میشه بگید روزانه کجا میشه قبول شد؟من 278 آوردمممنونم،امیدوارم اینطور باشه
میشه بگید روزانه کجا میشه قبول شد؟من 278 آوردمممنونم،امیدوارم اینطور باشه
دوست عزیز ۷۰درصد بچه های اینجا یکی از گرایشات زیست علوم رو میخونن و میخوان که ارشد بهداشت شرکت کنن اسن نیاز به لینک ندارید برای اطمینان
ولی اگر خیلی میخواید اطمینان پیدا کنید برید سایت sanjeshp.ir و اطلاعیه های وزارت بهداشت رو دانلود کنید
جلوی هر رشته مدارک لیسانس قابل قبول برای شرکت در آزمون ارشد اون رشته رو زده
کسی نبود ج بده؟
با139بیوشیمی بهترین جا کجامیشه قبول شد؟؟؟
سلولی بهتره یابیوشیمی بچه ها؟
درصدام
زبان39
مجموعه زیست شناسی 46
ژنتیک39
بیو43
سلولی33
بیوفیزیک18
میکروب13
مجموعه ایمنی 40
زیست دریا17
رتبه ها
سلولی239
ژنتیک 314
میکروب133
بیوشیمی139
بیوتک 111
بقیشونم 159 و 164
بچه هاشما جای من باشین چیکارمیکنین؟
در مورد ایشون هم همین طور من ژنتیک 52 زدم ایشون 77 بقیه درسا تقریبا نزدیک به ایشون زدم ولی من 211 بیوشیمی ایشون 71 بیوشیمی واقعا ناراحتم.ژنتیک 77
سلولی 60
بیوشیمی 48
زبان 30 (متاسفانه)
بیوفیزیک 16
میکروب 14
در مورد ایشون هم همین طور من ژنتیک 52 زدم ایشون 77 بقیه درسا تقریبا نزدیک به ایشون زدم ولی من 211 بیوشیمی ایشون 71 بیوشیمی واقعا ناراحتم.
بچه ها کسی میدونه چرا من با سلولی 70 بیوشیمی 43 ژنتیک 52 میکروب 8 و زبان 17 رتبه ی سلولی ام شده 278 اونوقت ایشون شده 239؟و بیوشیمی شدم 211 ایشون شده 139
لطفا ج بدید آیا معدل بوده که البته معدلم پایینه یا زبان و میکروب؟
تنه زیست شناسی 33 درصد زدم.مجم.عه هم خيلي مهمه
بچه ها کسی میدونه چرا من با سلولی 70 بیوشیمی 43 ژنتیک 52 میکروب 8 و زبان 17 رتبه ی سلولی ام شده 278 اونوقت ایشون شده 239؟و بیوشیمی شدم 211 ایشون شده 139
لطفا ج بدید آیا معدل بوده که البته معدلم پایینه یا زبان و میکروب؟
دوستان خوارزمی کرج چطوره؟
پژوهشگاه چی؟
یا مثلا دانشگاه تهران که نوشته محل تحصیل علوم و فنون
ممنونم
راستی این پردیس خود گردان همون بین الملله؟
خوب هست؟
بعد شهریه اش چقدره؟
یجا خوندم سلولی کرمانشاه عالیه . بین سلولی و بیوشیمی علاقه مهمه . اما مهم اینه که دانشگاهی که میرین چقدر از لحاظ علمی خوب باشه . به نظر من بیوشیمی ارومیه بهتر از ژنتیک مراغس .لطفا یکی منو راهنمایی کنه من نمیدونم اول ژنتیک مراغه بزم یا بیوشیمی ارومیه
اول بیوشیمی اراک بزنم یا سلولی سنندج.خودم ساکن تبریزم