نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

mosaferkocholo

New member
من یه اشتباهی کردم اول شهرام رو با شهاب اشتباه گرفتم 2 تاشونم عکسه آواتار خودشونو زدن به نظرم شبیه آومد خلاصه این شد:25r30wi:

mosaferkocholo

New member
ولی شهاب یه شباهته عجیبی با شهرام داری اونم اینه که اصلا از خودت تعریف نمی:tonguesmiley:کنی

mw.ashel

New member
نمیدونم نگاه روشنفکری دارم یا نه.فکر میکنم عمیق نگاه میکنم به چیزای مختلف تا درکشون کنم و بفهمم.اما اینکه کلی حرف توشه نمیدونم.آره خیلی توی خودم میگردم و لذت میبرم و فکر میکنم ولی به هیچ وجه گوشه نشین نیستم و با بقیه بدون ارتباط نیستم و از ارتباط با بقیه هم لذت میبرم البته نه هر کسی.

خدا رو شکر.منونم.بلاخره بعد عمری جوابمو دادید.خوشحالم که فردی اجتماعی هستید ولی در کل درک کردن شما خیلی سخته

نگاه

New member
نمیدونم نگاه روشنفکری دارم یا نه.فکر میکنم عمیق نگاه میکنم به چیزای مختلف تا درکشون کنم و بفهمم.اما اینکه کلی حرف توشه نمیدونم.آره خیلی توی خودم میگردم و لذت میبرم و فکر میکنم ولی به هیچ وجه گوشه نشین نیستم و با بقیه بدون ارتباط نیستم و از ارتباط با بقیه هم لذت میبرم البته نه هر کسی.

من اینو از پست ها و تاپیک هاتون متوجه شده بودم که مخ ملت رو کار میگرفتین!! ( نگاه روشنفکر که گفتی منظورت منم؟!:tonguesmiley:) اما آورین آورین آدم اگه آدم به اطرافش دقیق باشه ضرر نمیکنه.. و از این نگاه دقیقش لذت میبره. چون همه چیز این دنیا قابل تامله، حتی رفتار زشت یک نفر! چه برسه چیزهای خوبی که تو دنیا هست..

بکوش تا عطمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری... "آندره ژید"

mw.ashel

New member
چرا؟راستی شما تو آگاهی کار نمیکنید آخه از رو عکس تا حدی خوب راجع یه شخص نظر میدید.

ممنونم.اگه زودتر از اینا آدما رو میشناختم میرفتم و اونجا هم کار میکردم ولی کاریه که شده و اومدم تو این رشته درس خوندم و دیگه سن وسالی ازم گذشته که از نو شروع کنم.:riz277:.و در ضمن من از روی ظاهر افراد قضاوت نمیکنم و این کارم دوست ندارم ولی با شناختی که در این مدت ازتون پیدا کردم نظرمو بیان کردم و اگه حس میکنید ناراحتتون کردم معذرت میخوام.:riz513:

mahsa.

New member

مهسا جان حالا چرا هوار هوار میکنی!!!!!!!
واریا اسم اصلیش مهسا هست:smilies-azardl (113
حالا خوب ضایع شدی!!!
دوس داری توسط من هی ضایع بشی:28::smiliess (8):

میدونم برادر گرامی ولی تو این دنیای مجازی اون واریاست من مهسا
ضایع نشدنم ولی خوشحال میشی باشه وای چرا ضایعم کردی
ادم پیش دوستاش مگه ضایع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahsa.

New member
جالب آواتارت حرف برا گفتن داره
شاد بودن هنراست شاد کردن هنری والاتر.

mohana

Well-known member
estel اواتارت قیافه منه موقعی که چیزی میخوام:rose:
دوسش میدارم

waria

New member
آواتارتو خیلی دوست دارم مهنا:smilies-azardl (113خیلی دخملِ خوشملیه...خیلیم خجالتیه...////ولی ای کاش روبانی که به موهاش زده سیاه نبود...:dadad4:سیاه واسه بچه خوب نیست:ph34r-smiley:

zohreh22

New member
wariaجان آواتارت خیلی نازه منم عاشق زمستون.............

حالا بچه ها نظرتون راجع آواتار من چیه؟؟؟!!!

بالا