سلام به همه من کشاورزی علوم باغبانی تولیدات گلخانه میخونم ! برای ارشد چه گرایش هایی میشه برم؟ و بازار کار کدوم بهتره؟ هرکی اطلاع داره از باغبانی مرسی اگه جوابما بده
سلام به همه من کشاورزی علوم باغبانی تولیدات گلخانه میخونم ! برای ارشد چه گرایش هایی میشه برم؟ و بازار کار کدوم بهتره؟ هرکی اطلاع داره از باغبانی مرسی اگه جوابما بده
امروز 91/1/9 و تا روز کنکور فقط 60 روز فرصت باقیس به همین دلیل من امروز 0ثانیه و 0 دقیقه و 0 ساعت درس خوندم یعنی امروز و ترکوندم الانم خسم ،فردا رو هم بعید میدونم بتونم بخونم چون میرم مهمونی. توکل به خدا ایشالا قبولیم گوش شیطون کر!!!
آره میخک جون منم مشکل دارم...فصل 2 خیلی سخته...مفهومیه!!!!:shocked::smiliess (12):اي واي 60 روز؟ :smiliess (2): چرا گفتي؟ اصلا دوره نكردم بايد زودتر شروع كنم. شاپور داروشناسي رو خوندي؟ براي من سخته باهاش مشكل دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اي واي 60 روز؟ :smiliess (2): چرا گفتي؟ اصلا دوره نكردم بايد زودتر شروع كنم. شاپور داروشناسي رو خوندي؟ براي من سخته باهاش مشكل دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آره میخک جون منم مشکل دارم...فصل 2 خیلی سخته...مفهومیه!!!!:shocked::smiliess (12):
نه سمو شروع کردم و نه داروشناسیو:14: ایشالا تصمیم دارم از هفته ی آینده بخونم
کزارش خوندنم تو عید:
امروز 91/1/10
0:0:0
بجه ها شماهاهم بکین عیدیه جقد خوندسن بی زحمت
سلام بچه ها خسته نباشید
من که فقط زیست و شیمی رو تا حدی خوندم بیوشیمی واقعا سخته و دیگه امیدی ندارم بنونم لنینجر رو بخونم
این دو تا کتاب جدید رو نمی دونم چطور تهیه کنم
یکی از دوستان گفته بود از سایت علوم پزشکی خریدارای کنید ؟ میشه لینکشو برام بزارید اینجا؟؟؟؟؟ هر چی گشتم پیدا نکردم
کلا دیگه امیدی ندارم ولی باز خوندنش بهتر از نخوندنه شاید بتونم ازاد قبول شم
لطفا آدرسشو برام بزارید ممنون میشم ...امیدوارم نتیجه زحماتتون رو ببینید
سلام مهلا جان(امیدوارم اسمتو درست نوشته باشم) به انجمن خوش اومدی.من می تونم جزوه سمو برا ت ایمیل کنم. ایمیلتو برام بفرس. درباره کتاب لنیجر باید بت بگم منم تا قبل عید می خوندمش ولی چون دیدم وقت کمه و مطالب زیاد رفتم کتاب بیوشیمی برای کنکور انتشارات خسروی نوشته پاسالارو گرفتم ازش راضیم هم مطالبو روان گفته و هم قسمتهایی که بیشتر ازش سوال اومده رو اورده.
مهلا جان من از داروشناسی ورژن 2007 عکس گرفتم،دارم میخوای؟سلام ممنون از شما سم شناسی رو تهیه کردم
بچه ها کسی داروشناسی فصل 2 و 1 رو ندارد؟
درسته تو این فرصت خوندن لنینجر غیر ممکنه ؟:dadad4: