سلام .کسانی که در این مورد اطلاع کافی دارند مخصوصا بچه هایی که پارسال ارشد قبول شدن لطفا راهنمایی کنید برای ارشد بیو بالینی کدومو بخونیم بهتره؟
به نظر من واسه شروع ضروريات مناسب نيست چون نكته اي توضيح دادهنظرتون در مورد ضروریات بیوشیمی برای شروع چیه؟؟
سلام مرسی از راهنمایهاتون.من جزوه انوار دانش دارم اما همش 6 فصله !!!!نمیدونم کامله یا نه؟به نظرتون دولین بهتر توضیح داده یا هارپر؟
به نظرت ترتیب اهمیت فصلها چه جوریه؟به چه ترتیبی خوندش بهتره؟البته من پایه بیوشیمیم بد نبود. قابل توجه دوستانی که از رشته های غیر، میخوان امتحان بدن
من از همون اول شروع کردم! از ساختمانها بعدش هم متابولیسم بعدش هم مولکولی. روی مولکولی خیلی وقت گذاشتم بیش از 10 دور زدم! دست آخرم چندتا سوال مزخرف داده بودن ولی خوب اهمیت مولکولی زیاده. همچنین ساختمان قندها و متابولیسم چربیها
سلام دوستان.
به نظر شما ترجمه کتابهای لنینجر و دولین کدام بهتر و روانتر است؟ترجمه آقای دکتر رضا محمدی یا آقای دکتر جواد محمد نژاد فاروق؟
منم با ترجمه دکتر محمدی خیلی خوب کنار میام. ضمنا عکسای رنگی کتاب خیلی کمک کننده هستسلام دوستان.
به نظر شما ترجمه کتابهای لنینجر و دولین کدام بهتر و روانتر است؟ترجمه آقای دکتر رضا محمدی یا آقای دکتر جواد محمد نژاد فاروق؟
سلام عزیزم
واقعا شیفته مرام ومعرفت تو یکی شدم، قدر خودت رو بدون. مرسی از حضور پر رنگت.
همون طور که گفتم من پارسال خیلی خوندم اما چون داشتم تغییر رشته میدادم و 2 تا از موارد درسی برام کاملا تازگی داشت نتونستم خوب جمعش کنم:black_eyed:
من چندتا پیشنهاد میدم که شایدبه درد کنکوریای امسال بخوره
-بیوشیمی:
اگه پایه بیوشیمیتون بدک نیست میتونین اول کتاب "ضروریات بیوشیمی" دکتر محمدی رو بخونین و فصل به فصل که جلو میرین از کتاب جیبی "برای کنکور" هم کمک بگیرین. چون این کتابا عکسهای خوبی ندارن برید از کتابای لنینجر دکتر محمدی که رنگی هم هستند عکسا رو نگاه کنین که تو ذهنتون ثبت بشه.
اگه پایه بیوشیمیتون ضعیفه اول کتاب برای کنکور رو بخونین بعد ضروریات، هر جا رو که نفهمیدین برید از کتاب لنینجر دکتر محمدی بخونین خیلی روون ترجمه کرده.
بعد همزمان با خوندنتون حتما تستهای کتاب "گنجینه جامع بیوشیمی" انتشارات کتابخانه فرهنگ تالیف دکتر اکبر جعفرنژاد رو بزنین. کتاب پاسالار هم خوبه.
اگه تونستین یه جزوه خوب و تایید شده گیر بیارین بخونین. تا آخر فروردین هم سعی کنین یه دور حتما دربیاین. خودتونو با رفرانسا خسته نکنین. من هر سه رفرانس -لنینجر، دولین، هارپر- رو دارم اما سراغشون نرفتم بجز مواقعی که مطلب رو از کتابای مذکور نمیفهمیدم. الانم از این کارم راضی راضیم.
اما کلید طلایی بیوشیمی تو مرورش نهفته. یعنی چی؟ یعنی همون که گفتم حد اکثر تا آخر فروردین تموم کنین و تا کنکور فقط تست و مرور.
من سر کنکور به خاطر مرور کمم تو بدیهیات هم شک میکردم.
موفق باشین:riz277:
راستی بچه ها با توجه به بلاهایی که طراحای شیمی آلی رشتمون سرمون میارن و هر سال ما رو سر کنکور شگفت زده میکنن چی پیشنهاد میکنین بخونیم؟:smiliess (11):
من امسال تصمیم دارم برم کلاس کنکور اما امیدی نیست!
biochem جان میشه درصدهات رو بزاری؟ من درصد های 7-8 تا از بچه های سالهای قبل از 90 رو دارم اما مطمئنم رنج درصدهای امسال خیلی پایین اومده.
یه خواهش دیگه اگه رفتی دانشگاه و تونستی بفهمی درصدهای همکلاسیات چند بوده لطفا ما رو هم مطلع کن. مرسی:smiliess (1):
من از آذر با استادم که شروع کردم آزمونا رو اول با ساختمانها شروع کردم هر آزمون یکی از ساختمانها و هر آزمون شامل مباحث قبلی هم میشد. بعد متابولیسمها هم به همین صورت و برای عید هم مولکولی رو شروع کردم و خیلی روی مولکولی کار کردیم و در نهایت دو تا آزمون جامعفقط اگه میشه تا یه حدی برنامتو با استادتم بگی ممنون میشم