مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepehri dost

New member
من با تمام نظراتی که داده شد در مورد منابعه سلولی هنوز هم مطمئن نیستم چی بخونم /من مهدوی وبرا کنکوریها رو خوندم اما سرکنکور خیلی از سوالا برام نا اشنا بود /نظرتون چیه؟ چه منبعی به نظرتون کامله؟:smiliess (15):

sepehri dost

New member
تست های میکروب و سلولی خانه زیستشناسی هم همینطور؟به درد وزارت بهداشت نمیخوره؟

TrueLove90

New member
نظرتون در مورد کتاب زبان تخصصی زیست شناسی انتشارات خانه زیستشناسی چیه ؟

...

بله ، بـرای وزارت علوم عالی هستش !

چون هم خلاصه همه گرامر ها رو نکته وار گفته ؛

هم همه لغات رو معنی و دسته بندی کرده ؛ منم دارم از روو اون میخونم واسه علوم

بـرای بهداشت همون iqb و تافل و 504 کافی هست ... در کنارش لزگی اگه تونستین ...

گنجینه لغاتتون با این کتاب خانه زیست بیشتر میشه و خیلی لغات تکرار میشه ، گرامر هم مرور میشه :)

...

sepehri dost

New member
من لزگی رو کامل خوندم و تقریبا مسلطم اما نمیدونم چرا درصدهای زبانم تو کنکور کمه؟:13:

biomar

New member
من با تمام نظراتی که داده شد در مورد منابعه سلولی هنوز هم مطمئن نیستم چی بخونم /من مهدوی وبرا کنکوریها رو خوندم اما سرکنکور خیلی از سوالا برام نا اشنا بود /نظرتون چیه؟ چه منبعی به نظرتون کامله؟:smiliess (15):

دقیقا نظر منم همینه. من میگم این کتابا واسه کسایی خوبه که دورانی که سلولی برداشتن توی دانشگاه کتابای اساسی خوندن و اطلاعات پایشون خوبه.

TrueLove90

New member
تست های میکروب و سلولی خانه زیستشناسی هم همینطور؟به درد وزارت بهداشت نمیخوره؟

...

میکروبش فقط بخش های عمومیش و باکتری ، میشه برای بهداشت هم استفاده کرد ، چون پاسخ تشریحی هاش قشنگ توضیح داده

ولی برای iqb خب تست هم علوم داره هم آزاد هم همممه بهداشت ها ! جامع تره ، و پاسخنامه تشریحیش هم مهر ماه میاد فکر کنم !

تست سلولی خانه زیست رو شناخت ندارم !

...

من لزگی رو کامل خوندم و تقریبا مسلطم اما نمیدونم چرا درصدهای زبانم تو کنکور کمه؟:13:

...

واقعا !؟ خب 504 و تافل هم باید بخونین لغاتش رو

همچنین لغات آزمون های سال های گذشته رو هم باید بشینین بخونبن و دربیارین بنویسین حفظ کنین !!

به نظرم لزگی به تنهایی کافی نیست ؛ سوالای سال های گذشته هم خیلی مهم هست

...

TrueLove90

New member

دقیقا نظر منم همینه. من میگم این کتابا واسه کسایی خوبه که دورانی که سلولی برداشتن توی دانشگاه کتابای اساسی خوندن و اطلاعات پایشون خوبه.

...

دوستان ! یه نکته ای هم هست ؛ شما که مهدوی میخوندین خلاصه میکردین !؟ همراه هر فصل تست میزدین !؟ اینـا خیلی مهمه ...

البته الان شما که مهدوی و برای کنکور رو خوندین ، پس آشنا هستین دیگه حسابی ؛

وقت هم که زیاد داریم ، برین لودیش بخونین و خلاصه نویسی کنین و همراهش تست بزنین ؛ حتما حتما موفق میشین :)

خبرش هم بهمون بدین همچنان که میخونین

...

amin667

New member
دوستان راجب بیولوژی نظر من اینه که اگه با یه منبع یا حالا 2 تا، بشه تستای iqb رو زد پس میشه به اون منابع اطمینان داشت و دیگه بقیه اش به تسلط فرد بستگی داره .
پس میشه بصورت اتفاقی چندین فصل از منابعی که داریم رو از لحاظ تست چک کنیم که پوشش میده یا نه و مطمئن بشیم از منابعی که میخوایم بهشون اطمینان کنیم و وقت بذاریم .

شاید وقتش باشه یه راه جدید بسازیم . .

sepehri dost

New member
...

دوستان ! یه نکته ای هم هست ؛ شما که مهدوی میخوندین خلاصه میکردین !؟ همراه هر فصل تست میزدین !؟ اینـا خیلی مهمه ...

البته الان شما که مهدوی و برای کنکور رو خوندین ، پس آشنا هستین دیگه حسابی ؛

وقت هم که زیاد داریم ، برین لودیش بخونین و خلاصه نویسی کنین و همراهش تست بزنین ؛ حتما حتما موفق میشین :)

خبرش هم بهمون بدین همچنان که میخونین

...
[/QUTE]
دوست عزیز کتاب دو جلدی لودیش خیلی سنگین /میترسم وقته خودمو تلف کرده باشم.:33:

biomar

New member

بله من خلاصه نویسی کردم. همونطور که گفتم چندین دور هم خوندم.
اما وقتی رفتم سراغ iqb به قول دوستمون خییییییییییلی از سوالها توی مهدوی حتی اشاره هم نشده بود!
به خصوص فصول غشا و اندامک ها. ایراد کار من این بود وقتی تست زدم دیدم مهدوی کامل نبوده، به جای اینکه منبعمو عوض کنم دیگه تست نزدم!!!:25r30wi:
(البته حتی بدون تست زدن، حتی بدون تجربه خوندن لودیش، کاملا مشخصه این کتاب فقط سعی کرده سرفصل ها رو پوشش بده هرچند بی کیفیت و بی کمیت!)

خود تست زدن به من نشون داد این کتاب کامل نیست. سر کنکور هم یه بار دیگه بهم ثابت شد!
amin667 هم همین حرف من رو زد و کاملا موافقم باهاش.

کسی که هیچوقت لودیش نخونده یا ج.زوه دانشگاهیش کم حجم و مختصر بوده با مهدوی یا برای کنکور تنها به نظر من شانسی واسه تسلط و درصد بالا نداره. :sarma:

sepehri dost

New member
یه چیزه دیگه اینه که من تمام تستهای iqb زدم اما به این نتیجه رسیدم که هر سال سبک سوال دادن ها عوض میشه/امسال که دیگه محشر بود.:21:

amin667

New member
بچه ها ظاهرا بیولوژی داره مشکل ساز میشه پس به نظرم تا ازش یه غول گنده نساختیم واسه خودمون، بیاین تا به یه تصمیم مشخص و قاطع برسیم .
دوستان هر کس هر پیشنهاد و تجربه ای داره در رابطه با بیولوژی کامل توضیح بده دیگه تصمیم با خود بچه هاست که کدومو بپذیرن .
سعی کنیم همگی نظر بدیم تا کسی جا نمونه .

یه لحظه احساس ریاست بهم دست داد چه حالی داد :motat:

biomar

New member
خودم تصمیم دارم لودیش رو بخونم. (البته برای علوم، بهداشت بیو بالینی میدم امسال)
و پا به پاش حتمااااااا تست بزنم و توی هر مبحثی دیدم خونده هام نمیتونه برای تست پاسخگو باشه، اون مبحث رو از روی یه کتاب دیگه هم بخونم.
چون هرکسی قبول شده یا سال کنکور لودیش + یه کتاب کن.کوری خونده
و یا اینکه سالای قبل لو.دیش رو خونده بوده و سال کنکور فقط کن.کوری خونده.

این نشون میده به هر حال بدون لودی.ش نمیشه!
این از من!

غول نیست... اما من که پارسال شده تجربم، میدونم منبع بد و ناقص فقط انرژیت رو هدر میده
خیلی بیشتر از اونی که فکر کنید نتیجه رو خراب میکنه نمونش خود من!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
کتاب رو ده دور میخونی... ولی خبر نداری که هزار دورش هم به درد نمیخوره!:wacsmiley:

از من میشنوید نه اینکه وسواس داشته باشید، اما منابعتون رو با دقت انتخاب کنید... کم نذارید...
دنبال کتاب مختصر نباشید هر اختصاری نتیجه ی زدن از مطالبه.
زحمت خوندن کتاب حجیم رو باید به جون خرید،
البته این برای بعضی دروس صداقه و برای کسایی :
مثل خودم که توی دانشگاه هیچ کتاب درست حسابی نخوندم و با جز.وه های کلاسی و داغون استا.دان ارجمند و باسواد (!) مدرک خود را گرفته ام!! :riz513:

اونایی که توی دوران دانشجویی مطالعه ی قوی داشتن شاید بتونن با یه جز.وه هم درصد بالا بزنن.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

sevill1991

New member
بابا سخت نگیرید منبع خوب و رفرنس بگیرید بهترین کتاب خلاصه خلاصه های خودتونه نه کس دیگه چون هرکدام خلاصه ای از نظر نویسنده خلاصه شده خودتون یخوانید و با تست هایی که میزنید خلاصه برداری کنید و مطالبی که بلدنیستید و کم بلد هستید و کامل کنید

sevill1991

New member
یه چیزه دیگه اینه که من تمام تستهای iqb زدم اما به این نتیجه رسیدم که هر سال سبک سوال دادن ها عوض میشه/امسال که دیگه محشر بود.:21:

امسال زحمت کشیده بودن سوالات بیوشیمی/بیوفیزیک داده بودن دستشون دردنکنه واقعا طراحان محترم و شاهکار!!!!

هانیه

Well-known member
سلام کسی مبتونه بهم کمک کنه بین بیوتک میکروبی الزهرا وژنتیک دانشگاه تبریز کدوم انتخاب بهتری هست برای ارشد؟هردوشون برای وزارت علوم هستند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا