در وزارت علوم باید کد قبولی چک کنید.اگر از انتخاب رشته نسخه ای دارید مراجعه کنید ببینید کد قبول شده مربوط به چیه.
این واسه دستیاری هست...خدا خیرت بده واسه ثبت نام ارشدم خبری شد اطلاع رسانی کن
باشه! مام محتاجیم به خبر :wacsmiley:
دوستلن کسی علوم پزشکیه شیراز قبول نشده؟؟تاریخ ثبت نامش چه زمانیه؟وضعیت خابگاهش چطوره؟تو سایتش رفتم اما چیزی نزده بودن
یه سوال داشتم من موقع ثبت نام ارشد بهداشت نمرات ترم آخرم نیومده بود آخرین معدلی که داشتم وارد کردم برای ثبت نام نمراتم هم تا زمانی که ویرایش وزارت بهداشت برقرار بود نیومده بود الان که کارنامه کل رو از دانشگاه گرفتم 0.05 با معلی که اعلام کرده بودم فرق داره آیا با توجه به اینکه معدلم موقع ثبت نام نیومده بود این مغایرت به حساب میاد یانه
خیلی عجله نکنین برا خودمونم همینجا فعال میشه ولی اگر مثل پارسال باشه باید یه گزینش حضوری هم بریم بچه ها گفتن واسه حراست و ایناست تا اونو نریم ثبت نام اینترنتی نمیشیم
اگه شما وزارت علومی باشی دومی وزارت بهداشت مشخصا دانشگاه علوم پزشکی تهران که اولیه بچه های علوم پزشکی باید منتظر باشن منم مثل شما علوم پزشکی تهرانم منتظرم
اولی که مال وزارت بهداشت و علوم پزشکی تهرانه، دومی واسه وزارت علومهدوستان الان این درسته
اطلاعيه ها-معاونت آموزشی - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران-قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال 1394
یا این؟
دانشگاه تهران - اطلاعیه ثبت نام پذیرفتهشدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه تهران
اگه کسی جواب بده ممنون میشم...
بچه ها من فردا میخوام برم دانشگاه کارشناسیم برای مدرک باید بگم چی میخوام؟با توجه به اینکه طرح نرفتم؟؟
برید آموزش بگین میخوام ارشد فلان جا ثبت نام کنم.. جون مادرتون هرچی لازمه بدین ببرم..
برید آموزش بگین میخوام ارشد فلان جا ثبت نام کنم.. جون مادرتون هرچی لازمه بدین ببرم..
من زنگ زدم آموزش کل گفتن باید برین طرح ما هیچ مدرکی بهتون نمیدیم