alitaghipor71
New member
واسه منم همیجوریه باز نمیشه،فردا هم وقت هست نگران نباشید
ممنون.......
واسه منم همیجوریه باز نمیشه،فردا هم وقت هست نگران نباشید
بافت مال وزارت علومه ولی اناتومی مال بهداشتهمهسا، شما اگه آناتومی دوست داشتید باید اونو انتخاب می کردید.
نمیشد که شما رو تو ۲ تا رشته قبول کنند.
به ترتیب اولویت هاتون نگاه کردن و ولین جای خالی قبول شدید.
اگه برای ادامه تحصیل بافت جزو رشته های مجاز هست، به نظرم همین و الان برید.
دوستان من از بافت روزانه تبریز دراومدم ولی از اناتومی بهذاشت درنیومدم بااینکه مجاز شده بودم
الان ب من میگن دوترم بافت رو بخون اناتومی رو هم بده اگه قبول نشی بافت رو ازدست میدی
بعدش میگن انصراف از دانشگاه جریمه نقدی نزدیک ۲میلیون داره
الان واقعا بلاتکلیفم برم بافت یا بشینم پشت کنکور واسه اناتومی
این جریمه راسته؟؟؟
ن منظورم از دست دادن بافت این بود کهاین جریمه تاجایی که من میدونم بستگی به دانشگاهی داره که قبول شدی بعضی دانشگاهها میگیرن بعضیم نه از دانشگاهت بپرس.اما اینکه میگی اگه اینو قبول نشم اون یکی رو از دست میدی ینی چی؟کی همچین حرفیو زده بهت؟مگه بافت وزارت علوم نیست؟خب ربطی نداره تو اگه دوترم بافتو بخونی همزمانم برا بهداشت بخونی اگه بهداشت قبول نشی میتونی کماکان رشته وزارت علومتو ادامه بدی.اینارو برو از مسیولین دانشگاه بپرس تا بتونی درست تصمیم بگیری واشتباه نکنی
ن منظورم از دست دادن بافت این بود که
اگه بافت رونرمب هوای قبولی تواناتومیبشینمبخونم حالا اگه قبول نشم باز اونوقت این بافت روهم که نرفتم ازدست میره
ینی کلا از اینجا مونده از اینجارونده میشم
اره این جریمه نقدی منو سردرگم کردهپیشنهاد من اگه میتونی و سختت نیست بافتو برو ودرکنارش برای اناتومی بخون اگه نمیتونی رو دوتا تمرکز کنی دوترم مرخصی بگیر و بخون ودرنهایت اگه اینجا قبول شدی انصراف بده از بافت(البته شرایط انصرافو کامل بپرس وبا تحقیق مرخصی بگیر)اگرم نه که همینو ادامه بده
شما بهشتی قبول شدی؟سلام. قبولی شهید بهشتی هست . چطور مگه؟
نه من خودم علوم پزشکی شهید بهشتی قبول شدم تو رشته بیوشیمی بالینی. ولی لیسانسم شهید بهشتی بودم و امسال فارغ التحصیل شدم. هم سایتو باز میکنه هم سیستم گلستانو. شما الان وارد گلستان نمی تونی بشی؟