نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

matrix222

New member
دوستان من درحال حاضر كارشناس بهداشت دامبزشكي هستم.فقط بكم اصلا به دامبزشكي فكر نكنيد جون عمرتون رو هدرميدين.حيف اين مدرك نيست كه بخوايد بياييد دامبزشكي.بخداقسم من بخاطرفرارازدامبزشكي دارم اين رشته رو ادامه ميدم

دکتراي اين رشته يعني دکتراي تخصصي دامپزشکي , من با اساتيدم که صحبت کردم همه نظر مثبتي داشتن روي اين رشته, به هر حال دکتراي تخصصي هيچ رشته اي بد نيست ولي ارشد خوندنو ول کردن اشتباهه

sm6622006

New member
کل تعداد شرکت کننده تو این رشته رو میدونید؟اینم پارامتر مهمی هست.
مثلا الان از بین افراد مصمم فقط 14 تاشون تخمین داشتن.ولی تو رشته های دیگه خیلی زیاده.من تو حوزه استان خودمون شمردم 10 نفر بودیم.دوستان اطلاعات دیگه ای داشتن بگن.
ممنون.

matrix222

New member
شيراز پسرا حدود 25 تا شرکت کننده داشت که حدودا نصف اومده بودن ؛ منم تخمين رتبه شرکت کردم ولي 2 روز هست ميزنه از طرف مدير سايت پاسخي ارائه نشده, در ضمن پارسال 28 تا پذيرش داشته امسال 36 تا بين المللم که 10 تا پذيرش داره سر جمع ميشه 46 تا

ALI.MZH

New member
شيراز پسرا حدود 25 تا شرکت کننده داشت که حدودا نصف اومده بودن ؛ منم تخمين رتبه شرکت کردم ولي 2 روز هست ميزنه از طرف مدير سايت پاسخي ارائه نشده, در ضمن پارسال 28 تا پذيرش داشته امسال 36 تا بين المللم که 10 تا پذيرش داره سر جمع ميشه 46 تا

سلام
سال قبل 36 نفربوده نه 28 نفر
ازخوزستان هم فقط 5نفر شركت كننده اومده بود

sara25

New member
من حوزه امتحانیم قزوین بود 30-20 نفری هم بودن که اکثرا تا آخر جلسه نشستن فکر میکنم روی هم 200 نفری شرکت کننده داشته باشه یا شایدم بیش تر

دوستان،
حوزه تهران حداقل 200 نفر اومده بودن، در کل حداقل رو 500 نفر حساب کنید:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sahar1986

New member
سلام به همه دوستان
حوزه امتحانی استان اصفهان 35 نفر بودن همه اومده بودن وتا آخر جلسه نشسته بودن
البته یه سری برا گرفتن دفترچه تا آخر جلسه نشسته بودن
جالبه بدونین رتبه 37 پارسال هم حضور داشت و بخاطر عدم اطلاع از تکمیل ظرفیت پارسال سازمان سنجش دوباره یک سال خونده بود
انشاله همه اونایی که زحمت کشیدن قبول بشن

سلام دوستان عزیز

salam dostane aziz
omidvaram ke hame movafagh v moayad bashin
bara teadad sherkat konande hadeaghal ro balaye 600 nafar hesab konin v man ehtemal midam be 800m berese
parsal 400 nafar sherkat konande dasht in reshte

sm6622006

New member
بد بختی اینه که نامردی کردن و افزایش ظرفیت ندادن.بر باعث و بانیش لعنت:mad_majidonline:.فقط بزار ظرفیت سمبل خونه هایی مث دانشگاههای آزاد و ای کوفت و زهرمار را رو افزایش بدن.من الان تو یه شهر مرزی هستم 6تا دانشگاه داریم:25r30wi:!!!!!! تحت عناوین مختلف.کل متراژ بعضیشون در حد یه دفتر کاره.اشون رو هم میندازن مدارس یا مهد کودک ها.بابا یه باره بیان مدرک رو هم مث ماشین ثبت نام کنین بعد یه مدت بدین دیگه حالا چرا دانش دوستان!!!!!! رو میندازین تو هچل؟!آخه عیبه که مثلا بزرگمردایی:riz277: تازه به مفهوم زه گهواره تا گور دانش بجوی پی ببرن بعد واسه تشکیل فوقشون منتظر باشن تا عزیزان اولی تعطیل بشن بعد!!!!!! اولی هایی که جای نوه شون هستن :p7977cujr38iyymsu8: بلانسبت جمع الان هر ******* داره فوق یا دکترا میخونه.ما هم که پدرمون در اومده باید این 36 نفر رو مث گوشت قربونی تقسیم کنیم.
من موقع تحصیلم پزشکی آزاد قبول شدم ولی کاردانی بهداشت رو ترجیح دادم بلافاصله هم تو کارشناسیش قبول شدم راضی هم هستم.ولی دیگه فکر اینجاشو نکرده بودم.
آخه الان فک کنم 5امین سالشه ولی هنوز کل ایران 36 نفر!!!!!خب وقتی شرکت کننده دو برابر میشه ظرفیت هم باید یه تکونی بخوره دیگه.
آخه مثلا دانشگاه پیام نور ارومیه امسال ارشد مهندسی نفت برمیداره!!!!! خب که چی؟تو کل تشکیلاتشون یه مهندس شیمی هم پیدا نمیشه.
البته از این جوک ها زیاده ولی دردی از ما دوا نمیشه!!!

آخرین ویرایش:

sm6622006

New member
تو پست قبلی کلمه - - رو حذف کرده،یه وقت موجب بد خوانی نشه.مثلا تو سطر سوم گفتم که اشون رو میندازن مدارس و مهد کودکا

sm6622006

New member
تو پست قبلی کلمه -class - رو حذف کرده،یه وقت موجب بد خوانی نشه.مثلا تو سطر سوم گفتم که classهاشون رو میندازن مدارس و مهد کودکا
مث اینکه سیستم به واژه class حساسه.

CorScorpi

New member
سال 90 تعداد شرکت کننده ها 395 نفر بوده سال 91 هم که گفتن 400نفر بوده حالا امسالو دیگه الله اعلم

am-ml

New member
سلام دوستان خوبم(دانشمندان أينده).خيلي ساده بود.بي دقتي كردم.
من امسال بهداشت وايمني موادغدايي امتيازم 203 شدباتوجه به اينكه امتيازنفر33سال قبل 198 بود(بزيرش كلا36 نفر) احتمال قبولي من هست؟(امسال زيادوقت نزاشتم اكه نشدسال دكه بيشتر وقت ميزارم.متشكرازهمه
سلام
پارسال آخرین نمره قبولی 190.5 بوده ،انشالله شما می تونین امیدوار باشین ولی البته به سایر رقیباتون وابسته هست .

am-ml

New member
میکروب 56
اصول 60
شیمی مواد 58
بهداشت 52
زبان 1
درصداتون خیلی خوبه ،انشالله قبول بشین .
البته رقابته ولی انشالله قبولین.

sm جان من اکثر دوستام مهندسي صناىع غذايي خوندن وضعيت کار اين رشته جديدا افتضاح شده خيلي زرنگ باشي بري يه کارخونه با 12 ساعت کار ماهي 600 تومن!! ولي من تنها هدفم از ارشد خوندن دکترا گرفتنه و شنيدم دکتراي اين رشته با قوت بالايي توسط جامعه دامپزشکي دنبال ميشه
بله دکترای این رشته قدمت بالایی داره و پذیرشش از دانشجویان دامپزشکی بوده .
پارسال البته خانم رحمدل از شیراز اولین کسی بودن که با ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،دکترای این رشته (دانشگاه شیراز ) رو قبول شدن و این برای آینده بچه هایی که ارشد این رشته رو می خونن عالی هستش.

من حوزه امتحانیم قزوین بود 30-20 نفری هم بودن که اکثرا تا آخر جلسه نشستن فکر میکنم روی هم 200 نفری شرکت کننده داشته باشه یا شایدم بیش تر
بالای 600-700 نفر در کل حساب کنین.

سال 90 تعداد شرکت کننده ها 395 نفر بوده سال 91 هم که گفتن 400نفر بوده حالا امسالو دیگه الله اعلم

سال 90 رو من تو یه جای رسمی فک کنم ،دیدم که 600 نفر بود ،پارسال رو نمی دونم.

matrix222

New member
درصداتون خیلی خوبه ،انشالله قبول بشین .
البته رقابته ولی انشالله قبولین.

بله دکترای این رشته قدمت بالایی داره و پذیرشش از دانشجویان دامپزشکی بوده .
پارسال البته خانم رحمدل از شیراز اولین کسی بودن که با ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،دکترای این رشته (دانشگاه شیراز ) رو قبول شدن و این برای آینده بچه هایی که ارشد این رشته رو می خونن عالی هستش.

بالای 600-700 نفر در کل حساب کنین.

سال 90 رو من تو یه جای رسمی فک کنم ،دیدم که 600 نفر بود ،پارسال رو نمی دونم.

مرسي از راهنمايياتون

ALI.MZH

New member
متشکر

سلام
پارسال آخرین نمره قبولی 190.5 بوده ،انشالله شما می تونین امیدوار باشین ولی البته به سایر رقیباتون وابسته هست .

باسلام
مرسی حق باشماست.باآرزوی موفقیت واسه شماوهمه دوستان عزیز

alitorel

New member
دوستان با این درصدا قبول میشم؟
میکروب 50
شیمی50
نگهداری80
بهداشت 60
زبان 12

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا