نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

نگاه

New member
اییییییی جان چه گربه خشملییییییی.. چه ناز چش گذاشته
Laie_7.gif

mw.ashel

New member
شهاب خان نظر من در مورد آواتارت:نگاه روشنفکری داری و بیان کننده اینه که تو زندگی خیلی زحمت کشیدی و عمیق نگاه میکنی که کلی حرف توشه و مدام تو خودتی و فکر میکنی ،حالا به چی خودت میدونی.

mw.ashel

New member
نگاه جون آواتار نازی داری ،منو یاد بچگیام میندازه...یادش بخیر

mikhak s

New member
ashel: عاشق بچه هاي تپل موپوليم،*اين آواتارتم خيييييييييييييييللللللللللللللي دوست دارم مخصوصا لپاشو:(40):

mikhak s

New member
چشمك: از اونجايي كه كلا از حيوانات بيزارم و خوشم ازشون نمياد،*.......................:whistle::painting:

mw.ashel

New member
ashel: عاشق بچه هاي تپل موپوليم،*اين آواتارتم خيييييييييييييييللللللللللللللي دوست دارم مخصوصا لپاشو:(40):
ممنونم.من عاشق دختر بچه م....آواتار شما رو هم دوست دارم و یه حس غریبی بهم میده که داره فکر میکنه اما به چی،معلوم نیس!

mw.ashel

New member
منظورم ضعف و حقارت . . .نیست ها.ضعف آدمی چه جوری بگم . . .آدم شاید وقتی یک بچه رو نبینه متوجه نشه البته شایدم بشه.منظورم از ضعف اینه که ما چه موجودات آسیب پذیری هستیم.چقدر ظریف و ضعیفیم.البته اگر خدا بخواد ما قدرتمندترینیم.نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه.
منظورتون رو نفهمیدم!!!!؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ به چه منظور آواتارتون رو برداشتید؟؟؟به چیزی که میخواستید رسیدید یا نه؟؟

mikhak s

New member
منظورتون رو نفهمیدم!!!!؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ به چه منظور آواتارتون رو برداشتید؟؟؟به چیزی که میخواستید رسیدید یا نه؟؟

فكر كنم منظورش اين بوده كه: بچه ها ضعيفن چون در سني هستن داراي جثه ي كوچيكي هستن كه نميتونن از خودشون دفاع كنن نميتونن كار خاصي انجام بدن.و به يه حامي احتياج دارن. درست گفتم آقا شهاب؟

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
اینکه همش در پی چیزی برای فهمیدن باشم مگه بده یا شما رو آزار میده؟اما اینکه چیزی نمیگم انصافا شما چیزی خواستید من نگفتم؟به جز یک مورد که اون بحثش فرق میکرد؟

نه اصلا، خيلي خوبه . ولي هميشه ميگيد ميخوام به يه چيزي برسم ولي آخرش ميگيد خوب بچه ها من به چيزي كه ميخواستم رسيدم و خدافظ:whistle: معمولا وقتي بچه ها تايپيكي يا موضوعي رو شروع ميكنن ميگن به اين دليل و ... ولي شما نميگيد براي همين گفتم.:smilies-azardl (113

بالا