بی همگان ب سر شود بی تو ب سر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
mohana Well-known member 2013-06-20 #1,761 بی همگان ب سر شود بی تو ب سر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
mohana Well-known member 2013-06-20 #1,763 درد ما را در جهان درمان مبادا بیشما مرگ بادا بیشما و جان مبادا بیشما
bioelectric Active member 2013-06-20 #1,764 از غم خبری نبود اگر عشق نبود دل بود ولی چه سود اگر عشق نبود
mohana Well-known member 2013-06-20 #1,765 درون سینه ام دردیست خونبار که همچون گریه میگیرد گلويم غمی آشفته دردی گریه آلود نمی دانم چه می خواهم بگویم
درون سینه ام دردیست خونبار که همچون گریه میگیرد گلويم غمی آشفته دردی گریه آلود نمی دانم چه می خواهم بگویم
bioelectric Active member 2013-06-20 #1,766 من حال و هوایت به سرم بود،تو هم سر به هواتر امد به سرم هر چه بلا بود و تو هر دفعه بلاتر
mohana Well-known member 2013-06-20 #1,767 رفتی و فراموش شدی از دل دنیا چون ناله ی مرغی ک ز یاد قفسی رفت رفتی و غم آمد ب سر جای تو ای داد بیدادگری آمد و فریادرسی رفت
رفتی و فراموش شدی از دل دنیا چون ناله ی مرغی ک ز یاد قفسی رفت رفتی و غم آمد ب سر جای تو ای داد بیدادگری آمد و فریادرسی رفت
bioelectric Active member 2013-06-20 #1,768 تو خواهی آمد وخواهی گرفت از من به آسانی دلم را،گر حصار خود کنم دیوار چین را
mohana Well-known member 2013-06-20 #1,769 از من جدا مشو ک توام نور دیده ای آرام جان و مونس قلب رمیده ای از دامن تو دست ندارند عاشقان پیراهن صبوری ایشان دریده ای.......
از من جدا مشو ک توام نور دیده ای آرام جان و مونس قلب رمیده ای از دامن تو دست ندارند عاشقان پیراهن صبوری ایشان دریده ای.......
Maryam.A Well-known member 2013-06-20 #1,770 روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
biosta Well-known member 2013-06-20 #1,772 دوست، پار ندیدم رخ همچون ماهت هرچند به صد روز نشتم سر راهت
ba ba barghi Well-known member 2013-06-20 #1,773 biosta گفت: دوست، پار ندیدم رخ همچون ماهت هرچند به صد روز نشتم سر راهت کلیک کنید تا باز شود... تو روز و روزكار من بي تو روزهاي شادي نيست تو دنياي مني اما به دنيا اعتباري نيست ,
biosta گفت: دوست، پار ندیدم رخ همچون ماهت هرچند به صد روز نشتم سر راهت کلیک کنید تا باز شود... تو روز و روزكار من بي تو روزهاي شادي نيست تو دنياي مني اما به دنيا اعتباري نيست ,
Maryam.A Well-known member 2013-06-20 #1,774 تا به فراق خو کنم صبر من و قرار کو؟ وعده وصل اگر دهد طاقت انتظار کو؟
sepidh gh New member 2013-06-20 #1,775 Maryam.A گفت: تا به فراق خو کنم صبر من و قرار کو؟ وعده وصل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ کلیک کنید تا باز شود... وای آن دل که ز عشق تو در آتش نرود ...... ....................همچو زر خرج شود هیچ به کانی نرسد
Maryam.A گفت: تا به فراق خو کنم صبر من و قرار کو؟ وعده وصل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ کلیک کنید تا باز شود... وای آن دل که ز عشق تو در آتش نرود ...... ....................همچو زر خرج شود هیچ به کانی نرسد
Maryam.A Well-known member 2013-06-20 #1,776 در خرابات مغان نور خدا می بینم وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم
sepidh gh New member 2013-06-20 #1,777 Maryam.A گفت: در خرابات مغان نور خدا می بینم وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم کلیک کنید تا باز شود... مسیح روح را مریم حجابست *** بهشت وصل را آدم حجابست
Maryam.A گفت: در خرابات مغان نور خدا می بینم وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم کلیک کنید تا باز شود... مسیح روح را مریم حجابست *** بهشت وصل را آدم حجابست
ba ba barghi Well-known member 2013-06-20 #1,778 sepidh gh گفت: مسیح روح را مریم حجابست *** بهشت وصل را آدم حجابست کلیک کنید تا باز شود... مي دونم هر جا كه باشم واسه تو فرقي نداره جي به روز من تو اوردي كه اشكام داره مي باره ,
sepidh gh گفت: مسیح روح را مریم حجابست *** بهشت وصل را آدم حجابست کلیک کنید تا باز شود... مي دونم هر جا كه باشم واسه تو فرقي نداره جي به روز من تو اوردي كه اشكام داره مي باره ,
SAMIN66 New member 2013-06-20 #1,779 اندر دل من بدین عیانی که تویی وز دیده من بدین نهانی که تویی وصاف ترا وصف نداند کردن تو خود به صفات خود چنانی که تویی
اندر دل من بدین عیانی که تویی وز دیده من بدین نهانی که تویی وصاف ترا وصف نداند کردن تو خود به صفات خود چنانی که تویی
SAMIN66 New member 2013-06-20 #1,780 اي غم ، تو که هستي از کجا مي آيي؟ هر دم به هواي دل ما مي آيي باز آي و قدم به روي چشمم بگذار چون اشک به چشمم آشنا مي آيي!
اي غم ، تو که هستي از کجا مي آيي؟ هر دم به هواي دل ما مي آيي باز آي و قدم به روي چشمم بگذار چون اشک به چشمم آشنا مي آيي!