love virology
New member
سپااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس
بابا اطلاعات.آفرین خیلی خوشم اومد از پیگیر بودنت.دستتون هم درد نکنه بابت اطلاع رسانی.مطمئنم که موفق میشی.:riz304:...
بله ، گفتن که ضروریات سلولی مولکولی (نشر آناطب) ، در دست چاپ هست
تــا یکی دوماه آینده میاد
اونیکی کتابش هم که نشر به آوران هست ، به شماره ای که پست قبلی نوشته ، تماس گرفتم
گفتن چاپ جدیدش هفته آینده میاد !
خبر جدیدی گرفتم اینجا مینویسم
...
[/QUOTE]من پایه زبانم خوب بود ولی واسه ارشد هم خیلی وقت گذاشتم.یعنی روزی 3 ساعت زبان میخوندم.حالا بچه های دیگه میگن زبانمون صفره میگم حتما روزی 3-2 ساعت زبان بخونید قیافشون رو کج و کوله میکنن و این ور اون ورو نگاه میکنن و ... بابا خب همچین الکی هم نیست که.باید بخونید دیگه.هر کی هم بدون کمک زبان ارشد بیوتک قبول شه یعنی با کمک بقیه درسها، بهتون قول میدم تو ارشد و دکتری دچار مشکل میشه و از بقیه عقب میمونه.بکنید کلک این زبان رو بره. کار سختی نیست فقط مرور، مرور، مرورالان تو تاپیک قبولیها نظراتتونو خوندم... اما بازم اگه چیز دیگه ای هم هست که به زبان و اینکه درصد بالا بزنم کمکم میکنه بگید لطفا؟؟؟ مرسی
من میگم لایتنر یکی دیگه میگه دفترچه یکی دیگه میگه فیش.واقعا زیاد فرق نمی کنن فقط مهم اینه که شما هر لغت رو بارها مرور کنید.همین
بابا اطلاعات.آفرین خیلی خوشم اومد از پیگیر بودنت.دستتون هم درد نکنه بابت اطلاع رسانی.مطمئنم که موفق میشی.
من پایه زبانم خوب بود ولی واسه ارشد هم خیلی وقت گذاشتم.یعنی روزی 3 ساعت زبان میخوندم.حالا بچه های دیگه میگن زبانمون صفره میگم حتما روزی 3-2 ساعت زبان بخونید قیافشون رو کج و کوله میکنن و این ور اون ورو نگاه میکنن و ... بابا خب همچین الکی هم نیست که.باید بخونید دیگه.هر کی هم بدون کمک زبان ارشد بیوتک قبول شه یعنی با کمک بقیه درسها، بهتون قول میدم تو ارشد و دکتری دچار مشکل میشه و از بقیه عقب میمونه.بکنید کلک این زبان رو بره. کار سختی نیست فقط مرور، مرور، مرورالان تو تاپیک قبولیها نظراتتونو خوندم... اما بازم اگه چیز دیگه ای هم هست که به زبان و اینکه درصد بالا بزنم کمکم میکنه بگید لطفا؟؟؟ مرسی
...
ممنون از توجه و تذکرتون دوست گرامی :rose:
بحث علاقه نیست !
توو دانشگاه فکر میکردم سلولی مولکولیم خوبه ، ترم دوم یا سوم پاس کردیم
ولی الان میبینم اساسی باهامون کار نشد ، ماهم دنبالش نرفتیم !!
و همونجوری ناقص بستیم گذاشتیمش کنار !!
تازه الان همون یه ذره ای که بلد بودم پریده ؛ و وقتی رفرنس ها رو میخونم ، میبینم خیلی مطالبش و اسامیش جدید هست !
پس کارم خیلی سخت شده !
وقت زیادی همیشه باید بذارم که کلی بخونم ، تحلیل کنم تـابفهمم ، حفظ کنم ، بعد هم خلاصه و تست ! :smilies-azardl (181
یکم طول میکشه تـا بیفتم روو دور تند خوندنش :sad:
ولی پایه باکتری و شیمی و زبانم نسبتا خوب هست و توو خوندن و تستا مشکلی نیست ، دیگه غـر نمیزنم !! :tonguesmiley:
وگرنه حرف شما کاملا درسته ، اصلا اسم رشته های هممون این بوده دیگه زیست شناسی سلولی مولکولی - گرایش ...
بازم متشکرم
...
بچه هااااااااااااااا کمک
من واقعا نمیدونم چیکار کنم برای زیست
مهدویو که اول همه روش اتفاق نظر داشتن چن دور خوندم اما الان میگین کافی نیس کتابای دیگه ای رو هم که گفتین هیچ جا ندارن
حتی یه سایتی پولشو گرفته الان میگه ندارم ... تو بازار نیست
حالا پول هیچ .... اصن خواب ندارم تابستون تموم شد من به اون چیزی که دلم میخواست نرسیدم
از 30 ام هم کارورزیم شروع میشه وقت کم میارم :1dco2x0p1lilzhfpg1t چیکار کنم از بی کتابی!؟!؟! :shocked:
...
عزیزم آروم باش ! استرس به خودت وارد نکن
به نظر منو یه چندتا بچه ها ، مهدوی + برای کنکور کافیه !
ولی یکی دو نفر که قبول شدن ، گفتن کتاب محمد نژاد هم خوبه ، کتاب نکته وار هست برای دوره ماه های آخر
محمد نژاد یه کتاب تالیفی داره از قبل ، که جامع هست
ولی این کتاب ضروریات که نوشتن همش نکته واره و بهتر از قبلیش هست و تعریف کردن ازش که سوالای 91 همش از اون بوده ، آخر هرفصلش هم تست داره
ماهم اینو میخوایم بگیریم که در کنار اونا باشه ! واسه دوره سریع و نکته و اینا
...
سلام بچه ها، خوبین؟ یه آدم با تجربه در زمینه بیوتک به من گفت فقط بعضی از فصل های زیست لودیش لازمه ومهمه واسه خوندن یعنی از همه فصل های لودیش سوال نمیاد؟ دکترای بیوتک اینده در این زمینه چیزی میدونن و اینکه کدوم فصل ها بیشتر مهمه؟ :5:
kamelan drost rahnamaitoon kardan
masalan che lozomi dare fosole 1
2
3....9
11
21...25 ro az ketabe lodish bekhonid?
in fasl ha ya mohem nistan ya inghadr sathe pain va pichide tozih dade shodan ke vaghean arzeshe vaght gozashtano nadaran
behtare sar fasl hai ke hazf shode ro az yek ketabe dg bekhonid
ya masalan lodish aslan andamak nadare
ya bakhshe molkolish foghol ade zaife
ما عادت کردیم بگیم بسم ا... الرحمن رحیم، میتوکندری، غشای دولایه، کریستا، تیلاکوئید ووو ولی این کتاب مثلا میگه غشا، بعد غشا و خصوصیات غشایی همه اندامک هارو همونجا میگه. یا میگه حمل و نقل غشایی و نحوه انتقال همه ی مواد رو همونجا میگه.
اگه سبک لودیش براتون سخته از کتابهای فارسی که فصل بندی مشخص دارن استفاده کنید.:smilies-azardl (181
بابا بی خیال، شما که کلا لودیش رو بردی زیر سوال. تا جایی که بنده اطلاع دارم این کتاب رفرنس جهانیه و مثلا دانشگاه MIT هم رفرنسش همین کتابه.
حالا اینکه میگن بعضی فصول رو نخونید منظورشون اینه که کنکوری نیست چون تو بعضی بخش هاش روش های آزمایشگاهی و ... رو زیاد توضیح داده که واسه ارشد مورد سوال قرار نمی گیره یا خیلی مورد بحث سلولی- مولکولی نیستن. آقای پروفسور لودیش فکر کنم هنوز در قید حیات باشن و مدرس دانشگاهام ای تی در ایالت ماساچوست در ایالات متحده آمریکا هستند.ایشان در سال ۲۰۰۴ به عنوان رئیس جامعه کل زیست شناسی سلولی ایلات متحده برگزیده شدند. میاد یقه مون رو میگیره ها! چرا میگید لودیش اندامک نداره.پس اون همه اندامک که تو کل فصول کتاب پراکندس چیه. سبک این کتاب با چیزی که ما انتظار داریم متفاوته و البته به نظر من این نقطه ضعفش نیست.دیدگاه متفاوت مولفه. ما عادت کردیم بگیم بسم ا... الرحمن رحیم، میتوکندری، غشای دولایه، کریستا، تیلاکوئید ووو ولی این کتاب مثلا میگه غشا، بعد غشا و خصوصیات غشایی همه اندامک هارو همونجا میگه. یا میگه حمل و نقل غشایی و نحوه انتقال همه ی مواد رو همونجا میگه.
اگه سبک لودیش براتون سخته از کتابهای فارسی که فصل بندی مشخص دارن استفاده کنید.:smilies-azardl (181