لبخند
New member
لبخند من خیلی وقت پیش از کتابفروشیا سراغ یه همچین کتابی گرفتم ولی همشون گفتن هنوز برا سم شناسی درست نشده بی زحمت انتشاراتشو بگو
انتشارات فرهنگ
لبخند من خیلی وقت پیش از کتابفروشیا سراغ یه همچین کتابی گرفتم ولی همشون گفتن هنوز برا سم شناسی درست نشده بی زحمت انتشاراتشو بگو
تو سایت علوم پزشکی بروتو قسمت آرشیو داره:واسط لینکشم گذاشتمبچه ها یعنی هیچ کدوم پاسخنامه 91 رو ندارین حداقل عکس بگیرین برای من بفرستین؟؟ 50)::smiliess (11):
لطف میکنین اگه بفرستین:bunnyearsmiley:
انتشارات فرهنگ
فقط گزینه ی صحیح رو گفتهکتابش اینه؟: مجموعه سوالات کارشناسی ارشد و دکترا سم شن
پاسخنامه ش چطوریه؟ با پاسخ تشریحی هست یا فقط گزینه صحیح رو گفته؟
لبخند جون واقعا ممنونتم....خیلی لطف کردی:bunnyearsmiley:
بچه هاچند تا سوال دارم کسی میتونه جوابشونو واسم تشریحی توضیح بده ممنون میشم؟:
1)هموگلوبین خون حاوی 342/.درصد آهن می باشد اگر هر مولکول هموگلوبین حاوی چهار (آهن2بارمثبت) باشدوزن مولکولی هموگلوبین برابر است با؟؟:
جوابش میشه:65300
2)چه حجمی از NA2S2O3با مولاریته3625/.برای واکنش با 25/1گرمI2نیاز است؟؟
جواب:3/27میلی لیتر
3)با توجه به معادله ترموشیمی زیر میزان آنتالپیبرای تهیه 5/1کیلوگرم N2گرم برابر است با:
2NAN3(S)→2NA(S)+3N2(g)
آنتالپی=7/42 کیلوژول
جواب:763kj
بچه ها کتاب iqbشیمی عمومی رو از کدوم فروشگاه اینترنتی میتونم بخرم کسی میدونه؟؟
لبخند جون از قسمت فروشگاه موسسه دکتر خلیلی میتونی بخری : گروه آموزشی دكتر خلیلی ::کارشناسی ارشد پزشکی ، زیست شناسی، دکتری ، علوم آزمایشگاهی::
سلام دوستان دیگه به نتیجه گیری زحمات چند ماهمون چیزی نمونده....بچه ها راستی شما با خودتون ماشین حساب میبرید؟؟؟
گفتند واسه رشته ما تقلب محسوب میشه آخه مسائل شیمی رو پس چطور حل کنیم بعضیهاش خیلی وقت گیره50):
مگه میشه ماشین حسابم برد؟؟؟
سلام عزیزم.خوبین؟ من تربیت مدرس می خونم. به نظر من وضعیت سم شناسی بجز اهواز و مشهد تو بقیه دانشگاها داغونه!بهرحال قطب سم مشهده.
عزیزم هزینه دانشگا ازاد واسه سم زیاده بعدم واسه استخدام به مدرک دانشگا نگا میکنن که صد البته مدرس بهتره. اما اگه دوس داری پایان نامت تو زمینه سموم حیوانی باشه بهترین انتخاب علوم تحقیقاته چون با انستیتو رازی همکاری داره.
موفق باشی.
سلام عزیزم.خوبین؟ من تربیت مدرس می خونم. به نظر من وضعیت سم شناسی بجز اهواز و مشهد تو بقیه دانشگاها داغونه!بهرحال قطب سم مشهده.
عزیزم هزینه دانشگا ازاد واسه سم زیاده بعدم واسه استخدام به مدرک دانشگا نگا میکنن که صد البته مدرس بهتره. اما اگه دوس داری پایان نامت تو زمینه سموم حیوانی باشه بهترین انتخاب علوم تحقیقاته چون با انستیتو رازی همکاری داره.
موفق باشی.