ینی میشه اینطور نتیجه گرفت که میکروب خیلی خیلی تاثیر داره
من ولی میکروبو 30 زدم زبان 40 ژنتیک 68 تنه38 سلولی 56/حدس بزنین رتبم چند شده؟178!!!ا
من که میکروب 13 ، زبان 35 ، ژنتیک 60 ، تنه30 ، سلولی 56 ، بیوشیمی 20 زدم چزا شدم 500؟؟؟؟؟
بچه ها/تو رو خدا هرکس کسی رو میشناسه زیر200 جاهای خوب آورده ب ماهم بگه تا از نگرانی در بیایم/باور کنین من خودمو برا این رتبه آماده نکرده بودم چند روزه شب و روز ندارم خ نگرانم/و ی سوال دیگه من شنیدم تو پژوهشگاه حقوق میدن این درسته؟اگه آره چقد؟//من 178 شدم
برید اینجا
اطلاعات خوبی داره مخصوصا برای کسی که میخواد انتخاب رشته بکنه
پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع زیست شناسی کشور - از کارشناسی ارشد تا دکترای زیست شناسی: انجمن ها / ادامه تحصیل: انتخاب رشته / کارنامه
وای!!تو رو خدا وضعو ببینین!!!بیوشیمی حسابی حالمونو گرفته/من بیوشیمی رو حساب کردم 50 حالا ک اومده شده 16!!! شکایتم گذاشتم برا سازمان سنجش /نمیدونم کی جواب میدن/من خیال میکردم 2 رقمی میشم/حالا اصن نمیدونم با رتبه زیر 180 کجاها میارن؟؟؟راجب رتبه اصن اطلاعات ندارم
من که میکروب 13 ، زبان 35 ، ژنتیک 60 ، تنه30 ، سلولی 56 ، بیوشیمی 20 زدم چزا شدم 500؟؟؟؟؟
راستش هزینه های شبانه برام سخته/ینی چون فقط هزینه ها نیس بحث جا و غذا و ..همه چی با همه /وقتی فکرشو میکنم راحت دانشگاه خودم سلولی روزانه میارم همین در خونمون برام سخته ک برم شبانه/من لیسانسمو دانشگاه شیراز بودم اینجا بچه ها تا 250 هم سلولی آوردن ولی من عاشق ژنتیک و بیوتک مدقیقا منم فکر میکردم دو رقمی شم ولی 188 شدم ! با این رتبه ات حتما تهران قبول میشی ازین بابت نگرانی نداشته باش ولی به احتمال زیاد شبانه ، نمیدونم شبانه میخوای یا فقط روزانه
راستش هزینه های شبانه برام سخته/ینی چون فقط هزینه ها نیس بحث جا و غذا و ..همه چی با همه /وقتی فکرشو میکنم راحت دانشگاه خودم سلولی روزانه میارم همین در خونمون برام سخته ک برم شبانه/من لیسانسمو دانشگاه شیراز بودم اینجا بچه ها تا 250 هم سلولی آوردن ولی من عاشق ژنتیک م
واقعا عجیبه چون درصدا کاملا عین مال منه با تفاوت زبان که 60 زدم !
راستش هزینه های شبانه برام سخته/ینی چون فقط هزینه ها نیس بحث جا و غذا و ..همه چی با همه /وقتی فکرشو میکنم راحت دانشگاه خودم سلولی روزانه میارم همین در خونمون برام سخته ک برم شبانه/من لیسانسمو دانشگاه شیراز بودم اینجا بچه ها تا 250 هم سلولی آوردن ولی من عاشق ژنتیک و بیوتک م
آره دکتر سعادت ک محشره /ولی بهشتی چرا ن؟میدونم کارای گیاهی میکنن ولی امسال تو دفترچه غیر گیاهی ملکولی م زده بوددوست عزیز بهت توصیه میکنم حتما" دانگشاه شیراز سلولی رو بزنید ، دوستان یه کم تحقیق کنید ، شما یه سر به سایت دانشگات بزن . شما البته خودت اونجا دانشجو بودی ، ببین مثلا" آقای دکتر سعادت موضوع های پایان نامه هایی که استاد راهنماشون بوده چیه؟ اکثرا" ژنتیک ! خوب دیگه چی از خدا میخوای؟ با آرامش خاطر برو و از امکانات خوبش استفاده کن . توی ژنتیک به جز دانشگاه تربیت مدرس فکر کردید بقیه جاها چه خبره؟ اهواز و اراک و گیلان و...
بدون هیچ تامل اضافی شک نکن انتخاب سلولی دانشگاه شیراز بهترین انتخابه برات ، اگه تربیت مدرسو میاوردی خوب بحثش جدا بود ، مثلا" کجارو میخوای بزنی؟ ژنتیک بهشتی که ؟؟؟ مطمئن باش شیراز از بهشتی بهتره
موفق باشی
واقعا با سلولی سفید و بیوشیمی 28 رتبتون 178 شده؟؟؟!!!!!
میشه رتبه سلولی و بیوشیمیتون رو بنویسید؟؟؟
شبانه هم تهران و هم پژوهشگاه رو میارید هرکدوم رو جلوتر بزنید همونه.
شاید هم روزانه پژوهشگاه البته احتمالش کمه.[/Q
سلولی که واسه بیوتک ضریبش صفره! من فقط بیوتک میخاستم به خاطر همین سلولی نخوندم. بیوشیمی هم انتظار 50 از خودم داشتم ولی نمیدونم چرا اشتباهای احمقانه کردم سر جلسه!
بهترین رتبم واسه بیوتکه بقیش اصن خوب نیست
سلولی 975 بیوشیمی 647
مطمینید شبانه تهران میارم؟ ظرفیت شبانش امسال کمتر شده!
آره دکتر سعادت ک محشره /ولی بهشتی چرا ن؟میدونم کارای گیاهی میکنن ولی امسال تو دفترچه غیر گیاهی ملکولی م زده بود