Mohammad gh
New member
خیلی جالب من سلولی زدم 80 ژن 65 میکروب 25 بیو 20 زبان 30 مجموعه 30 رتبه سلولیم 185 شده!!؟؟
کارنامه ی عبرت آموزیه احتمالا برای میانگین سایر دروستون بوده که بین ۲۵ تا ۳۰ هست
خیلی جالب من سلولی زدم 80 ژن 65 میکروب 25 بیو 20 زبان 30 مجموعه 30 رتبه سلولیم 185 شده!!؟؟
بچه ها کسی از دانشگاه تربیت معلم اذربایجان خبر داره؟؟؟
ارزششو داره ادم ارشدو اونجا بخونه؟؟؟؟
میشه رتبه ی بیوشیمی و ژنتیک و سلولی تونو بگید آخه ما مثل اینکه هر دو تبریزو ترجیح میدیم.میکروبیولوژی رو هم بفرمایید که چه رنجی قبول میشه البته روزانه رو میگم
مثلا با 386 کدوم شهرستانا؟تبریز احتمالش هس؟
مهلا جان نوبت دوم همون شبانه است.اگه بعد از قبولی از شبانه انصراف بدی هم مشکل نداره
میشه رتبه ی بیوشیمی و ژنتیک و سلولی تونو بگید آخه ما مثل اینکه هر دو تبریزو ترجیح میدیم.
من 278سلولی و211 بیوشیمی شدم.به نظرتون تبریز میارم روزانه؟
هیچ امیدی به بهداشت نیست...
بنظرتون برم غیرانتفاعی وآزاد یا ی سال دیگه بخوانم!!؟!؟؟!
سلام. من 178 بیوتک شدم.لطفا راهنمایی کنید روزانه کجا میتونم بیارم؟ اصفهان تا چه رتبه ای میگیره؟ و همین طور شبانه کجا میارم؟ شبانه دانشگاه تهران امکانش هست یا پژوهشگاه؟
درصدهام زبان 25 تنه مشترک 21 ژنتیک 56 بیوشیمی 28 سلولی سفید میکروب 48 ویروس 25 بیوفیزیک 16
بچه ها بیوتک چندمین گرایشه؟؟
من خودم 188 بیوتک شدم تا جایی که تحقیق کردم پژوهشگاه میشه اورد ، احتمال کمی هم داره که شبانه دانشگاه تهران بیاری ! اصفهان و مشهد هم روزانه میشه قبول شد ، اگه خودت هم اطلاعاتی به دست اوردی به من بگو :thumbsupsmileyanim:
سلام. من 178 بیوتک شدم.لطفا راهنمایی کنید روزانه کجا میتونم بیارم؟ اصفهان تا چه رتبه ای میگیره؟ و همین طور شبانه کجا میارم؟ شبانه دانشگاه تهران امکانش هست یا پژوهشگاه؟
درصدهام زبان 25 تنه مشترک 21 ژنتیک 56 بیوشیمی 28 سلولی سفید میکروب 48 ویروس 25 بیوفیزیک 16
واقعا با سلولی سفید و بیوشیمی 28 رتبتون 178 شده؟؟؟!!!!!
میشه رتبه سلولی و بیوشیمیتون رو بنویسید؟؟؟
شبانه هم تهران و هم پژوهشگاه رو میارید هرکدوم رو جلوتر بزنید همونه.
شاید هم روزانه پژوهشگاه البته احتمالش کمه.