مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TrueLove90

New member
سلام کسی مبتونه بهم کمک کنه بین بیوتک میکروبی الزهرا وژنتیک دانشگاه تبریز کدوم انتخاب بهتری هست برای ارشد؟هردوشون برای وزارت علوم هستند

...

به نظرم بیوتک الزهرا بهتره ، خب من بیوتک بیشتر دوست دارم !!

باید علاقه خودتون و ببینین و اینکه چه شهری هستین و براتون راحت تره

بازار کار ، زیاد اطلاع ندارم ؛ برای هردوتاشون فکر میکنم یک جور هست

بهتره توو تاپیک های قبولی های ژنتیک و قبولی های بیوتک مطرح کنین ، بچه ها حتما جواب میدن :)

http://olumpezeshki.ir/thread9768-12.html

http://olumpezeshki.ir/thread3777.html

موفق باشین

...

zanbagh

New member
سلام
بستگی به علاقت داره چون همه رشته ها از نظر بازار کار تویه سطحن یعنی زیاد استخدامی وجود نداره حداقل در سطح ارشد

zanbagh

New member
واقعا یکسانه؟حتی یذره یکدومش بیشتر نیست؟من خودم چون به بیوتک علاقه داشتم رفتم بیوتک.ولی باز فکراتو دقیق بکن که بعدا پشیمون نشی
البته مسافتم در نظر بگیر هر کدوم که نزدیکترن برو چون واقعا دوری از خونه سخته علاوه بر هزینه رفت وآمدو ...

amin667

New member
biomar جان مرسی خیلی خوب توضیح دادی .من خودم هم با همون ج.ز.و.ه.های گل گلی اساتید پاس کردم و تو این درس ضعیف هستم و به همین دلیل بیولوژی رو با مهدوی جان شروع کردم فعلا .

آخرین ویرایش:

unique

New member
اوف مثل اینکه من هر سال باید یه کوه کتاب بخرم...
چقدرم قیمتاش گرون شده بود

زبان 3تا فلش از قبل دارم با 504 , (IBT)کتاب تافل +لزگی

میکروب از فرم نوشتن آموزگار خوشم نیومد نگرفتمش...میکروب بهادر(جلدش آبی بود دیگه چون دست یکی از بچه هایی که برا ارشد ایمنی میخوند یه کتاب مشکی از بهادر دیده بود) و گرفتم با QB موسی بهری+(از کنکور پارسال IQBباکتری رو داشتم امسال چاپ جدیدش خیلی قطور شده بود ولی نگرفتمش دوباره)

سلولی یه لودیش مجد داشتم از پارسال با خالصی تست و نکتش (تو این صفه هس فهرست کتاب ها مهدوی وتست خانه ی زیست سلولی و IQBسلولی وبرای کنکور اصغرزاده رو گرفتم

یه سوالی که خیلی از بچه ها پرسیده بودن و به نتیجه نرسیده بودن اینه که ترجمه ی لودیش از کی بخونیم ؟؟؟؟
.
.کی کاملتر و صریحتر ترجمه کرده .....من میتونم لودیشو از تکست بخونم تا کامل بگیرم اطلاعاتو ولی این طور که از ازمون امسال دیدم واقعا نیازی به چنین کاری نیست چون ترجمه شده و ترجمش موجوده مث منابع "ام ار ای" مجبور به ترجمه نیسیم ولی کدوم بهتره سوال اینه ؟

در مورد شیمی مورتیمر12 و IQBشیمی و برای کنکور گرفتم با کتابای مبتکرانو که داشتم

گزارشم اینه که تو این دو روز مهارت 1لزگی رو خوندم با سینتیک شیمی کلا 6ساعت شد ...تست زدم ولی هنو تستاش کامل نیس...

برا شروع خوب بود ...

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

مهلا1991

New member
بچه ها کسی میدونه از کجا میشه سوالای کنکوره سالای قبلو دانلود کرد؟؟

unique

New member
بچه ها کسی میدونه از کجا میشه سوالای کنکوره سالای قبلو دانلود کرد؟؟

پارسال فک کنم صفحه ی اول سایت بود میشد دانلود کرد تو قسمت سایر مطالب باید باشه الان غیر فعاله ...!

اینجا......http://book.irmed.ir/%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%D9%90%DB%8C/

آخرین ویرایش:

مهلا1991

New member

م.صفری

New member
بچه هااااا
کسی سایتیو میشناسه که بتونم ان لاین خلاصه لودیشو بخرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من هرچی پیدا میکنم میگه فعلا موجود نیس :(50):

biotechnologist

New member

م.صفری

New member
من تعریف این کتاب خلاصه لودیش رو شنیدم.از یه منبع موثق، همین هفته پیش. نوشته حمید قائدی هست دیگه. خودم ندیدمش ولی منبع موثق بود.:bunnyearsmiley:

ممنون خیلی بهم روحیه دادی با این حرفت با انرژی بیشتر میخونم :bunnyearsmiley:

م.صفری

New member
ایشالا که مشکلی پیش نیاد ولی به سایتش میاد که معتبر باشه .

اره زنگیدم گفت فعلا هودمون نداریم قراره برام پیدا کنه بفرسته
ممنون خیلی کمکت موثر بووووووود :tsimuzpzwoap1t9y3o7داشتم از حرص میمردم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اخه باید تا مهر تقریبا اماده باشم چون ی ترم ز درسم مونده بعد دیگه تا بهمن زیاد وقت ندارم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

love virology

New member
بچه ها یه مطلب امیدوار کننده پیدا کردم.لینکش رو واستون گذاشتم.ویژه دوستانی که کلس نمیتونن برن و میخوان لودیش بخونن:
تحليل سؤالات زيست سلولي و مولكولي ارشد سال 92 وزارت بهداشت توسط آقای دکتر محمد نژاد[/QUOTE

درود شادباش برای قبولی کتاب آقای محمد نزاد رو میشه پیدا کزد؟؟؟

SH!LA

New member
ســلام به همه ی دانشجـویــان شرکت کننده در رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی

کتاب سلـولـی و مولکولـی مــدرســــان شــریـفــــ رو کاملاً نــو دارم. در این کتاب پس از هر فصل تست های طبقه بندی شده هم وجود دارد.

این کتاب به صورت تک فروش نمیره؛ ولی توی بسته آموزشی ای که خریدم بود و نیازی بهش ندارم و کنار گذاشتم.

هر کسی نیاز داشت پیام خصوصی ارسال کنــه.

فقط برای تهران ارسال میشــه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا