مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

ayda

New member
ببین طبق گفته های پرستار گرامی الان عراق دوست ما به حساب میاد
پس تو با این حرفت یک غرب زده حساب میشی ها!!!!!:mad_majidonline:
آره كي بود كتابامون گرفت و دانشمندامون رو كشت؟عمر.
كي بود مردممون كشت صدام.اصلا ما همش از اعراب ضربه خورديم اين همه هم بهشون احترام ميذاريم

n.dalil

New member
مرگ بر آمریکا..... درست موقعی که کار دست نشاندشون تموم شده ومنافعشون تو لیبی داشت از بین میرفت ویه حکومت جدید که منافعشو تامین نمکنه داشت شکل میگرفت این سناریو رو به راه انداخت از کجا معلوم شاید خودشون سفیرشون تو لیبیو کشتن تا بعدنا به این بهانه یه حمله ی نظامی به لیبی بکنن تا ....اینا همه ی کاراشون برنامه ریزی شده س .....همه ی اقداما شون شیطانیه ...

کلا ما ایرانی ها توهم توطئه داریم

گلاب

New member
کلا ما ایرانی ها توهم توطئه داریم

هزاران شهید دادیم سر توهم...
هزاران مادر جگرگوشه شون رو دیگه ندیدن سر توهم...
هزاران نفر شکنجه شبانه روزی شدن سر توهم...
هزاران نفر مفقود الاثر شدن و حتی یه پلاک هم ازشون به خوانوادشون نرسید سر توهم...
به هزاران ناموس این کشور تجاوز شد سر توهم...
دانشمندامون رو ترور کردن سر توهم...
تحریم شدیم سر توهم...

شما میتونین بی توهم زندگی کنین...
کسای دیگه هستن از حق و ناموستون دفاع کنن تا شما راحت بی توهم به سر ببرین...

بهارک

New member
دوستان نمیدونم عقایدتون چطوره ولی یه عده یهودی اومدن یه فیلم ضد اسلامی ساختن و به عقاید یک میلیارد و اندی توهین کردن حالا چند نفر خونشون به جوش اومده چندتا بد وبیراه گفتن که یهو ازاد اندیشی خیلیها گل کرده و به دفاع از این عمل شنیع بلند شدن شما که انقدر روشن فکر و ازاد اندیش هستید باید به نظر ما هم احترام بزارین چون اینم یه عقیده است حالا میتونه این عقیده ارزوی مرگ واسه یه عده باشه یا نباشه میتونه درست باشه یا نباشه در کل باید محترم باشه
درسته ؟مگه نمیگین ازاد اندیشی حالا چطوره به زور میخواین تفکر و اعتقاد دیگران رو عوض کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهارک

New member
خیلی برام جالبه شما حتی حرفای خودتون رو قبول ندارین !!!!!!!!!!!!!!!!
کار اونا بیان عقیدشونه و نشان دهنده ازادی بیانه ولی کار ما یه عمل تروریستیه چون ارزوی مرگ واسه دشمنمون داریم وکاملا اشتباه !!!!!!!!!!
نمردیم و معنی ازاد اندیشی و ازادی بیان رو فهمیدیم.....

sahar2

New member
اگر دوست دارید اعتراض کنید از راه صحیح این کار رو بکنید اینکه دائم مرگ بر این و اون بفرستید و تنش زایی کنید مسلمآ اونها هم نمی نشینند تماشا نمی کنند اون هم توی این شرایط که دائم حرف از جنگه و من خودم 2 تا برادر دارم که برادر کوچکم نزدیک سن سربازیشه وقتی به این چیزها فکر می کنم ناراحتی تمام وجودم رو میگیره و خشم نسبت به اون هایی که با چشم بسته هر کاری دلشون می خواد میکنند.ازهمین هایی که دائم شعار مرگ می فرستند خیلی سراغ دارم که بچه هاشون از خدمت مقدس سربازی هم نمی دونم چه طور معاف میشن ! یکیشون4 تا پسر داشت که سواد درستی هم نداشتند ولی هیچکدوم به خدمت مقدس سربازی نرفتند ولی برادر من با فوق لیسانس عمران دانشگاه سراسری باید می رفت ناکجا آباد.

آخرین ویرایش:

بهارک

New member
پس جنابعالی جز روشن فکرهای ازاد اندیش نیستی از جنگ میترسی....
ولی من با تمام خانواده ام پشت اعتقاداتمون وایسادیم کسی جراتشو نداره اسم جنگ با ایران رو بیاره,خیلی ها تا اخرین قطره خونشون رو واسه خاکشون میدن چه سعادتی بالاتر از شهادته

بهارک

New member
در ضمن بعضی از هموطن های ما چرا اینطور شدن!!!گفتن عقاید و ارمانها شده شعار اگه نماز بخونی میگن ریاکار,لباس اخوندی شده نماد ریاکاری
چی شده چه بلایی داره به سرمون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sahar2

New member
حرف زدن بدون منطق خیلی راحته ترسو کسایی هستند که شعار می دن و دیگرانو قربانی می کنند.یه عده آدم که اهل اندیشه هستند باید چوب تفکر بیمار یک عده رو بخورند.من از فکر واندیشه درست حمایت میکنم نه از فکر غلط شما.

آخرین ویرایش:

گلاب

New member
چه شما شعار بدین چه ندین اینها دارن کار خودشون رو انجام میدن... پس لا اقل ما هم شعارمون رو بدیم دیگه ؟! نظرتون چیه؟؟؟؟؟
بابا اینها شعار نیست به ولله شعار نیست برین قران رو باز کنین ببینین خدا چی فرموده... چی دستور داده... چی ازمون خواسته...
مثال عرض میکنم تو سوره توبه خداوند 8 مورد اعم از مال، فرزند، پدر، برادر، فامیل و .. رو مثال میزنه بعد میفرماید اگر اینها اولویتشون از خدا و پیغمبر و اهل بیت پیغمبر بالاتره برو تو مسلمونیت شک کن...
همینه که تو زیارت عاشورا میخونیم " به ابی انت و امی..." پدر و مادرم به فدایت حسین...
اونوقت شما میگین از دینمون حتی در حد شعار هم دفاع نکنیم که مبادا دشمن به ریش قباش بر بخوره تصمیم بگیره حمله کنه؟؟!!!! مگه داریم برا دینمون چی کار میکنیم ؟ خون میدیم؟ جون میدیم؟
یه بار هم گفتم بازم میگم دشمن از نماز و دعای من و شما نمیترسه که اگر میترسید تو همون 3 سال دعوت پنهانی پیامبر ص که میدید دور کعبه به نماز میایستن یه کاری میکرد.
در مورد خدمت سربازی هم باید بگم یه وظیفه اس.. نمیدونم کدوم فلان فلان شده ای تو ذهن ماها جا انداخته که وقت تلف کردنه، سخته و....
حالا 2 نفر به هر دلیلی معاف شدن شد برا شما حجت؟ اگه به تحصیلاته که الان خیلی از جوونا که تحصیلات عالیه دارن... اتفاقا اینا بیشتر باید دنبال این باشن که برن... توقع دارین کم سوادا بهترین خدمت رو برا مملکتشون بدن؟؟؟؟ این وظیفه تحصیل کرده های مملکته که برن حددددددددداقلش برا دیگرون الگو بشن نه اینکه..
دکتر چمران دکترررررررررر بود... بهترین خونه و زندگی رو تو امریکا داشت... بهترین جایگاه اجتماعی رو داشت... پشت پا زد به همه اینا اومد تو صف اول جبهه خون داد...

**^^**

New member
اما به جای شعار مام میتونیم کارای دیگه ای کنیم مثلا یه فیلم درس کنن که بزرگواری و فضایل پیامبر رو نشون بده البته یه فیلم قوی،یه فیلم در مورد دینمون درس کنن و خیلی کارای دیگه اما به نظر من شعار دادن اصلا کار درستی نیس و با این دوره سازگار نیس تو یکی از فروشگاههای لندن دارن کتابای قرآن رو هدیه میدن این کارا و خلاقیتا خیلی بهتر از دفاع کردن فقط در حد شعاره

گلاب

New member
از کجا میدونین همچین کارایی انجام نمیشن؟ شعار دادن عملیه که تو چشمه! همه خبرنگارا دارن ازش فیلم میگیرن و تکثیرش میکنن!
بعدشم اتفاقا شعار دادن خیلی هم کارسازه... نمیبینین بعد از راهپیمایی های عظیم مثل 22 بهمن و روز قدس و.. چه تشویشی به جون اخبار و رسانه هاشون میوفته؟ اگه کار ساز نبود چرا تو همچین مراسمایی راهپیمایی ها رو کوچیک جلوه میدن؟ چرا بیشتر به حواشی میپردازن تا اصل؟ ...

**^^**

New member
عزیزم من با شعار دادن موافق نیسم دلیل نمیشه که نظر من درسته این فقط نظر شخصیه منه

WBC

New member
من از حرف ادمین خیلی خوشم اومد با یک جمله تمام حرفشو زد
اگر به عقلتون رجوع کنید همه چی دستتون میاد (یعنی چیزی که فطرت شما تاییدش می کنه)
تعجب می کنم که ما توی کشورمون دانشجویانی داریم که چشمشون به بوق های تبلیغاتی رادیو تلویزیونه و حرف اونا رو غرغره می کنند با ذکر منبع دقیق آیه و حدیث!!
برام خیلی جالبه طرز تفکر این دانشجویان دقیقا شبیه افراد بی سوادی هست که در پایگاه های بسیج یا هیاتها شب و نصف شب در حال پر کردن وقتشون و یا خالی کردن عقده ههاشون هستند(البته نه همه شون ولی اکثرشون منظورمه)

این نشون میده فقط درس خوندن و نمره گرفتن، قوه تشخیص آدم رو بالا نمی بره

اگر به عقلتون رجوع کنید همه چی دستتون میاد (یعنی چیزی که فطرت شما تاییدش می کنه)
تعجب می کنم که ما توی کشورمون دانشجویانی داریم که چشمشون به بوق های تبلیغاتی رادیو تلویزیونه و حرف اونا رو غرغره می کنند با ذکر منبع دقیق آیه و حدیث!!
برام خیلی جالبه طرز تفکر این دانشجویان دقیقا شبیه افراد بی سوادی هست که در پایگاه های بسیج یا هیاتها شب و نصف شب در حال پر کردن وقتشون و یا خالی کردن عقده ههاشون هستند(البته نه همه شون ولی اکثرشون منظورمه)

دوست عزیز لطفا عفت کلام داشته باشید... شما که فک میکنی قدرت تشخیصتون رفته بالا یه دلیل عقلی بیارید برای رد دیگران!!!!.
با اینطور اظهار نظر شخصیت خودتو میبری زیر سوال... از دیگران چیزی کم نمیشه

miler

New member
مگه سخنرانی اسراییل و تو سازمان ملل نشنیدین؟؟؟؟؟ چه توهمی؟؟؟ خودش داره میگه دیگه... رادیو تلویزیون خودشونه...:smiliess (6):
مگه دشمنه خونی به چی میگن؟
دوستان قبل از حرف زدن لطفا یکم مطالعه کنین...

سلام جالبه ما به کدوم کشور تجاوز کردیم؟ ما که تاریخمون پاکه اینطور از طرف شما متهم می شیم ولی آمریکا نه باشه
یاد مظلومیت سید الشهدا می افتم می دونی از چی بغضم می گیره؟ غربی که در تاریخ معروفه به غرب وحشی همه می گن عاطفه در غرب مرده وقتی حیوون درنده خونگیش به دست صاحبش می میره چون دست دخترشو گاز گرفته بود به عنوان گوشت ول نمی کرد وقتی فریاد های دخترش به اوج می رسه مجبور می شه شلیک کنه اگه یکم دیرتر شلیک می کرد شاید دخترش دیگه دست نداشت ولی چنان ابراز ناراحتی می کنه می گه سالها کنار هم بودیم کشتنش برام خیلی سخت بود مستند می سازن ازین رفتار های حیوان دوستانه

اونوقت برادر های کوچک و بزرگ شما خواهر های شما مادر های این خاک پدر های این خاک خون و گوشتشون با این خاک عجین شده وقتی به زمین افتادند و کسی نبود به خاطر آتیش عظیم دشمن برگرده. تو مناطق عملیاتی که ساعتی بالای یک میلیون گلوله آتیش می کرد دشمن. هنوز بعد از 30 سال 20 تا 20 تا شهید بیرون می کشن از زیر خاک اونوقت شما...

آخرین ویرایش:

گلاب

New member
عزیزم من با شعار دادن موافق نیسم دلیل نمیشه که نظر من درسته این فقط نظر شخصیه منه

بی غرض میگم اگه نظر شخصیتونه و پشتوانه محکم و قاطعی برا پشتیبانی ازش ندارین تا دیگران رو کاملا قانع کنین تو جمع مطرح نکنین... بذارین اگه عقوبتی پشتش هست برا شما باشه... اذهان دیگرون باهاش تحریک نشه...

گلاب

New member

1. متاسفم برا فطرت شما که چیزی ازش باقی نمونده... برین رجوع کنین به معنی فطرت تا ببینین اصلا چی هست؟!!!!!!!!

2. دانشجو اسمش روشه ... دانششششششش جو... پس نمیره حرف دیگرون رو غرغره کنه... در ثانی تو خونه ما حداقل 5 تا قران کریم و 2 جلد صحیفه سجادیه و 1 جلد نهج البلاغه و 3 جلد مفاتیح و ... هست نیازی به تبلیغ دیگری نداریم....

3. ما مسلمونیم... کتابمون قران، پیامبرمون حضرت محمد ص، مادرمون حضرت فاطمه زهرا س، و امامانمون حضرت علی ع تااااا مهدی موعود عج هستن... من باب یادآوری عرض کردم.... اگه یادتون رفته مشکل از فطرتتونه که چیزی ازش نمونده...

4. افراد بی سواد هیچ وقت نمیان پایگاه بزنن... این حرف شما منو یاد حرف یه بی سواد دیگه ای انداخت که تو خوابگاه همیشه میگفت من خیییییییلی بیشتر از این آخوندا کتاب خوندم... یه روز بهش گفتم بیا اسم کتابهایی که خوندی بگو... گفت تاریخ طبری و عایشه همسر پیامبر! ... همیییین؟ منم و منم و منم همین؟؟

بابا بیخیال شما به ما نمیخورین....

بالا