سلام میخک امسال میخای سم بدی؟
سلام
براي چي ميخواي سم بدي دانشگاه آزاد همه جا را به گند كشيده سه جا ورميداره هر كدوم حداقل 45 نفر .سم با ظرفيت دولتي همشون بيكار بودن ببين دانشگاه آزادم اضافه شده
salam azizam,che moshkeli dari?50):shayad betoonam komaket konam.man sam e oloom darooi miramسلام
اگه كسي را ميشناسين كه در واحد علوم دارويي تهران سم ميخونه برا من بگين مشكل خيلي فوري برام پش اومده لطفا با دوستان خودم در ميان بگذاريد شايد اونا كسي را بشناسن
salame mojadad.inbox e shoma por shode,vase hamin pm e man ro daryaf nakardinسلام
اگه كسي را ميشناسين كه در واحد علوم دارويي تهران سم ميخونه برا من بگين مشكل خيلي فوري برام پش اومده لطفا با دوستان خودم در ميان بگذاريد شايد اونا كسي را بشناسن
من منتظر تکمیل ظرفیتم اگه قبول نشم سال دیگه میخونم 2 باره من باهاتم:28:پس كجا رفتين؟ يعني اينجا كسي نميخواد براي سال ديگه سم شركت كنه؟:sad: من گزارش كار نزارم؟:smiliess (7):
من امروز شروع كردم 504 رو بخونم ولي همه ميگن زبان عمومي سخته زبان اختصاصي راحتتره پايه ي خوبي هم ندارم چيكار كنم به نظرتون؟در نظر دارم روزي 2 ساعت زبان بخونم
ميخك جان شما چي ميخوني ؟زبان اختصاصي نميدونم چي ميدن چي بخونم؟
من ازاد علوم دارویی تهران قبول شدم به هتون میگم من کل لغات تافلو 504 . ایلسو و .... حفظ بودم خیلی اشتباه کردم که وقتمو بر زبان گذاشتم اخرشم 10 درصد زدم اگه درصدای کسایی که دانشگاه های معتبر قبول شدنو ببینی اکثرشون زبان صفر زدن یا نزدن به نظر من وقتتو بزار بیوشیمی بخون جواب میده تا زبان
شما رتبه و درصداتو میگی ؟مباركه خانمي. عزيزم من اين حرفتو قبول ندارم بستگي به پايه طرف هم داره .خيليا پايه زبانشون ضعيفه براي همين نميخونن و وقتشون ميزارن روي بقيه درسا. من امسال زبان نخوندم ولي 10 درصد زدم ،
شما رتبه و درصداتو میگی ؟