نحوه مطالعه درس ژنتیک برای داوطلبان ژنتیک انسانی

آیا با ایجاد برنامه مطالعه گروهی برای آزمون ژنتیک انسا?

• مجموع رای دهندگان
    0

hirkania

New member
خدایی راست گفتی نجما جان از واو به واو امری بود سوالای امسال مرسی که بچه هارو راهنمایی میکنین

yyy

New member
سلام به دوستای گلی که امثال میخوان واسه کنکور آماده بشن . منم یه راهنمایی کوچولودارم براتون اینه که به قول نجما اصلأ به ساعت نیست . منم ماکسیمم ساعتی که واسه خوندنم ثبت کردم 4:20 دقیقه بوده . تازه سرکارم میرفتم و سال اولم بود که شرکت میکردم . فقط باید تمرکز داشته باشین و با آرامش بخونین . همین :thanks:

دمت گرم حسابی انگیزه پیدا کردم واسه درس خوندن!:bunnyearsmiley:

*فرناز*

New member
مرسی منم استرس داشتم ولی با خوندن این راهنمایی ها کلی آرامش پیدا کردم

najma

New member
دوستان گرام ! من دارم میرم شهر جدیدم اصفهان، احتمالا اونجا گرفتار شم و حسابی سرم گرم بشه .
فکر کنم منابع کاملا معرفی شدن .
انشا... برای نحوه مطالعه کتاب امری و اوردن نکته هاش دوباره با بچه ها توی انجمن جمع میشیم . فعلا که اکثرتون توی بحث ژنتیک پایه هستید .
امیدوارم اگر ما کم پیدا میشیم ، شما کم پیدا نباشید و بیاید هر روز گزارش کار بدید و به هم دیگه انگیزه بدید .
تا انجمن ژنتیک همون اندازه که انتظار میره فعال باشه (بالاخره ژنتیکی گفتن ... :65d6a5d6s:!)
دوست دارم سال دیگه همه دوستای خوبم توی انجمن بیان و خبر قبولیشون رو بزارن .
منم هفته ای یه بار سر میزنم اینجا . دور همی انرژی مثبت رد و بدل کنیم:thanks: .
دوستون دارم :heart:.
تا هفته بعد :smiliess (10):

mahnam

New member
نجما جااان موفق باشی :rose:
واقعا ممنون به خاطر کمک هایی که کردی :thanks:
مراقب خودت باش
دلمون برات تنگ میشه :heart:
منتظرت هستیم
منم که از امروز جدی درس خوندم اما چون بر عکس بچه های دیگه گزارش صفحه ایم کمه :smiliess (2): روم نمیشه بگم

..eli

New member
ممنون نجما جون بابت همه چی..
امروز اول مهر ،روز دلتنگیامون به یادت خواهیم بود
..

..eli

New member
گفتم تو رفتی و من گم شدم شاید...

گفتی ههِ ، بخند ، هر چه پیش آید...

sanaz_naz

New member
salam najma jan.man kheili vagte shuru kardam va az avvale mordad mah ruzu 6 saat mikhunam ,,albatte 2 hafte natonestam bekhunam va 1 hafte bade unam fagat murur kardam.alan 6 fasl az lodisho ba 6 fasl az leninjer tamumam tagriban.vali hanu hezareye sevomo peyda nakardam ke shuru konam vali emeryo daram vali hanu 2 faslesho khundam....mikhamke azat dar morede konkure behdasht va lum ke dadi baram begike chetor bud??????va zabanesho?:21:

negar62

New member
سلام نجما جان انشاا.. هرجاهستی موفق باشی . منم شنبه آینده میرم بندر عباس :21: ممکنه کمتر بتونم بیام اینجا ولی حتمأ سر میزنم . دوس دارم با هم و بچه ها در ارتباط باشیم
به امید موفقیت همه دوستان

dilak

New member
سلام نجما جان یه یشنهادی داشتم
می خواستم یه برنامه هفتگی برامون بزاری که با اون ÷یش بریم آخه خیلی از ماها تو برنامه ریزی هم مشکل داریم نمی دونیم چطور بخونیم یا روزی چن صفحه بخونیم
خلاصه دستمون به دامنتون کمکمون کنیم ما هم قول می دیم قبول شدیم راه شمارو ادامه بدیم
من خیلی کم می خونم با این سرعتی که دارم می دونم که نمی تونم برسم حسابی قاط زدم

mahnam

New member
سلام نجما جان انشاا.. هرجاهستی موفق باشی . منم شنبه آینده میرم بندر عباس :21: ممکنه کمتر بتونم بیام اینجا ولی حتمأ سر میزنم . دوس دارم با هم و بچه ها در ارتباط باشیم
به امید موفقیت همه دوستان

نگار جان موفق باشی :riz304:
بیا این جا ما منتظر تیم :ad54ad:
به کمک هاتم نیاز داریم

yyy

New member
نجما ونگار و فاطمه یه دنیا براتون آرزوی موفقیت دارم...........مرسی بخاطر راهنمایی هاتون.................:28:

fateme67

New member
بچه ها اول 1 معذرت خواهی ب خاطر اینکه این چند روز نبودم..من الان تبریزم کلاسام شروع شده و این مدت اصلا وقت نداشتم بیام..ایشال سعی میکنم بیشتر بیام..خب درساتون چطور پیش میره..در مورد برنامه ریزیتون تو پست بعدی راهنماییتون میکنم.الان کلاس دارم باید برم..موفق باشین

نجما جون واقعا دستت درد نکنه به خاطر ایجاد این تاپیک. میشه لطف کنی هر 4تا درسو جداگانه دقیقا بگی چیا خوندی؟چون من هر کتابیو که بگی خریدم واسه همین گیج شدم کدوما رو بخونم!بیزحمت کتابا رو با نام ترجمه کننده دقیق بگو بازم ممنون عزیزم .رااااستی تبریک میگم بهت که اصفهان قبول شدی طبق تحقیقاتم اصفهان در حد تهران شایدم قویتره!منم اصفهان میخوام قبول شم تو رو خدا کمکم کن که بدجوری محتاج به کمکت;-):-*

manam hamin nazaro daram,bache ha lotf mikonid age komakemun konid ke birahe narim,yaki az dustam migoft man 9mah vaght gozashtam leninger khundam kolli ketabe dg kharidamo kamel khundam akharesham motevjjeh shodam ba inke saay kardam vali bimored bude,azatun khahesh mikonam komak konid ke madg az in eshtebahat nakonim ,be estelah az tajrobehatun estefade konim ke tu vaght sarfe juyi beshe,man bayad baraye konkure bahman ham amade sham aslan vaght nadaram,baraye bioshimi ye ketabe mofid va kholase mikham ke majbur nabasham refrence bekhunam chon ham motevajjeh nemisham ham aslan vaght nadaram
binahayat mamnunam azatun:)

negar62

New member
نجما ونگار و فاطمه یه دنیا براتون آرزوی موفقیت دارم...........مرسی بخاطر راهنمایی هاتون.................:28:

خواهش میکنم عزیزم . منم برای همه شما آرزوی موفقیت دارم و مطمئنم اسامی همتونو که دارین اینهمه تلاش میکنین توی تاپیک قبولی ها ی سال آینده می بینم .

حسان

Well-known member
سلام بچه ها
من سلولی رو شروع کردم طبق برنامه آزمون های سنا میخوام مبحثی بخونم.
خیلی واسم دعا کنین ممنون یاعلی

بالا