بد بختی اینه که نامردی کردن و افزایش ظرفیت ندادن.بر باعث و بانیش لعنت:mad_majidonline:.فقط بزار ظرفیت سمبل خونه هایی مث دانشگاههای آزاد و ای کوفت و زهرمار را رو افزایش بدن.من الان تو یه شهر مرزی هستم 6تا دانشگاه داریم:25r30wi:!!!!!! تحت عناوین مختلف.کل متراژ بعضیشون در حد یه دفتر کاره.اشون رو هم میندازن مدارس یا مهد کودک ها.بابا یه باره بیان مدرک رو هم مث ماشین ثبت نام کنین بعد یه مدت بدین دیگه حالا چرا دانش دوستان!!!!!! رو میندازین تو هچل؟!آخه عیبه که مثلا بزرگمردایی:riz277: تازه به مفهوم زه گهواره تا گور دانش بجوی پی ببرن بعد واسه تشکیل فوقشون منتظر باشن تا عزیزان اولی تعطیل بشن بعد!!!!!! اولی هایی که جای نوه شون هستن

7977cujr38iyymsu8: بلانسبت جمع الان هر ******* داره فوق یا دکترا میخونه.ما هم که پدرمون در اومده باید این 36 نفر رو مث گوشت قربونی تقسیم کنیم.
من موقع تحصیلم پزشکی آزاد قبول شدم ولی کاردانی بهداشت رو ترجیح دادم بلافاصله هم تو کارشناسیش قبول شدم راضی هم هستم.ولی دیگه فکر اینجاشو نکرده بودم.
آخه الان فک کنم 5امین سالشه ولی هنوز کل ایران 36 نفر!!!!!خب وقتی شرکت کننده دو برابر میشه ظرفیت هم باید یه تکونی بخوره دیگه.
آخه مثلا دانشگاه پیام نور ارومیه امسال ارشد مهندسی نفت برمیداره!!!!! خب که چی؟تو کل تشکیلاتشون یه مهندس شیمی هم پیدا نمیشه.
البته از این جوک ها زیاده ولی دردی از ما دوا نمیشه!!!