sevill1991
New member
منظورتون کتاب جامع سوالات کنکور زبان تخصصی؟؟؟؟
نظرتون در مورد کتاب زبان تخصصی زیست شناسی انتشارات خانه زیستشناسی چیه ؟
بله /انتشارات خانه زیست شناسی
نظرتون در مورد کتاب زبان تخصصی زیست شناسی انتشارات خانه زیستشناسی چیه ؟
من با تمام نظراتی که داده شد در مورد منابعه سلولی هنوز هم مطمئن نیستم چی بخونم /من مهدوی وبرا کنکوریها رو خوندم اما سرکنکور خیلی از سوالا برام نا اشنا بود /نظرتون چیه؟ چه منبعی به نظرتون کامله؟:smiliess (15):
تست های میکروب و سلولی خانه زیستشناسی هم همینطور؟به درد وزارت بهداشت نمیخوره؟
من لزگی رو کامل خوندم و تقریبا مسلطم اما نمیدونم چرا درصدهای زبانم تو کنکور کمه؟:13:
من با تمام نظراتی که داده شد در مورد منابعه سلولی هنوز هم مطمئن نیستم چی بخونم /من مهدوی وبرا کنکوریها رو خوندم اما سرکنکور خیلی از سوالا برام نا اشنا بود /نظرتون چیه؟ چه منبعی به نظرتون کامله؟:smiliess (15):
دقیقا نظر منم همینه. من میگم این کتابا واسه کسایی خوبه که دورانی که سلولی برداشتن توی دانشگاه کتابای اساسی خوندن و اطلاعات پایشون خوبه.
...
دوستان ! یه نکته ای هم هست ؛ شما که مهدوی میخوندین خلاصه میکردین !؟ همراه هر فصل تست میزدین !؟ اینـا خیلی مهمه ...
البته الان شما که مهدوی و برای کنکور رو خوندین ، پس آشنا هستین دیگه حسابی ؛
وقت هم که زیاد داریم ، برین لودیش بخونین و خلاصه نویسی کنین و همراهش تست بزنین ؛ حتما حتما موفق میشین
خبرش هم بهمون بدین همچنان که میخونین
...[/QUTE]
دوست عزیز کتاب دو جلدی لودیش خیلی سنگین /میترسم وقته خودمو تلف کرده باشم.:33:
دوستان ! یه نکته ای هم هست ؛ شما که مهدوی میخوندین خلاصه میکردین !؟ همراه هر فصل تست میزدین !؟ اینـا خیلی مهمه ...
یه چیزه دیگه اینه که من تمام تستهای iqb زدم اما به این نتیجه رسیدم که هر سال سبک سوال دادن ها عوض میشه/امسال که دیگه محشر بود.:21: