اون یکی که عکاس ازت عکس گرفتهاون عکس عینک دودیه یا اون یکی؟
من عاشق دختر بچه هام و چرا آواتارم یادآور ضعف آدمیه؟؟؟mw.ashel . . .آواتارت:ظرافت معصومیت یادآور ضعف آدمی.دل آدم با دیدنش نرم میشه.
ممنونم.من عاشق دختر بچه م....آواتار شما رو هم دوست دارم و یه حس غریبی بهم میده که داره فکر میکنه اما به چی،معلوم نیس!ashel: عاشق بچه هاي تپل موپوليم،*اين آواتارتم خيييييييييييييييللللللللللللللي دوست دارم مخصوصا لپاشو40):
منظورتون رو نفهمیدم!!!!؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ به چه منظور آواتارتون رو برداشتید؟؟؟به چیزی که میخواستید رسیدید یا نه؟؟منظورم ضعف و حقارت . . .نیست ها.ضعف آدمی چه جوری بگم . . .آدم شاید وقتی یک بچه رو نبینه متوجه نشه البته شایدم بشه.منظورم از ضعف اینه که ما چه موجودات آسیب پذیری هستیم.چقدر ظریف و ضعیفیم.البته اگر خدا بخواد ما قدرتمندترینیم.نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه.
نبودید آخه فقط برا یه موضوعی گذاشتم بعد برش داشتم.
منظورتون رو نفهمیدم!!!!؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ به چه منظور آواتارتون رو برداشتید؟؟؟به چیزی که میخواستید رسیدید یا نه؟؟
میشه دقیقا منظورتون رو بگید؟خوب البته اون چیزی که من میخواستم بگم اینجوری نبود.
اینکه همش در پی چیزی برای فهمیدن باشم مگه بده یا شما رو آزار میده؟اما اینکه چیزی نمیگم انصافا شما چیزی خواستید من نگفتم؟به جز یک مورد که اون بحثش فرق میکرد؟
خوب البته اون چیزی که من میخواستم بگم اینجوری نبود.
دیگه چه جوری بگم آخه . . .جهان پیرامونو نگاه کنید.کهکشانها و . . .بعد خودمونو نگاه کنیم.تونستم؟
میگم.اونجا هم شما پرسیدید و من نگفتم؟!