کارنامه سال های پیش قبولیارو نگاه کنین دستتون میاد که با چه درصدایی احتمال قبولی هست.
سلام ممنون دعا کنید فقط نتیجه بگیریم
اما سوالای امسال
همونطور ک میدونید میکروب مهمترین درس این رشته ست. من واسه میکروب فریزر +میکروب ودود رضویلر+ پارسه خوندم (اگه سر جلسه قاطی نمیکردم و سردرد نمیگرفتم فکر میکنم کافی بود)شما خودتون هم باید یه پیش زمینه ای داشته باشید چون یکسری از سوالا انگار تجربه ای بود .در ضمن ریز بخونیدبا این منابعی ک گفتم به چندتا از سوالای بهداشت هم جواب دادمواسه شیمی هم فاطمی خوبه اما باز پارسه کنارش بخونید اصول نگهداری اما فکر میکنم ک فاطمی کافی نباشه چون من فاطمی خوندم +پارسه زیاد جالب نبودن کتاب صفری رو هم نگاه کردم اونم به نظرم جالب نیست اگه بتونید از های اساتید دانشگاه تهران پیدا کنید فکر میکنم خوب باشه البته با همون فاطمی هم میشه به سوالا جواب داد اما اگه میخوایین خودتون مطمئن شید بگیرید.بهداشت هم کتاب رکنی خوبه باز اینجا میکروبی ک خوندید کمک میکنه اما زبان من فقط 6 تا زدم متاسفانه 504 خوندم به نظر من اگه روی درسای دیگه سرمایه گذاری کنیم بهتر باشه چون اینجور ک من از آمار بچه ها تو سایت دیدم زیاد علاقه ای به خوندن زبان ندارن خصوصا بچه هایی که این رشته رو شرکت میکنن.راستی امسال 3تا سوال از درس کنسروسازی قسمت لاک ها اومده بود برای درس اصول بود فکر میکنم از سوسیس و کالباس هم 1 سوال بود اگه درست یادم باشه که اگر شما پیش زمینه صنایع غذایی داشته باشید نیازی به این کتاب نیست هر جایی ک هستین موفق باشین واسه منم دعا کنین قبول شم .ممنون
سلام دوست عزیز:rose:
به نظر من بهترین منبع برای میکرب کتاب ادامزه،هرکس این کتاب رو میخوند نیازی به منبع دیگه نبود و هر 30 تا سوال رو میتونست به راحتی جواب بده!
کتاب اصول فاطمی هم همینطور بود هر 30 سوال از این کتاب مطرح شده بود!
در کنار کتاب شیمی مواد فاطمی حتما باید کتاب آزمایشهای ویدا پروانه خونده می شد.
کتاب کلیات بهداشت رکنی هم خ مهمه.
ولی امسال ازکتاب شیر و سوسیس کالباس 2،3 تا سوال بیشتر مطرح نشده بود!:21:
و اما زبان: کتاب 504 شاید واسه وزارت علوم جواب بده ولی واسه کنکور وزارت بهداشت اصلا مناسب نیست. واژگان ضروری تافل و کتاب لزگی رو حتما بخونید...
التماس دعا
موفق باشید:thumbsupsmileyanim: