mw.ashel
New member
حالا نظر شما چی بود؟ بهش رسیدین؟؟؟:21:همینجوری.از اولم فقط برای این گذاشتم ببینم بقیه هم نظر منو دارن یا نه.بعد بر دارم.
حالا نظر شما چی بود؟ بهش رسیدین؟؟؟:21:همینجوری.از اولم فقط برای این گذاشتم ببینم بقیه هم نظر منو دارن یا نه.بعد بر دارم.
همینجوری.از اولم فقط برای این گذاشتم ببینم بقیه هم نظر منو دارن یا نه.بعد بر دارم.
:shocked::smiliess (11):وقتی این متن هارو میخونم به عکس های آواتار توجه میکنم آنهایی که عکس آدم زدن در اولین نگاه حرف هاشون بیشتر نظرم رو جلب میکنه
نمیدونم نگاه روشنفکری دارم یا نه.فکر میکنم عمیق نگاه میکنم به چیزای مختلف تا درکشون کنم و بفهمم.اما اینکه کلی حرف توشه نمیدونم.آره خیلی توی خودم میگردم و لذت میبرم و فکر میکنم ولی به هیچ وجه گوشه نشین نیستم و با بقیه بدون ارتباط نیستم و از ارتباط با بقیه هم لذت میبرم البته نه هر کسی.
نمیدونم نگاه روشنفکری دارم یا نه.فکر میکنم عمیق نگاه میکنم به چیزای مختلف تا درکشون کنم و بفهمم.اما اینکه کلی حرف توشه نمیدونم.آره خیلی توی خودم میگردم و لذت میبرم و فکر میکنم ولی به هیچ وجه گوشه نشین نیستم و با بقیه بدون ارتباط نیستم و از ارتباط با بقیه هم لذت میبرم البته نه هر کسی.
نه.خانم آشل گفته بود نگاه روشنفکزی. . .با ایشون بودم.
چرا؟راستی شما تو آگاهی کار نمیکنید آخه از رو عکس تا حدی خوب راجع یه شخص نظر میدید.
با احترام به نظرات ولی من هنور هم فرق وسط دارم.
مهسا جان حالا چرا هوار هوار میکنی!!!!!!!
واریا اسم اصلیش مهسا هست:smilies-azardl (113
حالا خوب ضایع شدی!!!
دوس داری توسط من هی ضایع بشی:28::smiliess (8):