minoo_nasr
New member
بله دوست عزیز
پارسال که ظرفیت دانشگاه بیشتر بود با شبانه تا رتبه 140 رو گرفتن
بچه ها دانشگاه گنبد و مالک اشتر کجان؟؟میشه بگید ارزش دارن واسه ژنتیک؟
بله دوست عزیز
مرسی از شما . فقط حیف که نمیتونم شبانه برم و برای پژوهشگاه هم چون شیرازی هستم مشکل خوابگاه دارم . یکی از استادام می گفت شانس روزانه خوارزمی رو دارم و موندم واقعا شانس دارم یا نه . از طرفی به سلولی علاقه ندارم...
شما همونی نیستی که من خودمو کشتم سلولی شیرازو بزنی؟؟؟؟ بابا جان دوستان ترو خدا به اسم رشته انقد گیر ندید. دوست خود من همین الان بیوتک میکروبی میخونه اونوقت موضوع پایان نامش ژنتیک سرطان رودس!!!! یا حتی دوست دیگه ای دارم بیوشیمی خونده موضوع پایان نامش ژنتیکه
آخه وقتی شیراز هست میخوای بری خوارزمی؟؟؟؟؟؟ شما پژوهشگارو بزن ، ایشالا که قبول میشی روزانه بعد از اون شیراز رو بزن
بله میتونه شرکت کنهسلام
دوستان اگه کسی ارشد زیست علوم باشه میتونه ارشد بهداشت شرکت کنه یا نمیشه ؟
نه دوست عزیز کتاب the cell هنوز به فارسی ترجمه نشده .انتشارات خانه زیست یه کتاب یه جورای خلاصه از البرت ترجه کرده
میشه لینک بدید مطمئن بشم...بله میتونه شرکت کنه
بچه ها اگه مالک اشتر ک مصاحبه داره یاشاهد ک گزینش داره قبول شی بعد تو مصاحبت یا گزینشت رد بشی چی میشه؟سازمان سنجش انتخاب بعدیتو برات میذاره یا کنسل میشی کلن؟گنبد استان گلستان هست . مالک اشتر تهرا . مالک اشتر اگر داشته باشه باید تو مصاحبه و گزینش شرکت کنید
- - - Updated - - -
خوبه . پس میشه امید داشته باشم .
دوست گلم نگران نباش
یکبی از دوستام با 127 ژن خوارزمی آورده
مطمئن خوارزمی قبولی
میشه لینک بدید مطمئن بشم...
بازم ممنون
lمن با 53 ژنتیک 70 سلولی 43 بیوشیمی بین 200 تا 300 آوردم اونوقت شما چطور این رتبه رو آوردید البته بیوتکنولوژی 600سلام. من 178 بیوتک شدم.لطفا راهنمایی کنید روزانه کجا میتونم بیارم؟ اصفهان تا چه رتبه ای میگیره؟ و همین طور شبانه کجا میارم؟ شبانه دانشگاه تهران امکانش هست یا پژوهشگاه؟
درصدهام زبان 25 تنه مشترک 21 ژنتیک 56 بیوشیمی 28 سلولی سفید میکروب 48 ویروس 25 بیوفیزیک 16
lمن با 53 ژنتیک 70 سلولی 43 بیوشیمی بین 200 تا 300 آوردم اونوقت شما چطور این رتبه رو آوردید البته بیوتکنولوژی 600
ولی دوستان اشتباهی که من کردم میکروب نخوندم و فکر میکنم با سلولی 70 رتبه ی 278 زیاد باشه.احتمالا نمیدونم معدل تاثیر زیادی داشته یا میکروب
golabatun عزیز شماکه از اغلب رتبه های قبولی رشته شهرهای مختلف خبر داری میتونی بگی با رتبه 185 سلولی میشه روزانه مشهد قبول شد؟؟مرسی از جوابت