آخه من مسائل این کتابو حالیم نمی شه سخته چیکا کنم خوب ؟؟؟؟سلام دوستان.من هزاره سوم رو مطالعه می کردم که احساس کردم برام سنگینه رفتم سراغ از کلاسیک تا ژنومیک تا سواد ژنتیکیم بیاد بالا!!!!!وقت کم نمیارم برا هزاره و ایمری؟حتما ایمر رو باید بخونم آخه احساس می کنم هزاره جامع تره!!!!پیش کسوتان نظر بدید!!!!:riz304:
منظورت کتاب کلاسیکه؟ تو می تونی.بخون دوست من:smilies-azardl (181آخه من مسائل این کتابو حالیم نمی شه سخته چیکا کنم خوب ؟؟؟؟
سلام دوستان.من هزاره سوم رو مطالعه می کردم که احساس کردم برام سنگینه رفتم سراغ از کلاسیک تا ژنومیک تا سواد ژنتیکیم بیاد بالا!!!!!وقت کم نمیارم برا هزاره و ایمری؟حتما ایمر رو باید بخونم آخه احساس می کنم هزاره جامع تره!!!!پیش کسوتان نظر بدید!!!!:riz304:
:1dco2x0p1lilzhfpg1t مررررررررررررسی.می خوووووووونیم!!!!!پروانه به نظر من از امری شروع کن . چون هزاره که بیشترش تکرار امریه . اصلا هم جامع تر نیست . فقط تعدادی فصل اضافه داره.که بعد از اتمام امری بخونی اون فصلا رو بهتره.موفق باشی:bunnyearsmiley:
بچه هااااا. من دارم جزوه میخونم.
الان استرسی شدم.
هنوز کتاب نخریدم.
میخواستم اول جزوه م رو بخونم و بهش مسلط بشم بعد برم سراغ امری.
خودم برنامه ریزی کردم تا آخر آبان جزوه م رو تموم کنم.
صاحب نظران.. چه کنم؟
rbc جزوه ی کیه؟؟
چند صفحه س؟ که یه نظرت تا آخر آبان طول میکشه؟؟
اگه زودتر بتونی تمومش کنی بهتره چون هم باید امری بخونی هم هزاره..من خودم اول از امری شروع کردم منم رشته لیسانسم ژنتیک نبود..اولش خوندن امری برام سخت بود ولی بیشتر که میخوندم و مرور میکردم بهتر یاد میگرفتم.جزوه مال یه موسسه ست.
گفتن اینجا اسم موسسه ننویسیم. برات خصوصی توضیح میدم![]()
اگه زودتر بتونی تمومش کنی بهتره چون هم باید امری بخونی هم هزاره..من خودم اول از امری شروع کردم منم رشته لیسانسم ژنتیک نبود..اولش خوندن امری برام سخت بود ولی بیشتر که میخوندم و مرور میکردم بهتر یاد میگرفتم.
اگه دیگه خیلی بخوام تند بخونم تا آخر مهر تموم میشه
آخه 800 صفحه ست. البته دست نویسه و خیلی هم درشت!!
اممممممم
اگه هم زمان با کتاب کلاسیک امری رو شروع کنم به مشکل بر می خورم؟الان وسطای کلاسیکم
نگران نباشید . اولین نکته مهم در فهم امری خوندن ژنتیک پایس . مطمئن باشید هر چقدر اینجا وقت صرف کنید برای فهم امری وقت کمتری لازم دارید .
من خودم کتاب کلاسیک رو نخوندم ولی به نظرمن چندتا منبع رو همزمان نخونین بهتره..کلاسیک رو تموم کنین بعد امری رو شروع کنین..بعدا اگه جایی مشکلی داشتین به همون بخش تو کلاسیک مراجعه کنین.اگه هم زمان با کتاب کلاسیک امری رو شروع کنم به مشکل بر می خورم؟الان وسطای کلاسیکم
یا رحیم
سلام
اول واسه قبولیت تبریک میگم نجمه جان
دوم من رشته مامایی خوندم و دوست دارم ارشد ژنتیک امتحان بدم ولی من هیچ پایه ای ندارم لطفا اگه میشه کمکم کن
انشالله اجرت با خدا
منتظر جوابهای خوب و کمک کننده همتون هستم
:33:فکر کنم اکثرا دارید ژنتیک پایه میخونید . دوستان اگه موافق باشید نکات امری رو هر زمانی شما شروع به خوندن امری کردید بذاریم ؟؟