مینا*
New member
آره..................:33:فکر کنم اکثرا دارید ژنتیک پایه میخونید . دوستان اگه موافق باشید نکات امری رو هر زمانی شما شروع به خوندن امری کردید بذاریم ؟؟
اینطوری خیلی بهتره
آره..................:33:فکر کنم اکثرا دارید ژنتیک پایه میخونید . دوستان اگه موافق باشید نکات امری رو هر زمانی شما شروع به خوندن امری کردید بذاریم ؟؟
نجما جان فکر کنم همین طوره
حداقل از کی امری رو شروع کنیم؟
از آخر مهر ماه خوبه؟؟ یا دیره؟؟
آخه از کلاسیک تا ژنومیک واقعا وقت گیره ! نه؟؟؟؟
من ی سوال دارم ولی نخندینا!
میگم هزاره سوم همون کتابه ژنتیک مولکولی پزشکیه؟؟؟
آره نجما جون اینطوری خیلی بهتره منم میخواستم این پیشنهاد رو بدم..اینطوری بچه ها بهتر میتونن پیش برن با کتاب.:33:فکر کنم اکثرا دارید ژنتیک پایه میخونید . دوستان اگه موافق باشید نکات امری رو هر زمانی شما شروع به خوندن امری کردید بذاریم ؟؟
مرسی...............بله همونه : ژنتیک مولکولی پزشکی در هزاره سوم [/size]
نجما جان من روزی چند ساعت بخونم کافیه؟
نجما جان روزی 6 الی 7 ساعت برای الان خوبه؟مامانم می گه زیاده وسطاش کم می آرم!!اصلا به ساعتش نیست . فقط باید سعی کنید تموم مطالب رو تا کنکور به طور کامل بخونید و فرصت برای دوره کردن هم بزارید .
نه انقدر کند که وقت کم بیاد و نه انقدر تند که خسته شید و وسطش ببرید .:smiliess (3):
نجما جان روزی 6 الی 7 ساعت برای الان خوبه؟مامانم می گه زیاده وسطاش کم می آرم!!h34r-smiley:
مرسییییییییییییییییییییییییسلام به دوستای گلی که امثال میخوان واسه کنکور آماده بشن . منم یه راهنمایی کوچولودارم براتون اینه که به قول نجما اصلأ به ساعت نیست . منم ماکسیمم ساعتی که واسه خوندنم ثبت کردم 4:20 دقیقه بوده . تازه سرکارم میرفتم و سال اولم بود که شرکت میکردم . فقط باید تمرکز داشته باشین و با آرامش بخونین . همین :thanks:
مرسیییییییییییییییییییییییی
من ک از الان دارم از استرس پس می افتم.یکم ارامش پیدا کردم.
مرسی![]()
سلام بچه ها من پارسال بیو امتحان دادم اما امسال بین بیو وژنتیک موندم نمیدونم چیکار کنم؟
من ژنتیک رو دوست دارم اما کلا تو دوره کارشناسی یه واحد بیشتر نداشتیم ولی تو رشته بیو تکنولوژی با شیمی عمومی مشکل دارم نمیدونم عاقلانه است که بجای خوندن یه درس شیمی تغییر رشته بدم و دو تا درس
بیو شیمی وژنتیک رو بخونم اما نمیدونم ژنتیک چقدر زمان میخواد با توجه به اینکه من شاغل هستم میترسم زمان کم بیارم وگر نه خوندن این دوتا درس از شیمی عمومی راحتتره چون تو شیمی عمومی مطالب پراکنده است هر سال از یه جا سوال میدن