سلام به دوستای گلی که امثال میخوان واسه کنکور آماده بشن . منم یه راهنمایی کوچولودارم براتون اینه که به قول نجما اصلأ به ساعت نیست . منم ماکسیمم ساعتی که واسه خوندنم ثبت کردم 4:20 دقیقه بوده . تازه سرکارم میرفتم و سال اولم بود که شرکت میکردم . فقط باید تمرکز داشته باشین و با آرامش بخونین . همین :thanks:
عشق است ژنتیک پزشکی [گفتیم مام بعد مدت ها ی پست بندازیم وسط]7977cujr38iyymsu8:
سلام نجما جان انشاا.. هرجاهستی موفق باشی . منم شنبه آینده میرم بندر عباس :21: ممکنه کمتر بتونم بیام اینجا ولی حتمأ سر میزنم . دوس دارم با هم و بچه ها در ارتباط باشیم
به امید موفقیت همه دوستان
مرسیییییییییییییییییییی
عزیزم چرا از استرس پس بیافتی ؟ وقت که به اندازه داری ، منابعو که میدونی ، مصمم هم که هستی :a2d3:
پس دیگه استرس نداره :thanks:
نجما جون واقعا دستت درد نکنه به خاطر ایجاد این تاپیک. میشه لطف کنی هر 4تا درسو جداگانه دقیقا بگی چیا خوندی؟چون من هر کتابیو که بگی خریدم واسه همین گیج شدم کدوما رو بخونم!بیزحمت کتابا رو با نام ترجمه کننده دقیق بگو بازم ممنون عزیزم .رااااستی تبریک میگم بهت که اصفهان قبول شدی طبق تحقیقاتم اصفهان در حد تهران شایدم قویتره!منم اصفهان میخوام قبول شم تو رو خدا کمکم کن که بدجوری محتاج به کمکت;-):-*
خواهش میکنم عزیزم . منم برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و مطمئنم اسامی همتونو که دارین اینهمه تلاش میکنین توی تاپیک قبولی ها ی سال آینده می بینم .نجما ونگار و فاطمه یه دنیا براتون آرزوی موفقیت دارم...........مرسی بخاطر راهنمایی هاتون.................:28: