alitaghipor71
New member
بله.ممنون..
سلام بچه ها-من به اموزش دانشگاهم زنگ زدم واسه ثبت نام به من گفتن مشکل از وزارت بهداشته هنوز اسامی قبولی ها رو واسه دانشگاها ارسال نکردن به همین دلیل نمیتونن ثبت نام کنن-به من گفتن هر موقع اسامی برسه خودشون زمان ثبت نام واعلام میکنن-واسه همین اصلا نگران نباشید-
سلام بچه ها-من به اموزش دانشگاهم زنگ زدم واسه ثبت نام به من گفتن مشکل از وزارت بهداشته هنوز اسامی قبولی ها رو واسه دانشگاها ارسال نکردن به همین دلیل نمیتونن ثبت نام کنن-به من گفتن هر موقع اسامی برسه خودشون زمان ثبت نام واعلام میکنن-واسه همین اصلا نگران نباشید-
سلام
ثبت نام اینترنتی شهید بهشتی زده چهاردهم از طریق سایت گلستان ولی خبری نیست و تو قسمت ورود سایت بارگزاری نمیشه.دوستانی که بهشتی قبول شدن یه کمکی کنن.واسه شما هم همینجوریه
دوست عزیز فک کنم اون سایت واسه وزارت علومه باید ب اون سایتی ک تو اطلاعیه شماره 15زدن برید
یعنی خیر دوجهان نصیب کسی باد که ما رو درمورد تاریخ ثبت نام تهران .....این دانشگاه گل و بلبل یاری کنه .....:riz304:
اقای تقی پوررصندو ق پیاماتو خالی کن
این گزینش رو حتما باید خودمون بریم؟؟
خب این الان چ فایده ای داره که ثبت نام غیر حضوری باشه وقتی بالاخره مجبورمون میکنن پاشیم تا تهران بیایم؟!
:sadsmiley:بچه ها امکان انتقالی تو مقطع ارشد وجود داره؟ از علوم بهزیستی تهران ب شیراز
:sadsmiley: