سلام بچه ها مابا اساتید جلسه معارفه داشتیم ودوتا ازکلاسامون تشکیل شد ولی هنوز خبری ازهمکلاسی عزیزم midss ندارم کمی نگرانم :smiliess (12):
خوااااهش میکنم ...
از شنبه تا 4 شنبه ...یک هفته در میون .
از همین شنبه شروع میشه .
در مورد گرایش چیزی نگفتن
سلام خانم شریف نه این هفته نداریم.توی سایت دانشکده هم نوشته شدهسلام، شما برا خوابگاه چکار کردین؟ این اطلاعیه اخری اعصابمو خرد کرد من شخصا از اساتید مامایی در مورد تاریخ کلاساپرسیدم بهم گفت از 30 شروعه کلاساست حالا اطلاعیه زدن معارفه است یعنی این هفته نداریم؟
خانم نوری عزیز شما شنبه میاین دانشکده بریم اعتراض کنیم به خدا من الان یک هفته است تهران الافم اگه می دونستم این هفته تشکیل نمیشه میرفتم نیمه مهر می اومدم خودشان سر خونه زندگیشونن حال ماها رو نمیفهمن
سلام خانم شریف من همون ششم میام ایشالا منم خوابگاهی هستم روزه ثبت نام ما حدوده ده نفر بودیم تصمیم گرفتیم که هروقت رفتیم تهران بریم توی نماز خونه خوابگاه بشینیم تا خوابگاه بدن به نظرم همه ی بچه ها باید بیانسلام خانم بهشتی عزیز شما شنبه میرین دانشکده ؟ شما ساکن تهرانید یا خوابگاهی هستید؟ اگه خوابگاهی هستید لطفا منو راهنماییی کنید ممنونم
بچه هی بهشتی باید برای خوابگاه اعتراض کنیم.تا بهمون خوابگاه اولویت با کنکوری هاست بذار اونا برن ثبت نام بعد ما میریم بست میشینیم در اتاق رییس دانشکده تا خوابگاه نده ول کن نیستیم.هزینه خودگردان ماهی270تومنه
یچه های بهشتی...واقعا 1 مهر لازم نیست باشیم م م م ؟
منو باش آماده شدم از شنیه برم یز ! مطمئن هستید؟
- - - Updated - - -
آره خیالتون راحت باشه مامان متین جان توی خود سایت دانشکده هم نوشته