من از حرف ادمین خیلی خوشم اومد با یک جمله تمام حرفشو زد
اگر به عقلتون رجوع کنید همه چی دستتون میاد (یعنی چیزی که فطرت شما تاییدش می کنه)
تعجب می کنم که ما توی کشورمون دانشجویانی داریم که چشمشون به بوق های تبلیغاتی رادیو تلویزیونه و حرف اونا رو غرغره می کنند با ذکر منبع دقیق آیه و حدیث!!
برام خیلی جالبه طرز تفکر این دانشجویان دقیقا شبیه افراد بی سوادی هست که در پایگاه های بسیج یا هیاتها شب و نصف شب در حال پر کردن وقتشون و یا خالی کردن عقده ههاشون هستند(البته نه همه شون ولی اکثرشون منظورمه)
این نشون میده فقط درس خوندن و نمره گرفتن، قوه تشخیص آدم رو بالا نمی بره
1. متاسفم برا فطرت شما که چیزی ازش باقی نمونده... برین رجوع کنین به معنی فطرت تا ببینین اصلا چی هست؟!!!!!!!!
2. دانشجو اسمش روشه ... دانششششششش جو... پس نمیره حرف دیگرون رو غرغره کنه... در ثانی تو خونه ما حداقل 5 تا قران کریم و 2 جلد صحیفه سجادیه و 1 جلد نهج البلاغه و 3 جلد مفاتیح و ... هست نیازی به تبلیغ دیگری نداریم....
3. ما مسلمونیم... کتابمون قران، پیامبرمون حضرت محمد ص، مادرمون حضرت فاطمه زهرا س، و امامانمون حضرت علی ع تااااا مهدی موعود عج هستن... من باب یادآوری عرض کردم.... اگه یادتون رفته مشکل از فطرتتونه که چیزی ازش نمونده...
4. افراد بی سواد هیچ وقت نمیان پایگاه بزنن... این حرف شما منو یاد حرف یه بی سواد دیگه ای انداخت که تو خوابگاه همیشه میگفت من خیییییییلی بیشتر از این آخوندا کتاب خوندم... یه روز بهش گفتم بیا اسم کتابهایی که خوندی بگو... گفت تاریخ طبری و عایشه همسر پیامبر! ... همیییین؟ منم و منم و منم همین؟؟
بابا بیخیال شما به ما نمیخورین....