hosseintorabi
New member
امروز رفتم پلیس+10 و نظام وظیفه.. گفتن یه ماه و نیم غیبت داری نمیتونی دانشگاه ثبت نام کنی باید بری خدمت!...
تورو خدا واسم دعا کنین..:rose:
امروز رفتم پلیس+10 و نظام وظیفه.. گفتن یه ماه و نیم غیبت داری نمیتونی دانشگاه ثبت نام کنی باید بری خدمت!...
تورو خدا واسم دعا کنین..:rose:[/QUO
ایشالا درست میشه کارتون
فارغ التحصیلیت تا کی خورده توی مدرک دانشگات
چهار مرداد...
عجب نمیتونستی تا شهریور برات بنویسن / باید زنگ برنی نظام وظیفه کل ./شرایط بگی و بگی من قبول شدم ولی نتیجه اصلیم شهریور 1 ماه بعد فارغ التحصیلیم اومده
میگه کلی آدم با این شرایط رفتن خدمت.. یعنی داغونمااا... دعا کنین کارم درست شه بتونم برم دانشگاه امسال.. داغونمااااا..
باید برای نظام وظیفه کل / حضوری برو
اگه تهرانی برو نظام وظیفه میدون سپاه، شرایطتو بگو، اگه آشنا پیدا کنی احتمال زیاد بتونی کارتو درست کنی...باشه... مرسی..:sad:
تو تونستی وارد شناسنامه سلامت بشی؟سلام
دوستان کسی هست اصفهان قبول شده باشه؟!
ثبت نامش کی و چطور هست
اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم
سطح علمی دانشگاه اصفهان بالاتره،از طرفی ارج و قرب روزانه بیشتر از شبانه ست
اگه من بودم به دلیل روزانه بودن حتما بابلسر رو انتخاب میکردم
دوستان این سوال خیلی برای دوستم حیاتیه لطفا جواب بدین
ایشون دانشگاه تهران قبول شدن امروز که برای ثبت نام رفت بهش گفتن شما نمیتونی ثبت نام کنی چون سال دومت بوده و طرح هم هنوز رفتی .
سال 93 فارغ التحصیل بوده و از فرصت 1 ساله استفاده کرده .تو ایین نامه بوده که کسانی که امسال 94 فارغالتحصیل میشن سال بعد حق شرکت ندارن نه کسانی که سال 93 بودن !!
اصلا چنینی چیزی ممکنه ؟
دوستان کسی شرایطش مثل ایشون بوده ؟!
عه؟؟!!
منم 93 فارغ التحصيل شدم! تو دفترچه نوشته كه ميتونيم شركت كنيم
مشاهده فایلپیوست 8356
يعني پوست آدم رو ميكنن با اين قوانين احمقانه اشون...
حسین حالا که غیبت خوردی به نظرم برو ثبت نامتو حالا بکنن به نظرم دانشگاهتون درستش می کنن فک نکنم زیاد بهت گیر بدن بهشون نگو غیبت خوردی بگو مدرکی ندارم واسه نظام وظیفه دیگه ثبت نامتو می کنن منم همین جوری بودم غیبت داشتم
اگه تهرانی برو نظام وظیفه میدون سپاه، شرایطتو بگو، اگه آشنا پیدا کنی احتمال زیاد بتونی کارتو درست کنی...
چون قانونا تو دوران غیبت به سر میبری...
درست شد که هیچ
نشد هم فدا سرت، فوقش دوباره شرکت میکنی....