نظر شما درباره رفنرس های بیوشیمی

کدوم کتاب رو مناسب تر میدونین در کل

• مجموع رای دهندگان
    0

majede

New member
دوست عزیز...با احترام به دوستای محترمی که نظر دادند باید بگم من این راه ها رو که این عزیزان گفتند رفتم...و به این نتیجه رسیدم که همیشه اول با چیز سبک ولی کامل باید شروع کرد...چون سنگ بزرگ علامت نزدنه!
بهترین کتاب بیوشیمی برای فرصت یکساله تا کنکور آینده کتاب بیوشیمی برای کنکور هستش.اگه بتونی یه جزوه ی روون و سبک گیر بیاری خیلی بهتر از این کتاب هم هست. مخصوصا اگه جزوه ی دانشگاه تهران باشه.اگه هم پیدا نکردی اشکالی نداره .

دوست عزیز بستگی داره به رشته ی امتحانی به غیر از بیوشیمی کتاب برای کنکور خوبه ولی برای آزمون بیوشیمی کافی نیست
کتابهای خلاصه به غیر از رفرنس ها ...احسانی. ضروریات وبرای کنکور مکمل همدیگه هستن البته برای درصد بالا زدن

mohammad63

Well-known member
دوست عزیز...با احترام به دوستای محترمی که نظر دادند باید بگم من این راه ها رو که این عزیزان گفتند رفتم...و به این نتیجه رسیدم که همیشه اول با چیز سبک ولی کامل باید شروع کرد...چون سنگ بزرگ علامت نزدنه!
بهترین کتاب بیوشیمی برای فرصت یکساله تا کنکور آینده کتاب بیوشیمی برای کنکور هستش.اگه بتونی یه جزوه ی روون و سبک گیر بیاری خیلی بهتر از این کتاب هم هست. مخصوصا اگه جزوه ی دانشگاه تهران باشه.اگه هم پیدا نکردی اشکالی نداره .
Dexter2009 عزیز.. فرمایش شما کامبا متین هست ............. اما دوستمون خواست به صورت پایه ای شروع کنه ................ کتاب برای کنکور درسته که پوشش خوبی بیوشیمی را میده اما به درد کسی میخوره که به صورت پایه ای بیو را قبلا کار کرده باشه...
بهر حال از نظر مفیدت استفادهه کردیم...........

foroozan

New member
منم با نظر آقا محمد موافقم،
فقط برای شروع کار، از ضروریات محمدی استفاده نکن، خیلی خیلی فضرده ونکته وار نوشته!

دقیقا اصلا شروع کار باضروریات اشتباه محضه.....اصلا هیچی که یادنمیگیری هیچ یه جورایی از بیوشیمی منزجر هم میشی ولی اگه بعداز اشناشدن با بیوشیمی چه باکتب دیگه وچه باجزواتی که دوستان دیگه گفتن ضروریات رو شروع کنی یه جورایی عاشق بیوشیمی میشی.

BBT

New member
سلام
تو این تاپیک میخوام نظرتون رو درباره این 4 کتاب بیوشیمی جویا بشم
1- دولین
2- لنینجر
3- هارپر
4- استرایر

تو نظر سنجی بالا هم بگین که اگه خودتون کدوم رو بیشتر علاقه دارین و بهتر هستش

عزیزان سایر رشته ها هم لطفا نظر بدن

و اگه بخواید به دوستای کنکوری تون بگید کدوم رو پیشنهاد میکنید

دلیل تون هم بگید

shilan

New member
لنينجر براي كسي كه ميخواد ارشد بيوشيمي بخونه وپايه خوبي نداره بنظرم خيلي كتاب خوب وكاملي هست.مخصوصا شكلايي كه داره خيلي كمك ميكنه.
اما ايرادش براي كنكور اينه كه بخش بالينيش خيلي كمه.وبنظرم براي قسمت هاي باليني يه كتاب ديگه هم بايد در كنار لنينجر خوند.

bahar9368

New member
سلام
تو این تاپیک میخوام نظرتون رو درباره این 4 کتاب بیوشیمی جویا بشم
1- دولین
2- لنینجر
3- هارپر
4- استرایر

تو نظر سنجی بالا هم بگین که اگه خودتون کدوم رو بیشتر علاقه دارین و بهتر هستش

عزیزان سایر رشته ها هم لطفا نظر بدن

و اگه بخواید به دوستای کنکوری تون بگید کدوم رو پیشنهاد میکنید

دلیل تون هم بگید
قبل هر چیز پست جدیدتونو به عنوان مدیریت بیوشیمی تبریک میگم :riz304:.
تاپیک خیلی خوبیه
من هارپر رو ترجیح میدم چون جنبه های بالینی و متابولیسم رو خوب گفته .
به نظرم هارپر برا متابولیسم عالیه .

آخرین ویرایش:

BBT

New member
مرسی بهار امیدوارم با کمک بچه ها بتونیم انجمن بیوشیمی رو فعال و مفیدتر کنیم
اگه ممکنه بگید که خودتون چه کتابی رو خوندین و انتقادتون به اون کتاب چی بود

آخرین ویرایش:

bahar9368

New member
مرسی بهار امیدوارم با کمک بچه ها بتونیم انجمن بیوشیمی رو فعال و مفیدتر کنیم
اگه ممکنه بگید که خودتون چه کتابی رو خوندین و انتقادتون به اون کتاب چی بود

من رفرنس نخوندم و این اشتباه محض من بود
و باید حتما در کنارش یکی از رفرنس ها رو میخوندم
بچه ها بهتره دو تا از رفرنس ها رو بخونن چون هیچ وقت یه منبع کامل نیس و کتابی دیگه میتونه تکمیل کننده باشه

mj1919

New member
من به جز دولین که قسمت نشد (تکستش رو دارم) بقیه رو دارم و هر کدوم رو چندین بار خوندم،

برای شروع کسی که با بیوشیمی آشنایی نداره: لنینجر عالیه و جامع (حتی در بعضی جاهای متابولیسم به طرز شگفتی توی هر بحث ریز شده)
برای دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی که از بیوشیمی فقط کاربر و اصول کلی رو می خواهند و برخی کاربردهای بالینی، هارپر خوبه، و دولین عالیه
استرایر هم کتاب بسیار خوبیه، و بیشتر رو جنبه های مولکولی و آزمایشگاهی تاکید داره، و نه بالین

بهترین ترجمه از این کتابها: لنینجر، استرایر، و هارپر مال رضا محمدی است، که به واقع مترجم زبردستی است، و توصیه می کنم این ترجمه رو تهیه نمایید

drmajid45

New member
نمیدونم چرا بیوشیمی تو ذهنم به عنوان یه علم مرده حساب میشه
با اینکه علاقه دارم اما نسبت به ایندش به شدت تردید دارم

shilan

New member
من به جز دولین که قسمت نشد (تکستش رو دارم) بقیه رو دارم و هر کدوم رو چندین بار خوندم،

برای شروع کسی که با بیوشیمی آشنایی نداره: لنینجر عالیه و جامع (حتی در بعضی جاهای متابولیسم به طرز شگفتی توی هر بحث ریز شده)
برای دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی که از بیوشیمی فقط کاربر و اصول کلی رو می خواهند و برخی کاربردهای بالینی، هارپر خوبه، و دولین عالیه
استرایر هم کتاب بسیار خوبیه، و بیشتر رو جنبه های مولکولی و آزمایشگاهی تاکید داره، و نه بالین

بهترین ترجمه از این کتابها: لنینجر، استرایر، و هارپر مال رضا محمدی است، که به واقع مترجم زبردستی است، و توصیه می کنم این ترجمه رو تهیه نمایید
دقيقا....
بنظر منم حداقل وحتي براي يك بار هم كه شده بايد لنينجر خونده بشه.جون بعضا نكاتي داره كه ميشه گفت كه تو هيچ كتاب ديگه اي نيومده.
مثل سوالي كه امسال از اپرون لاكتوز اومده بود وفقط لنينجر بهش اشاره كرده بود.ومن جاي ديگه اي نديدمش!
نكته ي ديگه درمورد اين كتاب اينه علاوه بر مباحث اصلي بيوشيمي نگاهي به جنبه هاي سلولي داره البته خيلي زياد نيست اما براي كسي كه كنكور علوم شركت كنه ميتونه براي درس سلولي هم كمك كننده باشه.

آخرین ویرایش:

HARPER 92

New member
ازهرلحاظ که بگید لنینجریه چیزدیگست.فقط واسه قسمت های بالینی که کمم هستند هارپرخوبه امادرکل لنینجردراولویته.

BBT

New member
ولی من خودم نمیدونم چرا از لنینجر خوشم نیومد به نظرم دولین خیلی منبع کاملتری میاد

حسان

Well-known member
من کتاب لنینجر خوندم... به نظرم خیلی خوب بود... فقط یه دور خوندمش

konjkave

New member
بی بی تی پست جدیدت مبارک.
به نظر من هم لنینجر واسه کسایی خوبه که پایه بیوشیمی قوی ندارند وبه نوعی تازه میخوان شروع کنن.استاد بیو ما میگفت دولین واسترایر منابع قدیمی ترین خیلی با لنینجر فرق ندارن البته نظر استادمون بود نه من.هارپر هم که خیلی شیرین مخصوصا قسمتای بالینیش واقعا خوندنش لذت بخش.

بالا