alitaghipor71
New member
دوستان کد داوطلبی همون شماره تو کارنامه نهایی سنجش پی هستش .؟ثبت نام اینترنتی بهشتی زده 18شهریور .
من رفتم دانشگاه بهم ریز نمرات و نامه نظام وظیفه ویه نامه برا فارغ التحصیلی بهم دادن برا ثبت نام حضوری ریز نمرات فکر کنم لازمه حتما
واقعا توصیه خوبی بود!!!:25r30wi:
- - - Updated - - -
برا ماهایی که مشمول نبودیم و از فرصت یکساله استفاده کردیم همون گواهی که برا فارغ التحصیلی میدن رو اسکن کنی بجاش کافیه
خودشون میفهمن
بچه ها من یه چیزی رو یادم نیست راستش!تعهد محضری که دادیم برا کارشناسی اسم دانشگاه توش بود؟؟یعنی الان برای تعهد محضری که میخوایم بدیم به دانشگاه جدیدمون باید بریم یکی دیگه بگیریم یا همون قبلیو دانشگاه قبلی بهمون میده؟؟؟کلا از پرونده قبلیمون چیا رو بهمون یدن؟؟؟
برا تعهد محضری دوباره باید بریم یه تعهد دیگه بنویسیماتفاقا منم این سوال واسم پیش اومده بود رفتم یه کپی از تعهد رو داشتم دیدم بعله اسم دانشگاه بود!.. دوباره باید بریم محضر..
سلام، کسی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیست؟هیچ اطلاعیه ای براثبت نام نزده،میدونید میشه الان که برا ثبت نام میریم فرم تعهد محضری رو ببریم؟کسی میدونه؟
سلام، کسی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیست؟هیچ اطلاعیه ای براثبت نام نزده،میدونید میشه الان که برا ثبت نام میریم فرم تعهد محضری رو ببریم؟کسی میدونه؟
سلام
دوستان کسی هست اصفهان قبول شده باشه؟!
ثبت نامش کی و چطور هست
اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم
تا جایی که من میدونم حتی وسط خدمت سربازی هم میشه توقف خدمت زد و رفت ارشد.
شما که هنوز شروع هم نکردید.
نگران نباشید. اگه پاسخی نگرفتید زنگ بزنید دانشگاه سوال بپرسید.
سلام دوستان یه سوالی داشتم مخصوصا آقایون و اونایی که توو این شرایط بودن توروخدا کمک کنین داغونم از استرس!..
من تابستون 93 فارق التحصیل شدم.. الان میتونم ثبت نام کنم واسه دانشگاه؟؟؟؟!!!.. یه وقت نگن از یه سالت چند روز گذشته باید بری خدمت!!.. بعد واسه وضعیت نظام وظیفه یه اسکن میخواد واسه ثبت نام، چی اسکن کنم؟.. هیچی ندارم... کمک کنین:sadsmiley:
دانشگاه بهم گفتن فارق التحصیلیتو واست 20 شهریور زدیم که وقت داشته باشی واسه ارشد.. بعد الان من اون پاکت فراقت از تحصیل رو که دانشگاه بهم داده بود واسه پلیس +10 رو باز کردم دیدم تووش نوشته چهار مرداد فارق التحصیل شده!.. نه من معرفی نکرده بودم خودمو...!!!!من93/4/31فارغالتحصیل شدم پلیس*10گفت تا یکسال یعنی تا94/4/31فرصت دارم خودمو معرفی کنم منم 94/4/6 یعنی حدود 25 روز قبل پایان فرجه مدارکمو پست کردم اعزامم خورده آبان که دانشگاه قبول شدم....حالا شما کی فارغالتحصیل شدی؟اگر فرجه یکساله تموم بشه وخود تو معرفی نکنی غیبت محسوب میشه .چندم فارغ التحصیل شدی؟پلیس*10رفتی خودتو معرفی کنی؟
همین فردا برو خودتو معرفی کن ...قبولیت بستگی به فرمانده ناجا و...داره..