نتایج ارشد زیست شناسی علوم 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa@@ra

New member
درصد و رتبه هاتون رو میشه بنویسید؟

- - - Updated - - -

درصد و رتبه هاتون رو میشه بنویسید؟

میکروب 83
سل 100
بیوتک 200
بیقیه بین 100 تا 200 دقیقشو میزارم بعدن الان نمیدونم درس بخونم یا به نتخاب رشته هام فکر کنم:)))))))))))))

parisa70

New member
شما 178 توی چی شدین ؟ توی بیوتک؟ مگه میشه دونفر یه رتبه روو بیارن!!؟؟
راستی منم ورودی 88 سلولی دانشگاه شیرازم.اگه ورودی 88 باشید باید بشناسمتون؟حتی عمومی ها تا حدودی میشناسم
راستی درمورد دانشگاه اهواز یکی از دوستام پارسال میکروب اهواز قبل شد ولی میگه اصلا نمیشه دانشگاه خودمون رو با اهواز مقایسه کرد البته ژنتیکش رو نمیدونم!یکی دیگه هم اومد اصفهان ولی باز گفت شیراز یه چیز دیگست البته اون فیزیولوژِی بود!منم با توجه به حرفای استادای خودمون فهمیدم ک توی ارشد استادت و پایان نامت مهمتر از هر چیزیه پس به نظر من ریسک نکن و شیرازو به اهواز ترجیح بده.حدقل میتونی پایان نامت رو توی رشته موردعلاقت ژنتیک برداری و با یه استاد خوب.
اره انیس جون تا اسمتو دیدم شناختمت/مبارکت باشه رتبت/ن من 178 سلولی شدم تو بیوتک 211 شدم

alireza-ja

New member
آره بابا بخدا ارشد یعنی پایان نامه بنظرم اون تعیین کننده هستش و اینکه چند تا مقاله بتونی ازش در بیاری.

دیگه چه تفاوتی داره طرف ارشد بیوشیمی باشه یا سلولی یا ژنتیک اونم وزارت علوم وقتی انتخاب پایان نامه آزاد هستش.

میتونی پایان نامه ای رو برداری که به رشته دکترات هم بخوره.

alireza-ja

New member
بچه ها خواهشا بگید با ۲۷۰سلولی کجا میشه قبول شد؟

رتبه های نزدیک شما معمولا شبانه پژوهشگاه قبولن. توی همین انجمن هم یادمه یکی پارسال با 240 شبانه تهران قبول شد. مشهد و اصفهان و شیراز احتمالش خیلی خیلی بیشتره.

anis.hss

New member
احسنت به کامنتی که گذاشتی.

به این میگن درس عبرت واسه کنکوریهای سال بعد.

بعد خداییش من نمیدونم چرا واسه بیوتک سلولی مولکولی باید ضریب صفر داشته باشه؟؟؟ بنظر شما مسخره نیست؟؟

مرسی. اره واقعا مسخرست! ای کاش من هم بیشتر تحقیق میکردم و بعد راهمو انتخاب میکردم!

anis.hss

New member
اره انیس جون تا اسمتو دیدم شناختمت/مبارکت باشه رتبت/ن من 178 سلولی شدم تو بیوتک 211 شدم

مرسی عزیزم تو هم مبارکت باشه ایشالا بهترینشو قبول بشی. راستی درمورد خوارزمی خیلی تحقیق کن چون من دوستم فیزیولوژِ خوارزمی میخاست بزنه ولی استادا هیچ کدوم تاییدش نکردن! میتونی بری دانشکده و از استادا بپرسی اونا هم میتونن کمکت کنن

anis.hss

New member
دوستان من هم بدجور بین بیوتک روزانه الزهرا و شبانه های تهران( تهران.پژوهشگاه.مالک اشتر.شاهد)و اصفهان گیر کردم!چه کار کنم!!؟؟؟

Mohammad gh

New member
البته بنظر من برند دانشگاه تهران رو هیچ دانشگاهی نداره. از لحاظ علمی اساتید بعید میدونم با هم فرق داشته باشن. واینکه تهران رفتن واسه اینکه امکاناتش بیشتره (هم وجود دانشگاهها و پژوهشگاههای مختلف دیگه و هم فرصت شغلی دیگه)، به صرفه هستش. دانشجو اگه واقعا دانشجو باشه با همون امکانات دانشگاه شیراز میتونه بهترین پایان نامه رو بده.

من با شما مخالفم به نظرم واقعا شرایط و امکانات و همچنین حمایت در علوم سلولی و مولکولی تاثیر بسزایی داره...و اینکه حالا نمیگم خیلی زیاد ولی به هرحال تفاوت وجود داره بین اساتید دانشگاه ها حتی در همین دانشگاه های تهران اما گاهی از شانس آدم یهو میبینی مثلا گروه سلولی دانشگاه شیراز حتی از بهشتی و خوارزمی هم بهتر از آب دراومد یا برعکس

رتبه سلولی و بیوشیمی رو گذاشتم میکروب هم شدم 240 و ژنتیک هم 624.اره سلولی ضریب صفر داره ولی من با نخوندن سلولی درواقع قید بقیه گرایشا رو زدم درحالی ک بیوتک هم اون چیزی که میخاستم نشد!و علاقه دومم ک بیوشیمی هم بود از دست دادم.

ممنون که رتبه ها و درصد هاتونو گذاشتید یعنی اینجور موقع ها که میشه و آدم وقتی تجربیات سایرین رو میبینه میگه اگر هزارتا هم میرفتم و مشاوره میگرفتم و ..... بازم یک دهم این جا برام سود و فایده نداشت

Mohammad gh

New member
اره علیرضا منم میگم انتهای لیست تهرانم
هرجند اساتید میگن بهم کار به اونجا نمکیشه و تو انتخابای اولم قبولم ولی از شیراز یا اصفهان بهتره؟
ولی من چون تهرانم برام الویت داره دیگه

انشالله که به اونجا نکشه
ولی تا جایی که من میدونم اصفهان و شیراز از خوارزمی هم بهتر هستن و دانشگاه های خیلی خوبی دارن و همینطور دانشگاه فردوسی مشهد
معمولا وزارت علوم یه رده بندی رو هرسال برای دانشگاه ها اعلام میکنه بهتر یه سرچ کنی تو گوگل قطعا اطلاعاتش میتونه مفید باشه

biotech92

New member
سلام به همگی:ad54ad:
بچه نکات خوبی گفتن فقط یه نکته ای که توی انتخابتون دقت کنین شیوه آموزش محور هستش
چون متاسفانه همه موقع انتخاب رشته دقت نمی کنن و یا حتی به صورت اشتباه و نخواندن اموزش محور کد رشته رو وارد میکنن وبعد یه عمر پشیمونی ...درصورتی که رشته ..
چون یکی از دوستان الان بم گفت(بعد این همه مقاله و سمینار و... تنها ملاک رو پایان نامه قرار میدن و الان بااینکه رتبم خوب شده بود چون توی انتخابم اشتباه کردم اینطور شد...)
توصیه میکنم به این دو تا لینک سر بزنید اطلاعات خوبی داره...

پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع زیست شناسی کشور - از کارشناسی ارشد تا دکترای زیست شناسی: انجمن ها / ادامه تحصیل: انتخاب رشته / دقیقه 90

iranbiology.ir/news/plugins/forum/forum_viewtopic.php?6001.last

alireza-ja

New member
من با شما مخالفم به نظرم واقعا شرایط و امکانات و همچنین حمایت در علوم سلولی و مولکولی تاثیر بسزایی داره...و اینکه حالا نمیگم خیلی زیاد ولی به هرحال تفاوت وجود داره بین اساتید دانشگاه ها حتی در همین دانشگاه های تهران اما گاهی از شانس آدم یهو میبینی مثلا گروه سلولی دانشگاه شیراز حتی از بهشتی و خوارزمی هم بهتر از آب دراومد یا برعکس

یله 100 درصد تفاوتهایی وجود داره منکرش نیستم دیگه هر چی باشه دانشگاه تهرانه.اما به شخصه اگر دانشگاهی باشه که توی شهر خودمون باشه و نزدیک باشه اساتیدش هم خوب باشن (نمیگم عالی باشن) امکانات آزمایشگاهیش هم مثل شیراز خوب باشه قطعا همین شهر رو میرم و سختی تهران رفتن رو به جون نمیخرم. دیگه یه دانشجو چی میخواد استاد خوب امکانات خوب دانشگاه هم در خونت باشه. بنظرم خوبه.
ولی خوب متاسفانه امکانات متمرکز شده توی چند شهر خاص بخصوص تهران و همین آدم رو به تهران میکشونه.

البته همه جور استاد توی همه جور دانشگاهی پیدا میشه به قول خودتون همیشه ممکنه یه دانشگاه درجه 1 نباشه ولی گروهش خوب باشه. بنظرم گروه آموزشی هم خیلی مهمه. من اطلاع دقیقی ندارم ولی نمیدونم چرا از هر کی شنیدم سلولی تهران رو تعریف نمیکنن و میگن امکاناتشون افتضاحه در صورتی که دانشگاهش عالیه. گفته هام بر اساس شنیده هاست مثل اکثر افراد و خودم مستقیم گروه زیست شناسی تهران رو ندیدم و اطلاعاتم از بقیه هستش ولی باز با این وجود سلولی نهران جز انتخابای سال آیندم هستش.

آسمون

New member
کسی نبود ج بده؟
با139بیوشیمی بهترین جا کجامیشه قبول شد؟؟؟
سلولی بهتره یابیوشیمی بچه ها؟
درصدام
زبان39
مجموعه زیست شناسی 46
ژنتیک39
بیو43
سلولی33
بیوفیزیک18
میکروب13
مجموعه ایمنی 40
زیست دریا17

رتبه ها
سلولی239
ژنتیک 314
میکروب133
بیوشیمی139
بیوتک 111
بقیشونم 159 و 164
بچه هاشما جای من باشین چیکارمیکنین؟

parisa70

New member
یله 100 درصد تفاوتهایی وجود داره منکرش نیستم دیگه هر چی باشه دانشگاه تهرانه.اما به شخصه اگر دانشگاهی باشه که توی شهر خودمون باشه و نزدیک باشه اساتیدش هم خوب باشن (نمیگم عالی باشن) امکانات آزمایشگاهیش هم مثل شیراز خوب باشه قطعا همین شهر رو میرم و سختی تهران رفتن رو به جون نمیخرم. دیگه یه دانشجو چی میخواد استاد خوب امکانات خوب دانشگاه هم در خونت باشه. بنظرم خوبه.
ولی خوب متاسفانه امکانات متمرکز شده توی چند شهر خاص بخصوص تهران و همین آدم رو به تهران میکشونه.

البته همه جور استاد توی همه جور دانشگاهی پیدا میشه به قول خودتون همیشه ممکنه یه دانشگاه درجه 1 نباشه ولی گروهش خوب باشه. بنظرم گروه آموزشی هم خیلی مهمه. من اطلاع دقیقی ندارم ولی نمیدونم چرا از هر کی شنیدم سلولی تهران رو تعریف نمیکنن و میگن امکاناتشون افتضاحه در صورتی که دانشگاهش عالیه. گفته هام بر اساس شنیده هاست مثل اکثر افراد و خودم مستقیم گروه زیست شناسی تهران رو ندیدم و اطلاعاتم از بقیه هستش ولی باز با این وجود سلولی نهران جز انتخابای سال آیندم هستش.

ماشالا اینهمه زیست شناس بیکار داریم هرچقد تو اینترنت سرچ میکنی ی جا پیدا نمیکنی دانشگاها و گروها و...بتونی پیداکنی ک چجوریه وضعیتشون در مقایسه باهم

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
انشالله که به اونجا نکشه
ولی تا جایی که من میدونم اصفهان و شیراز از خوارزمی هم بهتر هستن و دانشگاه های خیلی خوبی دارن و همینطور دانشگاه فردوسی مشهد
معمولا وزارت علوم یه رده بندی رو هرسال برای دانشگاه ها اعلام میکنه بهتر یه سرچ کنی تو گوگل قطعا اطلاعاتش میتونه مفید باشه

من خوارزمی نگفتم که الزهرا منظورم بود

golabatun

New member
بچه ها رتبه های امسال فوق العاده مسخرس
ینی بیوشیمی حال همه رو گرفته
من نمیدونم چطور این میکروب اینقد تاثیرگذاشته؟؟؟

solmaz k

New member
سلام دوستان . من رتبه ژنتیکم شده 90 . رتبه بوشیمی 71 و رتبه سلولی شدم 118 .حالا واسه انتخاب رشته فقط ژنتیک میخوام . کسی میدونه کجا میشه با 90 قبول شم ؟ یه دانشگاه خوب . اصفهان شانس ندارم .؟ یا خوارزمی تهران ؟ کسی این دانشگاه خوارزمی رو میشناسه ؟

alireza-ja

New member
سلام دوستان . من رتبه ژنتیکم شده 90 . رتبه بوشیمی 71 و رتبه سلولی شدم 118 .حالا واسه انتخاب رشته فقط ژنتیک میخوام . کسی میدونه کجا میشه با 90 قبول شم ؟ یه دانشگاه خوب . اصفهان شانس ندارم .؟ یا خوارزمی تهران ؟ کسی این دانشگاه خوارزمی رو میشناسه ؟

سلام ای کاش درصداتون رو هم بزارید

alireza-ja

New member
کسی نبود ج بده؟
با139بیوشیمی بهترین جا کجامیشه قبول شد؟؟؟
سلولی بهتره یابیوشیمی بچه ها؟
درصدام
زبان39
مجموعه زیست شناسی 46
ژنتیک39
بیو43
سلولی33
بیوفیزیک18
میکروب13
مجموعه ایمنی 40
زیست دریا17

رتبه ها
سلولی239
ژنتیک 314
میکروب133
بیوشیمی139
بیوتک 111
بقیشونم 159 و 164
بچه هاشما جای من باشین چیکارمیکنین؟

من جای شما بودم بیوتک میکروبی روزانه پژوهشگاه میزدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا