بچه ها کسی میدونه اسم فیلمه چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خوبه خودم....اصلا نیاز نیست خودتونو عصبانی کنین
پیامبر ما کسی نیست با این توهین ها شخصیتش خدشه دار بشه...اگه کتابهای که در مورد اون بزرگوار رو بخونین می بینین که تو زمون خودشون هم خیلی بدتر از اینا شو دیدن.
از ما تحصیل کرده ها بعیده که مثل عوام دهنمون رو به الفاظ رکیک الوده کنیم که می خواهیم بگیم مرگ بر فلانی
بهترین جواب ما اینه که به دستورات اون بزرگوار از ته دل عمل کنیم.
تمام سعیتون رو بذارین برای خوندن علم و تحقیق و تولید علم.
حرف شما درست اما نباید هم به روی خودمون نیاریم انگار که اتفاقی نیوفتاده اینجوری هم درست نیس ذیگه همیشه باید میانه رو بوددوستان خوبه خودم....اصلا نیاز نیست خودتونو عصبانی کنین
پیامبر ما کسی نیست با این توهین ها شخصیتش خدشه دار بشه...اگه کتابهای که در مورد اون بزرگوار رو بخونین می بینین که تو زمون خودشون هم خیلی بدتر از اینا شو دیدن.
از ما تحصیل کرده ها بعیده که مثل عوام دهنمون رو به الفاظ رکیک الوده کنیم که می خواهیم بگیم مرگ بر فلانی
آقای تحصیل کرده ...وقتی اونا با برنامه ریزی های تحصیل کرده هاشون میلیون ها مسلمان و تو هرجای دنیا(فلسطین و افغانستان و میانمار و ...)میکشن گفتن مرگ بر اونا که کوچکترین مجازاته....دوستان خوبه خودم....اصلا نیاز نیست خودتونو عصبانی کنین
بچه ها کسی میدونه اسم فیلمه چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟