نحوه مطالعه درس ژنتیک برای داوطلبان ژنتیک انسانی

آیا با ایجاد برنامه مطالعه گروهی برای آزمون ژنتیک انسا?

• مجموع رای دهندگان
    0

مینا*

New member
من ی سوال دارم ولی نخندینا!
میگم هزاره سوم همون کتابه ژنتیک مولکولی پزشکیه؟؟؟

najma

New member
نجما جان فکر کنم همین طوره
حداقل از کی امری رو شروع کنیم؟
از آخر مهر ماه خوبه؟؟ یا دیره؟؟
آخه از کلاسیک تا ژنومیک واقعا وقت گیره ! نه؟؟؟؟

نه دیر که نیست . خیلی هم خوبه .
بله حق دارید وقت گیره . ارزش وقت گذاشتن هم داره .:a2d3:

fateme67

New member
:33:فکر کنم اکثرا دارید ژنتیک پایه میخونید . دوستان اگه موافق باشید نکات امری رو هر زمانی شما شروع به خوندن امری کردید بذاریم ؟؟
آره نجما جون اینطوری خیلی بهتره منم میخواستم این پیشنهاد رو بدم..اینطوری بچه ها بهتر میتونن پیش برن با کتاب.

yyy

New member
:4d564ad6::thanks:بچه ها چند روز دیگه مهرماهه من این ماه رو خیلی دوست دارم!
یادمه کلاس اول بودم همیشه دیر میرسیدم،یه روز صبح پاشودم دیدم ساعت پنجه صبحه گفتم آخ جون امروز دیگه زود میرسم مدرسه1
پس لباسامو پوشیدم کیف کولیمو انداختم پشتم دوباره گرفتم خوابیدم!صبح پاشودم دیدم مامان وبابام بهم میخندن...................................
آخه اون روز جمعه بود.................
:25r30wi::25r30wi:

najma

New member
نجما جان من روزی چند ساعت بخونم کافیه؟

اصلا به ساعتش نیست . فقط باید سعی کنید تموم مطالب رو تا کنکور به طور کامل بخونید و فرصت برای دوره کردن هم بزارید .
نه انقدر کند که وقت کم بیاد و نه انقدر تند که خسته شید و وسطش ببرید .
:smiliess (3):

parvane

New member
اصلا به ساعتش نیست . فقط باید سعی کنید تموم مطالب رو تا کنکور به طور کامل بخونید و فرصت برای دوره کردن هم بزارید .
نه انقدر کند که وقت کم بیاد و نه انقدر تند که خسته شید و وسطش ببرید .
:smiliess (3):
نجما جان روزی 6 الی 7 ساعت برای الان خوبه؟مامانم می گه زیاده وسطاش کم می آرم!!:ph34r-smiley:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

najma

New member
نجما جان روزی 6 الی 7 ساعت برای الان خوبه؟مامانم می گه زیاده وسطاش کم می آرم!!:ph34r-smiley:

خودتون باید بگید . اگه بهتون فشار نمیاره و خسته یا عصبی نمیشید ، چه اشکالی داره !:4d564ad6::a2d3:

najma

New member
دوست جونای گرامی:4d564ad6: ، سوالاتتون راجع به منابع رو انتقال دادم به تاپیک مذکور ...
http://olumpezeshki.ir/forum/thread548-4.html

اینجوری به نظم انجمن کمک بیشتری میشه و بچه هایی که تازه اومدن تو سایت ، گیج نمیشن .
لذا خواهشمند است در اونجا سوالات خود را مطرح بفرمایییید:riz303: !

آخرین ویرایش:

ندا*

New member
سلام بچه ها من پارسال بیو امتحان دادم اما امسال بین بیو وژنتیک موندم نمیدونم چیکار کنم؟

negar62

New member
سلام به دوستای گلی که امثال میخوان واسه کنکور آماده بشن . منم یه راهنمایی کوچولودارم براتون اینه که به قول نجما اصلأ به ساعت نیست . منم ماکسیمم ساعتی که واسه خوندنم ثبت کردم 4:20 دقیقه بوده . تازه سرکارم میرفتم و سال اولم بود که شرکت میکردم . فقط باید تمرکز داشته باشین و با آرامش بخونین . همین :thanks:

مینا*

New member
سلام به دوستای گلی که امثال میخوان واسه کنکور آماده بشن . منم یه راهنمایی کوچولودارم براتون اینه که به قول نجما اصلأ به ساعت نیست . منم ماکسیمم ساعتی که واسه خوندنم ثبت کردم 4:20 دقیقه بوده . تازه سرکارم میرفتم و سال اولم بود که شرکت میکردم . فقط باید تمرکز داشته باشین و با آرامش بخونین . همین :thanks:
مرسیییییییییییییییییییییییی
من ک از الان دارم از استرس پس می افتم.یکم ارامش پیدا کردم.
مرسی:)

najma

New member
مرسیییییییییییییییییییییییی
من ک از الان دارم از استرس پس می افتم.یکم ارامش پیدا کردم.
مرسی:)

عزیزم چرا از استرس پس بیافتی ؟ وقت که به اندازه داری ، منابعو که میدونی ، مصمم هم که هستی :a2d3:
پس دیگه استرس نداره :thanks:

ندا*

New member
من ژنتیک رو دوست دارم اما کلا تو دوره کارشناسی یه واحد بیشتر نداشتیم ولی تو رشته بیو تکنولوژی با شیمی عمومی مشکل دارم نمیدونم عاقلانه است که بجای خوندن یه درس شیمی تغییر رشته بدم و دو تا درس
بیو شیمی وژنتیک رو بخونم اما نمیدونم ژنتیک چقدر زمان میخواد با توجه به اینکه من شاغل هستم میترسم زمان کم بیارم وگر نه خوندن این دوتا درس از شیمی عمومی راحتتره چون تو شیمی عمومی مطالب پراکنده است هر سال از یه جا سوال میدن

najma

New member
من ژنتیک رو دوست دارم اما کلا تو دوره کارشناسی یه واحد بیشتر نداشتیم ولی تو رشته بیو تکنولوژی با شیمی عمومی مشکل دارم نمیدونم عاقلانه است که بجای خوندن یه درس شیمی تغییر رشته بدم و دو تا درس
بیو شیمی وژنتیک رو بخونم اما نمیدونم ژنتیک چقدر زمان میخواد با توجه به اینکه من شاغل هستم میترسم زمان کم بیارم وگر نه خوندن این دوتا درس از شیمی عمومی راحتتره چون تو شیمی عمومی مطالب پراکنده است هر سال از یه جا سوال میدن

ببینید واقعیت رو اینجا در گوشی (چون انجمن ژنتیک هاست ) بهتون میگم : خیلی از بچه های بیوتک و ایمنی به خاطر سختی درس ژنتیک (به خصوص رفرنس های معرفی شده وزارت بهداشت) بیوتک و ایمنی رو انتخاب میکنن .
بهتون اطمینان میدم خوندن ژنتیک هم وقت گیر تره و هم دشوار تر . چون شما مجبورید تمام خط ها و جداول کتابای معرفی شده رو حفظ کنید . ممکنه از هر جایی سوال بیاد !
نکته دیگه ظرفیت کم رشته ژنتیک با وجود بیشترین تعداد شرکت کننده در رشته های علوم پایه پزشکی هست .
با این وجود اگر عشق باشه تموم دشواری ها آسون خواهد شد .
به علاقتون توجه کنید ...:a2d3:

بالا