همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
راستش من داغ دلم دوباره تازه شد...

اخیر بنده دچار شکست عاطفی شدم آخه!!! اونم بخاطر خودخواهی طرف مقابل...

راستش جریان ما خواستگاری رسمی و سنتی بود و 4 ماه هم صحبت ما طول کشید (البته 5جلسه تقریبا 3ساعته) و از جلسه سوم هم خواستگار بنده و خانواده شون قضیه رو کاملا جدی گرفته و اظهارلطف فراوان داشتند ... از طرفی ایشون هم برای من نمره قبولی رو داشتند و من هم برای ایشون البته( چون رسما ابراز کردند) اما در نهایت بعد از 4ماه زمانی که تمام حرف ها زده شده بود و توافق هم حاصل شده بود ایشون با اظهار شرمندگی به من گفتند که: " من خیلی فکر کردم پیش مشاور هم رفتم و استخاره هم کردم .... اما ظاهرا قسمت نیست!!!)

مسلما ایشون تا حالا این مسئله رو فراموش کرده اما من 2هفته ست که حال خودمو ندارم...

مشکل بعضی از آقایون اینه که تو مسئله خواستگاری و ازدواج فقط خودشونو در نظر میگیرن ... قبل از اینکه عاقلانه تصمیم بگیرن ، احساسی برخورد میکنن و نمیدونن که حرف ها و برخورداشون خانما رو دلبسته میکنه!!!!

بعد از اینکه دخترو دلبسته کردن تازه یادشون میفته که باید عاقلانه تصمیم بگیرن و این اوج نامردیه...

البته بعضی دخترام اینطورین اما ضربه ای که یک دختر ازین اتفاق میخوره 100 برابره پسراست...

آقایون لطفا با احساسات خانما بازی نکنن

من داغ دلم دوباره تازه شد...:dadad4:

mj1919

New member

راستش جریان ما خواستگاری رسمی و سنتی بود و 4 ماه هم صحبت ما طول کشید (البته 5جلسه تقریبا 3ساعته) و از جلسه سوم هم خواستگار بنده و خانواده شون قضیه رو کاملا جدی گرفته و اظهارلطف فراوان داشتند ... از طرفی ایشون هم برای من نمره قبولی رو داشتند و من هم برای ایشون البته( چون رسما ابراز کردند) اما در نهایت بعد از 4ماه زمانی که تمام حرف ها زده شده بود و توافق هم حاصل شده بود ایشون با اظهار شرمندگی به من گفتند که: " من خیلی فکر کردم پیش مشاور هم رفتم و استخاره هم کردم .... اما ظاهرا قسمت نیست!!!)

مسلما ایشون تا حالا این مسئله رو فراموش کرده اما من 2هفته ست که حال خودمو ندارم...

مشکل بعضی از آقایون اینه که تو مسئله خواستگاری و ازدواج فقط خودشونو در نظر میگیرن ... قبل از اینکه عاقلانه تصمیم بگیرن ، احساسی برخورد میکنن و نمیدونن که حرف ها و برخورداشون خانما رو دلبسته میکنه!!!!

بعد از اینکه دخترو دلبسته کردن تازه یادشون میفته که باید عاقلانه تصمیم بگیرن و این اوج نامردیه...

البته بعضی دخترام اینطورین اما ضربه ای که یک دختر ازین اتفاق میخوره 100 برابره پسراست...

ببخشید میپرسم،

یک سوال دارم، واسه ی خواستگاری، چند جلسه و یا چقدر آشنایی واسه نتیجه گیری مناسبه، طوری که اگه به توافق نرسیدن به دختر خانم برنخورد و یا خداناکرده قضیه ای مث مورد شما پیش نیاد؟

ممنون

zErOOn3

Well-known member

مشکل ب*ع*ض*ی از آقایون اینه که تو مسئله خواستگاری و ازدواج فقط خودشونو در نظر میگیرن ... قبل از اینکه عاقلانه تصمیم بگیرن ، احساسی برخورد میکنن و نمیدونن که حرف ها و برخورداشون خانما رو دلبسته میکنه!!!!

سلام ...

ددس نــی ... برخیــمــون شــایــد ...

:riz513: ***

آخرین ویرایش:
ببخشید میپرسم،

یک سوال دارم، واسه ی خواستگاری، چند جلسه و یا چقدر آشنایی واسه نتیجه گیری مناسبه، طوری که اگه به توافق نرسیدن به دختر خانم برنخورد و یا خداناکرده قضیه ای مث مورد شما پیش نیاد؟

ممنون

تعداد جلسات اگه زیاد شه مهم نیست بالاخره حق هرکسیه که برای انتخاب درست شناخت کافی پیداکنه... اما نباید ابراز علاقه کنن و یا نظر مساعد بدن و بعد بزنن زیرش...

بعد اینکه معمولا بعد از 2 تا 3 جلسه معمولا مشخص میشه ... مهم اینه که دو طرف خط فکریشون یکی باشه... منتها بنظر من این آقا انتظار داشتن نتاسب 100 درصدی باشه...

شفيع

New member
من دختر ناز و بور و چش ابی و ترجیحا پرستار و ترجیحا متولد بین1365تا1370 فعلا اینارو داشته باشید

zErOOn3

Well-known member
سلام کاملا درکتون میکنم
این مورد زیاد پیش میاد برای دوست منم اتفاق افتاده
متاسفانه توی کشور ما آقایون دچار خودبرتربینی هستن و هیچ ارزشی برای طرف مقابلشون قائل نیستن
و این واقعاً تاسف برانگیزه.:14::j58r36j3gcr4suxymup

سلام ...
:smiliess (12):

CHRa AKHeH IN2R!N ????????

HaMaRo !N2R NaBN!M BTaRHa

......:bunnyearsmiley:

1000 %%%%%%%%%% QaLaTeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHHHHHHHHHHHHHHHHHH

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
SLM

بیــــــــــــــــــ خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال ............ :13:

بخندیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن دیگه ......................................... :sadsmiley:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

ممنـــونــــــــــــــوم ....

دیدیــن چقــد خوبــه ...

:ad54ad:

تراکتورسازي 3 - 1 الجزيره

89'

شفيع

New member
همسر روياهاي من با مزدا 3 آبي نفتي مياد با تريپ خوشگل البته بدون آرايش... با مدرك كارشناسي انرژي هسته اي و به خاطر من ترك تحصيل ميكنه و نميگم من ميخوام ادامه تحصيل بدم اون ميگه تو نون آور خانواده باش من خونه بچه هاتو نگه ميدارم و برات قورمه سبزي درست ميكنم و وقتي مياي خونه كشفاتو و جوراباتو برات در آرم، از تو پيش همه تعريف ميكنم، مهريه هم يه شاخه نبات و هزار دوستت دارم طلايي،:painting:

چقد رویایی و دست نیایافتنی دیشب خوابی چیزی ندیدی!!عزیزم الانه مد شده مرده نرسیده به خونه زنه لباساشو پوشیده و آماده هست برن خونه یکی از فامیلا تازه عمرا تو عمرت ببینی زنهای امروزی جوراباتو در ارن حالا تو جوراب پاشون نکنی خداتو شکر کن

sara77

New member
چقد رویایی و دست نیایافتنی دیشب خوابی چیزی ندیدی!!عزیزم الانه مد شده مرده نرسیده به خونه زنه لباساشو پوشیده و آماده هست برن خونه یکی از فامیلا تازه عمرا تو عمرت ببینی زنهای امروزی جوراباتو در ارن حالا تو جوراب پاشون نکنی خداتو شکر کن

هههههههههه به جون خودم هیچکی به کلثوم خودت نمیشه اصن جیگری بود واسه خودشهمونو بچسب چش ابی گیرت نمیاد

eco.bio

New member
Fسلام ...

1: :smilies:

2: :smiliess (7):[/QUOTE]

چیه بابا:thumbsupsmileyanim: خو تریبون ازاده داریم میحرفیم :applause:

ZOT

New member
چه گزینه هایی ؟!!!!!! خو مهربون عاشق وروشنفکر خوبه !
روشنفکر یعنی فکرش لامپ داره !:idea_majidonline:

eco.bio

New member
سلام ...

ممنـــونــــــــــــــوم ....

دیدیــن چقــد خوبــه ...

:ad54ad:

تراکتورسازي 3 - 1 الجزيره

89'

یاشا دوست عزیز. تبریککککککککککککککک میگم
162520_girl_dance.gif

اذربایجان دیاریمیز تیراختور ایفتخاریمیز