سوال 13ميكروب(ادمز-صفحه 238 سطر10)
سوال 52 اصول(فاطمي-صفحه 355 باراكراف سوم سطراول)
سوال 102 كليات(ميكرب ادمز-صفحه 383 اخرباراكراف دوم سطر9)
علی جان فرمایش شما رو در مورد سوال 52 قبول دارم:thumbsupsmileyanim:.ولی اینجا هم چیز دیگه ای هست: اینم توضیحات منه که فرستادم :
سوال شماره 52 اصول نگهداری مواد غذایی – رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
در شروع پاراگراف دوم صفحه 214 کتاب کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی تالیف ویلیام فریزیر ترجمه دکتر سیدعلی مرتضوی و همکاران - انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد-چاپ هفتم بهار89 اینگونه نوشته شده است :
دود حاصل از چوب حاوی ترکیبات فرار زیادی است که خاصیت
باکتریواستاتیکی و باکتری کشی دارند.موثر ترین این ترکیبات فرمالدهید است.بعد از فرمالدهید
فنل ها و کرزول ها دارای اهمیت اند.
همچنین با توجه به مطالب موجود در کتاب شیمی 2 دبیرستان نقش اساسی بوی مطبوع و خوشبو کنندگی همواره بر عهده هیدروکربن های آروماتیک است.مجددا تاکید میشود که فنل ها خاصیت باکتری کشی دارند نه خوشبوکنندگی. از سایت های اینترنتی معتبر نظیر ویکی پدیا نیز استفاده شده که موید این موضوع بودند.پس گزینه صحیح قطعا گزینه 4 است که به اشتباه گزینه 3 درج شده است.
در مورد دوتا سوال دیگه نمیدونم.چون توضیحات تو فریزیر رو کامل خوندم و بازم شک دارم.البته توضیحات شما رو هم دیدم.حالا امید به خدا.....