مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biotechnologist

New member
درود شادباش برای قبولی کتاب آقای محمد نزاد رو میشه پیدا کزد؟؟؟[/quote]
ممنون.
کتاب : بیولوژی سلولی و مولکولی

تالیف : آقای دکتر جواد محمدنژاد و همکاران

عضوهیات علمی دانشگاه تهران

انتشارات : به آوران

تعداد صفحه : ۳۵۵

قیمت :۱۲۰۰۰ تومان

منابع مورد استفاده :

بیولوژی لودیش - بیولوژی آلبرت - بیوشیمی لنینجر و دیگر منابع معتبر

این کتاب حاوی مطالب بسیار جدید در حوزه بیولوژی سلولی و مولکولی می باشد. از آنجایی که مولف کتاب، مترجم و مولف بیش از 27 جلد کتاب رفرنس در زمینه بیوشیمی و بیولوژی سلولی و مولکولی بوده و کتابهای مهمی مثل بیولوژی سلولی و مولکولی لودیش، آلبرت، بیوشیمی لنینجر، بیوشیمی دولین، تیتز، هارپر، هنری دیویدسون و ... را ترجمه کرده است و در چندین جشنواره کتاب سال نیز برگزیده شده است بر غنای تالیفی این کتاب افزوده است. برای تهیه این کتاب می توانید با انتشارات به آوران تماس حاصل بفرمایید.

تلفن های تماس جهت در خواست کتاب :

تهران : دکتر جواد محمد نژاد با ۲۰ درصد تخفیف

۰۹۱۲۴۱۸۶۳۳۰

ناشر : ۰۲۱۶۶۴۰۵۰۷۳

البته این کتاب اشکالات تایپی داشت.امیدوارم ویرایش شده باشه

love virology

New member
درود شادباش برای قبولی کتاب آقای محمد نزاد رو میشه پیدا کزد؟؟؟
ممنون.
کتاب : بیولوژی سلولی و مولکولی

تالیف : آقای دکتر جواد محمدنژاد و همکاران

عضوهیات علمی دانشگاه تهران

انتشارات : به آوران

تعداد صفحه : ۳۵۵

قیمت :۱۲۰۰۰ تومان

منابع مورد استفاده :

بیولوژی لودیش - بیولوژی آلبرت - بیوشیمی لنینجر و دیگر منابع معتبر

این کتاب حاوی مطالب بسیار جدید در حوزه بیولوژی سلولی و مولکولی می باشد. از آنجایی که مولف کتاب، مترجم و مولف بیش از 27 جلد کتاب رفرنس در زمینه بیوشیمی و بیولوژی سلولی و مولکولی بوده و کتابهای مهمی مثل بیولوژی سلولی و مولکولی لودیش، آلبرت، بیوشیمی لنینجر، بیوشیمی دولین، تیتز، هارپر، هنری دیویدسون و ... را ترجمه کرده است و در چندین جشنواره کتاب سال نیز برگزیده شده است بر غنای تالیفی این کتاب افزوده است. برای تهیه این کتاب می توانید با انتشارات به آوران تماس حاصل بفرمایید.

تلفن های تماس جهت در خواست کتاب :

تهران : دکتر جواد محمد نژاد با ۲۰ درصد تخفیف

۰۹۱۲۴۱۸۶۳۳۰

ناشر : ۰۲۱۶۶۴۰۵۰۷۳

البته این کتاب اشکالات تایپی داشت.امیدوارم ویرایش شده باشه[/quote]

سپااااااااااااااس دوست گررررررامی امیدوارم پیوسته پیروز باشی

م.صفری

New member
سلام
بچه هاااااااا من زبانم تقریبا خیلی خوبه
خیلی روش زوم کردم که بالا بزنم :ph34r-smiley:
اما یه ترسی دارم اینه که نتونم زمانو مدیریت کنمو سر جلسه کنکور وقت کم بیارم به نظرتون چیکار کنم
بچه های که کنکور دادن برا زبان چیکار کردن مثلا از وقت درسای دیگه زدن یا تو مان خودش تونستن برسن همه سوالارو حداقل بخونن و اونایی رو که بلدن ج بدن؟
میترسم وقت کم بیارم حقم ضایع شه :smiliess (11):
هر روز متن ترجمه میکنم لغت میخونم حدودا دو ساعت و نیم اما باز فک میکنم کمی سرعتم کمه!!! :smiliess (12):

vida.r

New member
سلام به همگی،من پایه ام:a2d3:کارشناسی زیست عمومیم و مقیم همدان،تازه میخوام شروع کنم بخونم،هرکی پیشنهادی داره ممنون میشم کمکم کنه،واسه قبولی همدان درصدها چجوری باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منابه درست حسابی چی سراغ دارین؟ بچه ها جزوات دکتر خوبه؟؟؟؟؟؟ آزمون آزمایشی کجارو شرکت میکنین؟؟؟؟ وای چ قدر سوال پرسیدما!!!!!!!!!!!!:riz277: :shocked:
اینم Id ام:
rose_r89_b@yahoo.com

vida.r

New member
ببخشیدا نمیدونم چرا send نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manzor in bod ageh send besheh!!!!!
Dr. institute

SH!LA

New member
ok zaheran k send nemisheh!!!!! tablighat mamnoeh?
Dr. k.h.a.l.i.l.i

از دید بعضی ها جــزوات دکتــر خـلـیــــلــی خوب نیست.

اما من از دید خودم و دوستم که با همین جــزوات در کنکور وزارت بهداشت و دانشگـاه تهـران قبول شد؛ میگـم.

حجم بعضی از جــزوات زیاد هست؛ دلیلش هم این هست که اینهـا جــزوات مکاتبه ای هست و داوطلب در کــلاس ها شرکت نمیکنــه. برای همین از پایه شروع به توضیح کــرده. در ضمن اینها بجز شرکت در آزمـون در مقطع ارشد و دکتــرا هم کاربرد داره.

مهلا1991

New member
از دید بعضی ها جــزوات دکتــر خـلـیــــلــی خوب نیست.

اما من از دید خودم و دوستم که با همین جــزوات در کنکور وزارت بهداشت و دانشگـاه تهـران قبول شد؛ میگـم.

حجم بعضی از جــزوات زیاد هست؛ دلیلش هم این هست که اینهـا جــزوات مکاتبه ای هست و داوطلب در کــلاس ها شرکت نمیکنــه. برای همین از پایه شروع به توضیح کــرده. در ضمن اینها بجز شرکت در آزمـون در مقطع ارشد و دکتــرا هم کاربرد داره.

من خودم جززززوه سلولی رو از این مووووسسه خریدم
اما بره از غلط علمی
واسه همین انداختمش کنار

SH!LA

New member
من خودم جززززوه سلولی رو از این مووووسسه خریدم
اما بره از غلط علمی
واسه همین انداختمش کنار

ولی من چنـد تا از جــزوه هاش رو که دارم؛ مشکلـی نداره.

برای کسانی که حجم زیاد جــزوات و کتاب ها بیشتر بهشون استرس میــده؛ توصیـه نمیشــه.

Hamidvet

New member
سلام
بچه هاااااااا من زبانم تقریبا خیلی خوبه
خیلی روش زوم کردم که بالا بزنم :ph34r-smiley:
اما یه ترسی دارم اینه که نتونم زمانو مدیریت کنمو سر جلسه کنکور وقت کم بیارم به نظرتون چیکار کنم
بچه های که کنکور دادن برا زبان چیکار کردن مثلا از وقت درسای دیگه زدن یا تو مان خودش تونستن برسن همه سوالارو حداقل بخونن و اونایی رو که بلدن ج بدن؟
میترسم وقت کم بیارم حقم ضایع شه :smiliess (11):
هر روز متن ترجمه میکنم لغت میخونم حدودا دو ساعت و نیم اما باز فک میکنم کمی سرعتم کمه!!! :smiliess (12):

منم مشکل تو رو دارم ، زبانم خوبه ولی حس میکنم شاید وقت کم بیارم بازم ...

biotechnologist

New member
سلام به همگی،من پایه ام:a2d3:کارشناسی زیست عمومیم و مقیم همدان،تازه میخوام شروع کنم بخونم،هرکی پیشنهادی داره ممنون میشم کمکم کنه،واسه قبولی همدان درصدها چجوری باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منابه درست حسابی چی سراغ دارین؟ بچه ها جزوات دکتر خوبه؟؟؟؟؟؟ آزمون آزمایشی کجارو شرکت میکنین؟؟؟؟ وای چ قدر سوال پرسیدما!!!!!!!!!!!!:riz277: :shocked:
اینم Id ام:
rose_r89_b@yahoo.com
سلام. جزوات یک رو کامل نخر.جزوات موسسات مختلف رو با نظر قبول شده ها گلچین کن و نذار موسسات پک های آموزشیشون رو بهت بندازن.اگه دوست داشتی کلاسها که شروع شد بیا دانشگاه تا با دوستان راهنماییت کنیم.

biotechnologist

New member
یکی به ما کمک کنه خب :(50):::
خب حالا چرا وردنه به دست میشی؟میگیم خب صبرکن یه ذره. اساسا (مثه دکتر نیما افشار ساختمان پزشکان) زبان امسال آسونتر از پارسال بود. و من در مدت زمانی کم همش رو جواب دادم و انتظار 100 رو داشتم که ظاهرا چندتاش رو چون خیلی سریع سوالات رو خونده بودم بعضی واژه هاش از چشمم دور مونده بود:black_eyed: و استادم کلی دعوام کرد که اینارو چرا غلط زدی.دیگه قسمت نبود و 80 زدم. کلا در زمان کمتر جواب دادم ولی پارسال سوالات متن ها خیلی گنگ بود و پیدا کردن گزینه صحیح مستلزم چند بار خوندن متن بود و من نزدیک 50 دقیقه واسش وقت گذاشتم تازه 70 زدم.
زبان رو تو آزمون بیتک یا باید اول بزنی یا دوم.راه دیگه ای نداره. اگه واقعا مطمئن هستید که به لغات و درک مطلب مسلط هستید اصلا جای نگرانی نیست ولی اگر فکر میکنید مسلط هستید حتما بیشتر واژه و متن بخونید تا یقین حاصل کنید. من هر دوسال واسه شیمی وقت کم آوردم:25r30wi: واقعا شرم آوره:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

م.صفری

New member
اوهوووم ممنون
حرفاتونو تو تاپیک قبولیها هم خوندم اره منم مث شما هرجا لغت میبینم یاد میگیرم حتی مثلا وقتی دارم زیست میخونم یکلمه میبنم اگه هم معنیشو بلد باشم حتما مینویسم کنارش :riz277:
اما احساس میکنم همنو دایره لغاتم کمه باید بیشتر بخونم :shocked:

mahDye

New member
خب حالا چرا وردنه به دست میشی؟میگیم خب صبرکن یه ذره. اساسا (مثه دکتر نیما افشار ساختمان پزشکان) زبان امسال آسونتر از پارسال بود. و من در مدت زمانی کم همش رو جواب دادم و انتظار 100 رو داشتم که ظاهرا چندتاش رو چون خیلی سریع سوالات رو خونده بودم بعضی واژه هاش از چشمم دور مونده بود:black_eyed: و استادم کلی دعوام کرد که اینارو چرا غلط زدی.دیگه قسمت نبود و 80 زدم. کلا در زمان کمتر جواب دادم ولی پارسال سوالات متن ها خیلی گنگ بود و پیدا کردن گزینه صحیح مستلزم چند بار خوندن متن بود و من نزدیک 50 دقیقه واسش وقت گذاشتم تازه 70 زدم.
زبان رو تو آزمون بیتک یا باید اول بزنی یا دوم.راه دیگه ای نداره. اگه واقعا مطمئن هستید که به لغات و درک مطلب مسلط هستید اصلا جای نگرانی نیست ولی اگر فکر میکنید مسلط هستید حتما بیشتر واژه و متن بخونید تا یقین حاصل کنید. من هر دوسال واسه شیمی وقت کم آوردم:25r30wi: واقعا شرم آوره:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

سلام... من اونقد زبانم خوب نیس بتونم خوب بزنم شاید 50 60 بزنم . پایه ای زبانت خوب بود یا واسه کنکور تقویتش کردی؟؟؟؟ لزگیو تافلو... رو خوندی؟؟؟

mahDye

New member
زبان رو تو آزمون بیتک یا باید اول بزنی یا دوم.راه دیگه ای نداره. اگه واقعا مطمئن هستید که به لغات و درک مطلب مسلط هستید اصلا جای نگرانی نیست ولی اگر فکر میکنید مسلط هستید حتما بیشتر واژه و متن بخونید تا یقین حاصل کنید. من هر دوسال واسه شیمی وقت کم آوردم:25r30wi: واقعا شرم آوره:eek:t0837h0nn8zfqu8ult[/QUOT
الان تو تاپیک قبولیها نظراتتونو خوندم... اما بازم اگه چیز دیگه ای هم هست که به زبان و اینکه درصد بالا بزنم کمکم میکنه بگید لطفا؟؟؟ مرسی

TrueLove90

New member
منبع سلولی و مولکولی

...

دوستانی که درباره سلولی مولکولی مردد بودن ،

بعضی ها کتاب محمد نـژاد رو معرفی کردن ، یه سرچ زدم

این کتابش هم هست : ضروریات بیولوژی سلولی و مولکولی

این لینک رو حتما ببینین گروه آموزشی دانشمندان جوان - ضروریات بیولوژی سلولی و مولکولی

اینم سایت انتشاراتش آنـاطب ، سفارش آنلاین هم داره
http://anateb.net

به خود آقای محمد نژاد و بهری هم ایمیل زدم ، گفتن این کتاب ضروریاتشون بهتره

حالا هرمنبعی میخونین ،
پیشنهاد میکنم یه نگاه هم به این بندازین

ضروریات بیولوژی سلولی و مولکولی

آیا می دانید امسال (سال ۹۱) صددرصد سوالات از این کتاب طرح شده بود.

چون کتاب در حال ویرایش و جایگذاری تصاویره، نتونستم صفحه به صفحه برای شما سوالات رو بیارم. ان شالله براتون می ذارم.

کتاب : ضروریات بیولوژی سلولی و مولکولی ( پرمخاطب ترین کتاب بیولوژی )

مولفین :

دکتر جواد محمد نژاد ( عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و بنیاد ملی نخبگان، رتبه اول دکترای بیوشیمی بالینی)

موسی بهری ( عضو آکادمی رادیولوژی آذربایجان شرقی و نانوبیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران)

مهمترین خصوصیت :

این کتاب بر خلاف کتاب های مرجع ، مطالب را به صورت طبقه بندی شده آورده است
برای مثال ، کلیه مطالب مربوط به اندامک میتوکندری ، در فصلی به نام میتوکندری آمده است که این قابلییت ، کتاب را از دیگر همتاهای خود بی مانند کرده است . و دیگر ویژگی کتاب آوردن سوالات کنکور ارشد و دکتری در لابه لای مباحث به دلیل سهولت در آموختن می باشد .

پس می توان ویژگی های زیر را به این کتاب افزود :

۱. آوردن مبحث به مبحث درس

۲. آوردن سوالات معتبر در لابه لای درس

۳. آوردن نکات مهم درس در آخر فصل

۴. آوردن سوالات کنکور ارشد و دکتری

از منابع مورد استفاده می توان به موارد زیر اشاره داشت :

۱. زیست شناسی سلولی و مولکولی مجد و شریعت زاده

۲. زیست شناسی سلولی و مولکولی صالحی

۳. زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش

۴. زیست شناسی سلولی و مولکولی آلبرتس

۵. ژنوم ۳

۶. ژنوم ۹ و ژنوم ۱۰

۷. زیست مولکولی و مهندسی ژنتیک امتیازی

۸. زیست مولکولی واتسون

۹- بیوشیمی لنینجر - هارپر- دولین- استرایر

۱۰- و.......

در واقع نوع نوشتاری این کتاب ، شمارو به یاد کتاب های گاج دوران دبیرستان می اندازد. و کتاب های ما هم بزودی با عنوان گام انتشار خواهند یافت.

برای اگاهی از نحوه تهیه کتاب می توانید با آقای آقایی مسئول آنتشارات آناطب تماس حاصل نموده ، و از جزئیات باخبر شوید.

مدیر مسئول انتشارات آناطب : آقای علی غفاری
آدرس دفتر مرکزی : تهران - میدان انقلاب- روبروی سینما بهمن- پلاک 1360- طبقه 7 واحد شمالی
تلفن : ۶۶۴۶۲۷۹۹- ۶۶۴۶۲۸۵۶

...

love virology

New member
درود دوست گرامی به سایت رفتم پیدا نکردم کتاب رو برای سفارش میشه یه راهنمایی کنی

TrueLove90

New member
درود دوست گرامی به سایت رفتم پیدا نکردم کتاب رو برای سفارش میشه یه راهنمایی کنی

...

بله ، گفتن که ضروریات سلولی مولکولی (نشر آناطب) ، در دست چاپ هست
تــا یکی دوماه آینده میاد

اونیکی کتابش هم که نشر به آوران هست ، به شماره ای که پست قبلی نوشته ، تماس گرفتم
گفتن چاپ جدیدش هفته آینده میاد !

خبر جدیدی گرفتم اینجا مینویسم

...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا