مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

Marc0p0lo

New member
ایران و اسرائیل برای رسیدن به اهدافشون به دشمنی با یکدیگر نیاز دارن دوستان عزیز پس گول این سخنرانی ها و شاخ و شونه کشیدنا رو نخورین
praising.gif

ayda

New member
:5::5::5:
بعدشم اتفاقا شعار دادن خیلی هم کارسازه... نمیبینین بعد از راهپیمایی های عظیم مثل 22 بهمن و روز قدس و.. چه تشویشی به جون اخبار و رسانه هاشون میوفته؟ اگه کار ساز نبود چرا تو همچین مراسمایی راهپیمایی ها رو کوچیک جلوه میدن؟ چرا بیشتر به حواشی میپردازن تا اصل؟ ...
عظییییییم؟؟؟؟؟!!!!!

**^^**

New member
بی غرض میگم اگه نظر شخصیتونه و پشتوانه محکم و قاطعی برا پشتیبانی ازش ندارین تا دیگران رو کاملا قانع کنین تو جمع مطرح نکنین... بذارین اگه عقوبتی پشتش هست برا شما باشه... اذهان دیگرون باهاش تحریک نشه...
اینجا یه تالار تبادل نظره نه اثبات نظر هر کی میتونه نظراتش رو بگه
واقعا به نظر شما تو دورانی نیسیم که کارای فرهنگی خیلی مهمتر از شعار دادنه؟؟؟؟؟؟؟ همه از این توهین ناراحتن اما هر کسی با یه نوع برخورد موافقن شما نمیتونین بقیه رو محکوم کنین هر کی یه نظری داره از دید من نظر شمام متعصبانه اس اما به خودم اجازه نمیدم که رد کنم

آخرین ویرایش:

**^^**

New member
آمریکا توهم توطئه داشت برای همین به عراق حمله کرد با بمب اتمش هم دو شهر رو با خاک یکسان کرد ما ایرانی ها دقیقا کدوم قسمت رو تخریب کردیم بجز دماغ آمریکا؟:21:
میشه بگین جز گفتن مرگ بر آمریکا عملا چه کاری کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این ایرانه که تحریم شده و قشر فقیر جامعه دارن روز به روز بدبختر میشن آمریکا چه ضرری کرده؟

Marc0p0lo

New member
بچه ها توی بحث کردن قرار نیست نظر یکی دیگه رو عوض کنید که آخرشم دعوا میشه!

هر کس نظرشو بگه به صورت منطقی طرف مقابل اگر دید منطقیه می پذیره و اگر نیست نمی پذیره قرار نیست که به هم دیگه توهین بشه!

موفق باشیم

میشه بگین جز گفتن مرگ بر آمریکا عملا چه کاری کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این ایرانه که تحریم شده و قشر فقیر جامعه دارن روز به روز بدبختر میشن آمریکا چه ضرری کرده؟

خب شما اخبار ایران رو دنبال نمی کنید شبکه های ماهواره ای رادیویی و تلویزیونی ما بسیار گسترده شده ساخت فیلم حضرت عیسی ع و یوسف ع

ماله حرام خوردن نداره برکت نداره. ماله حلال کم هم باشه با برکته

ما ایرانی ها مردمی نیستیم که تحریم رو تحدید ببینیم ما مردمی هستیم که تحدید رو به فرصت تبدیل می کنیم

**^^**

New member
خب شما اخبار ایران رو دنبال نمی کنید شبکه های ماهواره ای رادیویی و تلویزیونی ما بسیار گسترده شده ساخت فیلم حضرت عیسی ع و یوسف ع

ما ایرانی ها مردمی نیستیم که تحریم رو تحدید ببینیم ما مردمی هستیم که تحدید رو به فرصت تبدیل می کنیم
ما ایرانی هستیم ما مسلمون هستیم ما مردم غیوری داریم من همه اینا رو قبول دارم و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما یه سوال هس این مردم مسلمون ما چرا در مقابل این همه دزدی میلیاردی که تو کشورمون میشه ساکت میمونن مگه این حق مردم ما نیس مگه این همه کارای ضد اسلامی تو مملکت ما نمیشه و همه ساکتن؟من همه این حرفا رو قبول دارم اما به نظرم ایران خیلی داره به مردمش ظلم میکنه عزیزم شما مشکلی نداری که تحریم رو به فرصت تبدیل میکنی برو ببین مردم فقیر مام همین نظر رو دارن؟بله این درسته ساختن فیلم های قوی قرانی رواج دادن دین و فرهنگمون به روش امروزی

**^^**

New member
پرستار مهربون عزیز من نمیخوام نظر کسی رو تغییر بدم یا اصلا بحث کنم اینایی که من میگم نظر شخصیه منه و البته نظر همه دوستانم میخونم و خیلیاش رو نظر من تاثیر میذاره و حتی باعث میشه من دیدم نسبت به خیلی چیزا عوض شه اما فک کنم بعضیا فقط قصد دعوا و محکوم کردن بقیه رو دارن

گلاب

New member
:5::5::5:
بعدشم اتفاقا شعار دادن خیلی هم کارسازه... نمیبینین بعد از راهپیمایی های عظیم مثل 22 بهمن و روز قدس و.. چه تشویشی به جون اخبار و رسانه هاشون میوفته؟ اگه کار ساز نبود چرا تو همچین مراسمایی راهپیمایی ها رو کوچیک جلوه میدن؟ چرا بیشتر به حواشی میپردازن تا اصل؟ ...
عظییییییم؟؟؟؟؟!!!!!

پ ن پ کرییییییم

ayda

New member
شما که دنبال میکنید شبکه های ماهواره رو
از شبکه های خود کشور ایران خبر داری که جدیدا دست کمی از بقیه نداره؟

شما که دنبال میکنید شبکه های ماهواره رو
از شبکه های خود کشور ایران خبر داری که جدیدا دست کمی از بقیه نداره؟

من ماهواره دنبال نمی کنم شبکه های ماهواره ای صرفا برای تبلیغ ساخته پرداخته شده برای غیر ایرانی ها پخش می شه اگه نه که من تلویزیون ایرانو نگاه می کنم

گلاب

New member

صد در صد موافقم...
در ثانی من قصد توهین به کسی رو ندارم... دارم با دلیل صحبت میکنم... ازتون خواهش کردم همین!!!!!!!
یه چیز میگم بینی و بین الله ببینین ناحق میگم؟؟؟ نمیخوام جوابمو بدین ...
قبول دارین اگر تلویزیون و اینترنت رو ازمون بگیرن مثل آدمای غار نشین میشیم؟ نوع دید ما هم نسبت به مسایل پیرامونمون بالای 90 درصد ناشی از ورودی اطلاعاتیه که داریم از این و اون بویژه تلویزیون و ماهواره و اینترنت میگیریم؟
حالا اگه ورودی اطلاعات ما ناقص یا غلط باشه خروجی ما چی میشه؟؟؟؟
من نمیگم ایران 100% راه رو درست اومده که اگه اومده بود الان امام زمان بینمون بود... اما خدا این همه امکانات در اختیار من و شما قرار داده که برررررریم و بگرررررررردیم و تححححححححححقیق کنیم و بعد نتیجه بگیریم....
میتونین از ماهواره اطلاعاتی از اخبارش بگیرین اما یادتون باشه ماهواره تحت نظر غربیاست پس بی زحمت کانال تلویزیون رو بچرخونین رو شبکه های داخلی جمهوری اسلامی تا ببینین اینا چی میگن ...اگه زحمتی نیست یه سری هم به عناوین اخبار کشورهای مختلف تو اینترنت بزنین بعد قضاوت کنین...
اون دوستی که از خوندن خبر راهپیمایی عظیم شگفت زده شده بودن یا اون دوستی که خبر ندارن با وجود تحریم ها چه اتفاقات شگرفی داره تو مملکتمون میوفته قطعا دیدتون یک جانبه اس!!!!! به جز شبکه های ماهواره ای شبکه های دیگه ای رو پیگیری نمیکنین...

ayda

New member
خب شما اخبار ایران رو دنبال نمی کنید شبکه های ماهواره ای رادیویی و تلویزیونی ما بسیار گسترده شده
این دقیقا جمله خودتونه
شاید شما نگاه نکنید ولی دیگران چی؟
چه برای داخل ایران چه خارج ایران
فکر نمیکنم اعتقادات در این مورد فرق کنن

بالا