sa@@ra
New member
درصد و رتبه هاتون رو میشه بنویسید؟
- - - Updated - - -
میکروب 83
سل 100
بیوتک 200
بیقیه بین 100 تا 200 دقیقشو میزارم بعدن الان نمیدونم درس بخونم یا به نتخاب رشته هام فکر کنم))))))))))))
- - - Updated - - -
اره انیس جون تا اسمتو دیدم شناختمت/مبارکت باشه رتبت/ن من 178 سلولی شدم تو بیوتک 211 شدمشما 178 توی چی شدین ؟ توی بیوتک؟ مگه میشه دونفر یه رتبه روو بیارن!!؟؟
راستی منم ورودی 88 سلولی دانشگاه شیرازم.اگه ورودی 88 باشید باید بشناسمتون؟حتی عمومی ها تا حدودی میشناسم
راستی درمورد دانشگاه اهواز یکی از دوستام پارسال میکروب اهواز قبل شد ولی میگه اصلا نمیشه دانشگاه خودمون رو با اهواز مقایسه کرد البته ژنتیکش رو نمیدونم!یکی دیگه هم اومد اصفهان ولی باز گفت شیراز یه چیز دیگست البته اون فیزیولوژِی بود!منم با توجه به حرفای استادای خودمون فهمیدم ک توی ارشد استادت و پایان نامت مهمتر از هر چیزیه پس به نظر من ریسک نکن و شیرازو به اهواز ترجیح بده.حدقل میتونی پایان نامت رو توی رشته موردعلاقت ژنتیک برداری و با یه استاد خوب.
بچه ها خواهشا بگید با ۲۷۰سلولی کجا میشه قبول شد؟
احسنت به کامنتی که گذاشتی.
به این میگن درس عبرت واسه کنکوریهای سال بعد.
بعد خداییش من نمیدونم چرا واسه بیوتک سلولی مولکولی باید ضریب صفر داشته باشه؟؟؟ بنظر شما مسخره نیست؟؟
اره انیس جون تا اسمتو دیدم شناختمت/مبارکت باشه رتبت/ن من 178 سلولی شدم تو بیوتک 211 شدم
البته بنظر من برند دانشگاه تهران رو هیچ دانشگاهی نداره. از لحاظ علمی اساتید بعید میدونم با هم فرق داشته باشن. واینکه تهران رفتن واسه اینکه امکاناتش بیشتره (هم وجود دانشگاهها و پژوهشگاههای مختلف دیگه و هم فرصت شغلی دیگه)، به صرفه هستش. دانشجو اگه واقعا دانشجو باشه با همون امکانات دانشگاه شیراز میتونه بهترین پایان نامه رو بده.
رتبه سلولی و بیوشیمی رو گذاشتم میکروب هم شدم 240 و ژنتیک هم 624.اره سلولی ضریب صفر داره ولی من با نخوندن سلولی درواقع قید بقیه گرایشا رو زدم درحالی ک بیوتک هم اون چیزی که میخاستم نشد!و علاقه دومم ک بیوشیمی هم بود از دست دادم.
اره علیرضا منم میگم انتهای لیست تهرانم
هرجند اساتید میگن بهم کار به اونجا نمکیشه و تو انتخابای اولم قبولم ولی از شیراز یا اصفهان بهتره؟
ولی من چون تهرانم برام الویت داره دیگه
من با شما مخالفم به نظرم واقعا شرایط و امکانات و همچنین حمایت در علوم سلولی و مولکولی تاثیر بسزایی داره...و اینکه حالا نمیگم خیلی زیاد ولی به هرحال تفاوت وجود داره بین اساتید دانشگاه ها حتی در همین دانشگاه های تهران اما گاهی از شانس آدم یهو میبینی مثلا گروه سلولی دانشگاه شیراز حتی از بهشتی و خوارزمی هم بهتر از آب دراومد یا برعکس
یله 100 درصد تفاوتهایی وجود داره منکرش نیستم دیگه هر چی باشه دانشگاه تهرانه.اما به شخصه اگر دانشگاهی باشه که توی شهر خودمون باشه و نزدیک باشه اساتیدش هم خوب باشن (نمیگم عالی باشن) امکانات آزمایشگاهیش هم مثل شیراز خوب باشه قطعا همین شهر رو میرم و سختی تهران رفتن رو به جون نمیخرم. دیگه یه دانشجو چی میخواد استاد خوب امکانات خوب دانشگاه هم در خونت باشه. بنظرم خوبه.
ولی خوب متاسفانه امکانات متمرکز شده توی چند شهر خاص بخصوص تهران و همین آدم رو به تهران میکشونه.
البته همه جور استاد توی همه جور دانشگاهی پیدا میشه به قول خودتون همیشه ممکنه یه دانشگاه درجه 1 نباشه ولی گروهش خوب باشه. بنظرم گروه آموزشی هم خیلی مهمه. من اطلاع دقیقی ندارم ولی نمیدونم چرا از هر کی شنیدم سلولی تهران رو تعریف نمیکنن و میگن امکاناتشون افتضاحه در صورتی که دانشگاهش عالیه. گفته هام بر اساس شنیده هاست مثل اکثر افراد و خودم مستقیم گروه زیست شناسی تهران رو ندیدم و اطلاعاتم از بقیه هستش ولی باز با این وجود سلولی نهران جز انتخابای سال آیندم هستش.
انشالله که به اونجا نکشه
ولی تا جایی که من میدونم اصفهان و شیراز از خوارزمی هم بهتر هستن و دانشگاه های خیلی خوبی دارن و همینطور دانشگاه فردوسی مشهد
معمولا وزارت علوم یه رده بندی رو هرسال برای دانشگاه ها اعلام میکنه بهتر یه سرچ کنی تو گوگل قطعا اطلاعاتش میتونه مفید باشه
سلام دوستان . من رتبه ژنتیکم شده 90 . رتبه بوشیمی 71 و رتبه سلولی شدم 118 .حالا واسه انتخاب رشته فقط ژنتیک میخوام . کسی میدونه کجا میشه با 90 قبول شم ؟ یه دانشگاه خوب . اصفهان شانس ندارم .؟ یا خوارزمی تهران ؟ کسی این دانشگاه خوارزمی رو میشناسه ؟
کسی نبود ج بده؟
با139بیوشیمی بهترین جا کجامیشه قبول شد؟؟؟
سلولی بهتره یابیوشیمی بچه ها؟
درصدام
زبان39
مجموعه زیست شناسی 46
ژنتیک39
بیو43
سلولی33
بیوفیزیک18
میکروب13
مجموعه ایمنی 40
زیست دریا17
رتبه ها