behzad28
New member
دوستان کسی در مورد شهریه خوابگاه اصفهان خبر داره؟ این یه تومنی که برا هر ترم گفتن برا روزانه هام هست؟
تو تونستی ثبت نام کنی؟
دوستان کسی در مورد شهریه خوابگاه اصفهان خبر داره؟ این یه تومنی که برا هر ترم گفتن برا روزانه هام هست؟
خب اون مدرکی که دانشگاه میخواد اسکنشو واسه ثبت نام واسه من نوشته فراغت از تحصیل چهار مرداد..
نه حضوری نرو اول اینترنتی ثبت نام کننه هنوز احتمالا حضوری برم ببینم چه خبره قضیه چیه ؟
نه حضوری نرو اول اینترنتی ثبت نام کن
خیلی ناراحت شدم هم دانشکده ای سابق :-( نمیشه تو دانشکده ی کاری برات کرد؟؟ مثلا تاریخشو جابجا کنن؟
ایشالا ک درست بشه کارت اگرم نشد توکل ب خدا شاید ی خیری توش هست ک ی چیزای خیلی بهتره منتظرته
همدانشکده ای سابق؟؟.. من شمارو به جا نیاوردم ..
والا دانشکده که بعید میدونم کاری کنه همه جا ثبت شده.. فعلا توو نظام وظیفه درگیرم خواهش و تمنا... هرچی خدا بخواد..
نفیسه میرنظامیم هم ورودیتون رشته بهداشت حرفه ای
آهااااااا... به به.. حالِ شما؟ )
کجا قبول شدین؟.. سعید نامرام که دیگه خبری ازش نیس)
من دانشگاه فردوسی ثبت نام کردم و خابگاه گرفتم.بچه ها خابگاه افتضاحه همون خابگاه هایی که چند سال پیش دوستانم ورودی لیسانس اونجا بودن ؛حالا دادن به ما ارشد هاااا
ساختمان قدیمی و افتضاح ....
برای اعتراض باید به کجا مراجعه کرد؟؟؟
خیلی اعصابم خورد شد این همه درس بخون روزانه قبول شو اخرش خابگاه قدیمی و داغون ها میدن به ما
جالبه به مسیول اونجا میگم چرا این خابگاه دارین به ارشد میدین؟پس پردیس 5 و 6 چی؟؟میگه اونا مال ترم های بالای لیسانس هست ....
تهران قبول شدم مهندس
مهرپرورم کنگان نزدیک عسلوئیه مشغوله رفته کلا تو حیطه کار از فاز ارشد خارج شده
آخه این چه وضعیه دانشگاه تبریز هم به ما گفت ترم اول به ما خوابگاه دولتی نمی دن و فقط خودگردان می دن اونهم ترمی 1 میلیون... معلوم هم نیست که اتاقاش چند نفریهاینم از شیراز
به اطلاع کلیه دانشجویان جدید الورود مهرماه 94 میرساند نظر به اعلام قبلی به وزارتخانه و درج در دفترچه سازمان سنجش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به محدودیت امکانات خوابگاهی هیچ گونه تعهدی نسبت به واگذاری خوابگاه در تمامی مقاطع اعم از کاردانی ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکتری عمومی، رزیدنتی وphd نخواهد داشت
کلا سیاست دانشگاه ها همینه تا حد زیارسته چون ارشدا معمولا 2 یا سه روز دارن ولی کارشناسیا فول تایمن و ارشدا مدت کمتری تو خوابگاهن
سخت نگیر...جز شیرینای دوره دانشجوییه ... مال ماهم خیلی داغونه