نتایج اومد ....بحث در مورد نتیجه ی آزمون ارشد مامایی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jiju

New member
سلام دوستان .
کلاسهای ما هم از شنبه همین هفته شروع میشن و 3 روز اول هفته واحدهای نظری و 3 روز دوم کارآموزی نوزادان و فیزیوپاتو !
گرایش رو ترم 2 انتخاب میکنیم دوستان عزیز...

midss

New member
سلام بچه ها مابا اساتید جلسه معارفه داشتیم ودوتا ازکلاسامون تشکیل شد ولی هنوز خبری ازهمکلاسی عزیزم midss ندارم کمی نگرانم :smiliess (12):

سلام دوست خوبم ممنون از لطفتون من این هفته نتونستم بیام از شنبه اینده میام:28:

sharif

New member
سلام، شما برا خوابگاه چکار کردین؟ این اطلاعیه اخری اعصابمو خرد کرد من شخصا از اساتید مامایی در مورد تاریخ کلاساپرسیدم بهم گفت از 30 شروعه کلاساست حالا اطلاعیه زدن معارفه است یعنی این هفته نداریم؟

sharif

New member
از بچه های ارشد مامایی شهید بهشتی خواهش میکنم در مورد خوابگاههای خود گردان اگه اطلاعات دارید لطفا share کنید ممنون

maryam beheshti

New member
سلام، شما برا خوابگاه چکار کردین؟ این اطلاعیه اخری اعصابمو خرد کرد من شخصا از اساتید مامایی در مورد تاریخ کلاساپرسیدم بهم گفت از 30 شروعه کلاساست حالا اطلاعیه زدن معارفه است یعنی این هفته نداریم؟
سلام خانم شریف نه این هفته نداریم.توی سایت دانشکده هم نوشته شده

sharif

New member
سلام خانم بهشتی عزیز شما شنبه میرین دانشکده ؟ شما ساکن تهرانید یا خوابگاهی هستید؟ اگه خوابگاهی هستید لطفا منو راهنماییی کنید ممنونم

بچه هی بهشتی باید برای خوابگاه اعتراض کنیم.تا بهمون خوابگاه اولویت با کنکوری هاست بذار اونا برن ثبت نام بعد ما میریم بست میشینیم در اتاق رییس دانشکده تا خوابگاه نده ول کن نیستیم.هزینه خودگردان ماهی270تومنه

sharif

New member
خانم نوری عزیز شما شنبه میاین دانشکده بریم اعتراض کنیم به خدا من الان یک هفته است تهران الافم اگه می دونستم این هفته تشکیل نمیشه میرفتم نیمه مهر می اومدم خودشان سر خونه زندگیشونن حال ماها رو نمیفهمن

خانم نوری عزیز شما شنبه میاین دانشکده بریم اعتراض کنیم به خدا من الان یک هفته است تهران الافم اگه می دونستم این هفته تشکیل نمیشه میرفتم نیمه مهر می اومدم خودشان سر خونه زندگیشونن حال ماها رو نمیفهمن

من بعد ثبت نام برگشتم شهرمون 6مهر میریم اعتراض.شریف جان از کدوم شهری؟

maryam beheshti

New member
سلام خانم بهشتی عزیز شما شنبه میرین دانشکده ؟ شما ساکن تهرانید یا خوابگاهی هستید؟ اگه خوابگاهی هستید لطفا منو راهنماییی کنید ممنونم
سلام خانم شریف من همون ششم میام ایشالا منم خوابگاهی هستم روزه ثبت نام ما حدوده ده نفر بودیم تصمیم گرفتیم که هروقت رفتیم تهران بریم توی نماز خونه خوابگاه بشینیم تا خوابگاه بدن به نظرم همه ی بچه ها باید بیان

maryam beheshti

New member
بچه هی بهشتی باید برای خوابگاه اعتراض کنیم.تا بهمون خوابگاه اولویت با کنکوری هاست بذار اونا برن ثبت نام بعد ما میریم بست میشینیم در اتاق رییس دانشکده تا خوابگاه نده ول کن نیستیم.هزینه خودگردان ماهی270تومنه

بله منم کاملا موافقم باید پافشاری کنیم تا خوابگاه بدن .هزینه ی خودگردان به کنار بی نظمی و نداشتنه بهداشتشون بدتره

یچه های بهشتی...واقعا 1 مهر لازم نیست باشیم م م م ؟

منو باش آماده شدم از شنیه برم یز ! مطمئن هستید؟

- - - Updated - - -

اره ...من خودم امور خوابگاه ها تو ولنچک رفتم گفتن نداریم

maryam beheshti

New member
امروز حدود 6نفر با من تماس گرفتن کلاسا از ششم شروع میشه خیالتون راحت باشههه برید شمااال

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا