*فرناز*
New member
نجما ونگار و فاطمه یه دنیا براتون آرزوی موفقیت دارم...........مرسی بخاطر راهنمایی هاتون.................:28:
منم براشون آروزی موفقیت دارم! راستی یه پست زدم حتما بهش جواب بدین خیلی سردرگمم کرده !
نجما ونگار و فاطمه یه دنیا براتون آرزوی موفقیت دارم...........مرسی بخاطر راهنمایی هاتون.................:28:
salam najma jan.man kheili vagte shuru kardam va az avvale mordad mah ruzu 6 saat mikhunam ,,albatte 2 hafte natonestam bekhunam va 1 hafte bade unam fagat murur kardam.alan 6 fasl az lodisho ba 6 fasl az leninjer tamumam tagriban.vali hanu hezareye sevomo peyda nakardam ke shuru konam vali emeryo daram vali hanu 2 faslesho khundam....mikhamke azat dar morede konkure behdasht va lum ke dadi baram begike chetor bud??????va zabanesho?:21:
سلام نجما جان یه یشنهادی داشتم
می خواستم یه برنامه هفتگی برامون بزاری که با اون ÷یش بریم آخه خیلی از ماها تو برنامه ریزی هم مشکل داریم نمی دونیم چطور بخونیم یا روزی چن صفحه بخونیم
خلاصه دستمون به دامنتون کمکمون کنیم ما هم قول می دیم قبول شدیم راه شمارو ادامه بدیم
من خیلی کم می خونم با این سرعتی که دارم می دونم که نمی تونم برسم حسابی قاط زدم
نجما جان اگه امکان داره در مورد نحوه درس خوندنتون هم توضیح بدین که اگه اشتباهاتی داشتیم بتونیم درستش کنیم
و اینکه تا آزمون چن دور تونستید بخونید و خلاصه برداری کردین یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشکسوتان عزیزززز لطفا منو راهنمایی کنید!من اصلا توان خوندن لودیش رو ندارم!واسم مث قوووول میمونه! اگه فقط کتاب سلولی برای کنکورو بخونم و تستای کتابخانه فرهنگو بزنم کافیه؟در ضمن پارسال کتاب مریم خالصیو خوندم و فوله فولم این کتابو!!لطفا راهنماییم کنید چون من ژنتیک و زبانم توپه مشکل بزرگم سلوووووووووولیه!!!!!!!!!!(((((
سلام . خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون... کاملا میدونم. ولی کلی تبریزو حتی تهران رو گشتم برای اینکه کتاب هزاره ی سوم رو بتونم پیدا کنم. ولی نبود و گفتن که از 7 مهر به بعد می اد. امری هم کم خوندم چون خیلی خلاصه نوشته.من هدفم بهداشته 70 درصد... ولی علوم رو هم کنکورشو میدم... اگر که امکان داره لطفا برای زبان هم راهنماییم کنید... ببخشید اگر که باعث اتلاف وقت می شم....
تا کی باید امری رو تموم کنیم و هزاره رو شروع کنیم؟؟؟
تقریبا چند صفحه از امری و هزاره با هم همپوشانی دارن؟؟؟
ممنونم نجمای عزیز.:thanks:کاش واسمون میگفتی کدوم فصلاشو بخونیم و لودیش با ترجمه ی کیو بگیریم.من ترجمه یوسفی رو دارم نمیدونم خوبه یا نه؟کلا از لودیش میترسم اخه من نمیدونم کجاهاشو باید حفظ کنم کجاهاشو ازش رد بشم؟کاش نحوه ی لودیش خوندنو واسمون توضیح میدادین...
من هزار رو پارسال از نمایشگاه کتاب تبریز گرفتم صبری کنی 8 مهر شروع می شه و حتما میارنسلام . خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون... کاملا میدونم. ولی کلی تبریزو حتی تهران رو گشتم برای اینکه کتاب هزاره ی سوم رو بتونم پیدا کنم. ولی نبود و گفتن که از 7 مهر به بعد می اد. امری هم کم خوندم چون خیلی خلاصه نوشته.من هدفم بهداشته 70 درصد... ولی علوم رو هم کنکورشو میدم... اگر که امکان داره لطفا برای زبان هم راهنماییم کنید... ببخشید اگر که باعث اتلاف وقت می شم....
نجما جان مگه شما نمی گید ترتیب خوندم مهمهمن فکر نمیکنم کار درستی باشه مریم جان . کتاب مریم خالصی که اصلا کنکور رو پوشش نمیده و پر از ایراده . اون کتابی هم که میگید من داشتم ولی نمیشه به تنهایی بهش اتکا کرد .
من قبلا هم به بچه ها گفتم لازم نیست کل لودیش رو صفحه به صفحه بخونید . به سوالات کنکور نگاه کنید و ببینید کجای لودیش توی کتابای جیبی و کنکوری نیومده . اونقسمت های لودیش رو بخونید .
سه جلده ترجمه اش زیاد فرق نداره با بقیهنجما جان چند تا سوال داشتم!!!!
کتاب لودیش دکتر بهادری چند جلده؟
متنش روانه ؟با شکل توضیح داده؟
:riz513: