مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

نوجوان شهید محمد باقر حبیب اللهی ( محمد مین یاب)

کتابچه ی دعای کمیل باهاش بود. بعد از هر نمازی ، فرازهایی از دعا را می خواند.
یک بار به شوخی بهش گفتم : آقا محمد ، دعای کمیل ما شب های جمعه است؛ چرا شما هر روز بعد از هر نمازی دعا می خوانی ؟
گفت : مگر انسان فقط شب های جمعه به خدا نیاز دارد ؟! ما هر لحظه به خدا احتیاج داریم ! دعا کردن ، پاسخ به همین نیاز ماست.

محمد مین یاب ، ص20

نوجوان شهید بهنام محمدی راد

به سقوط خرمشهر چیزی نمانده بود. بهنام می*رفت شناسایی. چند بار او را گرفته بودند، اما هر بار زده بود زیر گریه و گفته بود: «دنبال مامانم می*گردم،* گمش كردم.» عراقی*ها هم ولش می*كردند. فكر نمی*كردند كه بچه* سیزده ساله برود شناسایی!

عراقی ها ، گشته و پیدایش کرده بودند . آورده بودنش جلوی دوربین برای مصاحبه . قد و قواره اش ، صورت بدون مویش ، صدای بچه گانه اش ، همه چیز جور بود؛

همانطور که عراقی ها می خواستند . ازش پرسیدند : قبل از اینکه بیایی جنگ ، چه کار می کردی ؟ گفت : درس میخواندم

گفتند : کی تو را به زور فرستاد جبهه ؟

گفت : « چی دارید میگید ؟ قبول نمی کردند بیام جبهه ؛ خودم به زور اومدم ، با گریه و التماس»

گفتند : اگر صدام آزادت کنه چی کار میکنی ؟

گفت : ما رهبر داریم ؛ هر چی رهبرمون بگه

فقط همین دو تا سوال رو پرسیده بودند که یک نفر گفت : کات !

با جواب هایش نقشه عراقی ها رو به آب داد.

( مجموعه آسمان مال آن هاست ، ص49)

PCR

New member
بچه های مناطق محروم دو تا آرزو داشتن یکی اینکه کارتون ببینن و دیگری اینکه بستنی بخورن که به لطف خدا و همت برادران و خاهران شما در بسیج دانشجویی به آرزوشون رسیدن
چه خوب...دیگه الان همه مشکلات یعنی برطرف شد دیگه؟اونوقت مثلا اون مناطقی که آموزش پرورش ندارن...آب ندارن؟ کی مشکلشون حل میشه به طف خواهران و برادران بسیج؟اصلا یه یزی ...دقیقا اگه بگید که این لطف برادران و خواهران بسیج کی شامل حال تورم و وضعیت اقتصادیو ارز پولو .....میشه..دیگه واقعا ازتون متشکر میشیم..

shima.p

New member
دوستان گرامی اندیشه های ضد دینی خود را برای خود نگه دارید و بیش از این خود را ضایع نکنید چرا که همین شماها که دارین ساز مخالف میزنین در واقع یقین دارین که دارین چرت میگین و بدین وسیله فقط میخواین اون حسه همیشه مخالف بودن خودتون رو ارضا میکنین و جو اینجا رو مسموم نکنید و بدونید که اگه به اینکار ادامه بدین باهاتون برخورد جدی میشه
با تشکر

من خوندم ....خب این ارتباطش با تحریف قران چی هست؟

اولا با استدلال های قرآنی که آوردی معلومه که قرآن رو یا کامل نخوندی و یا اگر کامل خوندی ،درست نخوندی...

ببین یه مثال برات میزنم: من نمیدونم رشته ات چیه اما اگر فرضا بیوتکنولوژی قبول شی و دکترات رو هم بگیری میشی یه متخصص بیوتکنولوژی...درسته؟؟؟
من 2 واحد بیوتکنولوژی در دانشگاه پاس کردم...فقط 2واحد....پس به قول به معروف دستی بر آتش دارم و با بیوتک آشنا هستم اما اگر قرار باشه کار آزمایشگاهی انجام بدم نمیتونم با اطلاعات محدودم کاری از پیش ببرم...من باید _ برفرض_ فردی مثل شما بیام تا از جزئیات کار مطلع شم...

ببینید شما در پستی به این آیه استناد کردید که مسلمون ها خشونت طلبند:

محمد/آیه4

فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ

پس چون با كسانى كه كفر ورزيده‏اند برخورد كنيد گردنها[يشان] را بزنيد تا چون آنان را از پاى درآورديد پس استوار در بند كشيد سپس يا [بر آنان] منت نهيد [و آزادشان كنيد] و يا فديه [و عوض از ايشان بگيريد] تا در جنگ اسلحه بر زمين گذاشته شود اين است [دستور خدا] و اگر خدا مى‏خواست از ايشان انتقام مى‏كشيد ولى [فرمان پيكار داد] تا برخى از شما را به وسيله برخى [ديگر] بيازمايد و كسانى كه در راه خدا كشته شده‏اند هرگز كارهايشان را ضايع نمى‏كند (۴)

اما نگفتید که در آیه 1 خدا از کافرانی سخن گفته که """ راه خدا را میبندند: وصدوا عن سبیل الله"""

و گفتید آیات مدنی دعوت به جنگ میکند علیرغم آیات مکی...

جهت اطلاعتون: قرآن طی " 23" سال نازل شد ...13 سال مکه و 10 سال مدینه

شخص شما و بنده و هرکس دیگری در زندگی دچار فراز و نشیب های زیادی میشیم ... و گاهی اتفاقاتی میفته که قادر به حل اون نیستیم..مثلا در خانه با پدر و مادر یا خواهر و برادر دچار تعارض میشیم( غالبا بخاطر اختلاف سلیقه )... اگر شما بخاطر مشکلات خانوادگی به مشاور مراجعه کنید، هیچ مشاوری به شما نمیگه که با خانواده تون درگیر شید و دعواکنید بلکه میگه : یا سازش کنید ویا با گفتگو مسائل را حل کنید... مسئله سور مکی هم حکایت همین قضیه ست و منطقی بودن دین اسلام رو میرسونه...
اما زمانی که مسلمانان به مدینه هجرت کردند تا سال سوم هجرت آیه جهاد نازل نشد اما در سال سوم به دلیل آزارهای مشرکان جریان جنگ بدر پیش آمد

ضمن اینکه در قرآن آیات دیگری مربوط به صلح و جهاد هم هست که شما ذکر نکردید،از جمله:
- و الصلح خیر
- قاتلوا المشرکین کافه کمایقاتلون کافه
- قاتلوا فی سبیل الله الذین یقاتلونکم و لا تعتدوا

که همه دستور به جهاد دفاعی است نه تجاوز...

البته در مورد جهاد ابتدایی هم که جهاد عقیدتی است باید بگم که فقط به اذن معصوم باید انجام شود و مردم در پذیرش اسلام آزادند، ضمن اینکه در جهاد ابتدایی بعد از تسخیر یک سرزمین از اهل کتاب به جای خمس و زکات که همان مالیات زمان خودمان است " جزیه" گرفته میشد... و از خدمت سربازی هم معاف بودند.

برمیگردم به سوال شما: دلایل زیادی برای تحریف نشدن قرآن وجود داره ، اما کسی که از تحریف سوال میکنه
اولا باید اون کتاب رو خونده باشه و هم چنین کتبی رو که برخی قائل به تحریف اون هستند یعنی: تورات و انجیل
و اینکه اصلا تعریف اصطلاحی تحریف چیه؟؟؟

من یک انتقاد به دوستان فرهیخته ای که در این سایت اظهار نظر دینی میکنند دارم ( چه کسانی که میپرسند و چه کسانی که پاسخ میدهند)

هرکدام از ما در رشته ای دانشجو ویا کارشناس و یا متخصص هستیم و در انجمن های تخصصی هم اگر سوالی داشته باشیم از هم میپرسیم...

من نمیتونم سوال تخصصی هماتولوژی رو از یک پرستار یا یک بیوتکنولوژیست بپرسم ... اصلا این کار منطقی نیست ، حتی اگر اون پرستار یا بیوتکنولوژیست چند واحد هماتو پاس کده باشند ...پاسخ اونها علمی نیست از روی حدس و گمانه

متاسفانه بحث های دینی که سرنوشت و زندگی آدم هارو میسازه در این سایت در حد"" مباحث سرگرمی"" تنزل پیداکرده...

همه ما میدونیم که دین شناسی هم یک علمه در تمام دنیا.. پس اگر سوالی هم داریم باید از متخصص و کارشناس سوال کنیم ... ما از ابتدایی دینمون رو از کی یادگرفتیم:: از پدر و مادرمون که غالبا با مسئله دین عوامانه برخورد میکنند و یا از معلمان دینی که گاها از پدر ومادرمون هم عوامانه تر برخورد کردند .همه هم خدا رو با عذابش به مانشون دادند نه با رحمتش...
تو این سایت هم داره با مسئله دین عوامانه برخرد میشه ... اون هم توسط مایی که مثلا فرهیخته و دانشگاهی هستیم

اگر سوالی از دین داریم از اهلش بپرسیم

درآخر هم بگم نمیخواستم وارد بحث عقیدتی شم اما ناچار شدم...

آخرین ویرایش:

PCR

New member
اولا با استدلال های قرآنی که آوردی معلومه که قرآن رو یا کامل نخوندی و یا اگر کامل خوندی ،درست نخوندی...

ببین یه مثال برات میزنم: من نمیدونم رشته ات چیه اما اگر فرضا بیوتکنولوژی قبول شی و دکترات رو هم بگیری میشی یه متخصص بیوتکنولوژی...درسته؟؟؟

درسته

من 2 واحد بیوتکنولوژی در دانشگاه پاس کردم...فقط 2واحد....پس به قول به معروف دستی بر آتش دارم و با بیوتک آشنا هستم اما اگر قرار باشه کار آزمایشگاهی انجام بدم نمیتونم با اطلاعات محدودم کاری از پیش ببرم...من باید _ برفرض_ فردی مثل شما بیام تا از جزئیات کار مطلع شم...

بله تا اینجاش هم درسته

ببینید شما در پستی به این آیه استناد کردید که مسلمون ها خشونت طلبند:

محمد/آیه4

فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ

پس چون با كسانى كه كفر ورزيده‏اند برخورد كنيد گردنها[يشان] را بزنيد تا چون آنان را از پاى درآورديد پس استوار در بند كشيد سپس يا [بر آنان] منت نهيد [و آزادشان كنيد] و يا فديه [و عوض از ايشان بگيريد] تا در جنگ اسلحه بر زمين گذاشته شود اين است [دستور خدا] و اگر خدا مى‏خواست از ايشان انتقام مى‏كشيد ولى [فرمان پيكار داد] تا برخى از شما را به وسيله برخى [ديگر] بيازمايد و كسانى كه در راه خدا كشته شده‏اند هرگز كارهايشان را ضايع نمى‏كند (۴)

اما نگفتید که در آیه 1 خدا از کافرانی سخن گفته که """ راه خدا را میبندند: وصدوا عن سبیل الله"""

کسانی که راه خدا رو میبندند باید کشته شوند.یعنی کسانی که مخالفت میکنن باید کشته بشن....خب این تفاوتی نکرد.گرچه این آیه یکی از ایه هایی هست که با این مضمون صحبت میکنه..برای مثال میتونیی مراجعه کنید به آیه123 سوره توبه
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ.
ای کسانیکه ایمان آورده اید، کافرانی که نزد شمایند را بکشید! تا در شما درشتی و شدت را بیابند. و بدانید که خداوند با پرهیزکاران است!

در جهاد ابتدایی بعد از تسخیر یک سرزمین از اهل کتاب به جای خمس و زکات که همان مالیات زمان خودمان است " جزیه" گرفته میشد... و از خدمت سربازی هم معاف بودند.
جزیه همان مالیات خودمان هست؟....ممنون از تفسیر زیباتون.....جزیه رو کسانی باید پرداخت میکردن که نمیخواستن اسلام رو قبول کنن.اما مالیات رو از همه مردم شهر میگیرن بابت خدمات شهروندی که بهشون ارائه میشه...شما میگین جزیه همون مالیات هست؟بعد اونوقت چه جوری بوده که اونایی که اسلام میاوردن از پرداختن از این به قول شما مالیات معاف میشدن؟اگه مالیات بوده که باید از همه گرفته میشده..مگه اونایی که مسلمون شدن تو شهر زندگی نمیکردن و خرجی نداشتن؟که نخوان جزیه یا به قول شما مالیات بدن...پس میبینی که مالیات یه چیز هست..جزیه یه چیز دیگه

برمیگردم به سوال شما: دلایل زیادی برای تحریف نشدن قرآن وجود داره ، اما کسی که از تحریف سوال میکنه
اولا باید اون کتاب رو خونده باشه و هم چنین کتبی رو که برخی قائل به تحریف اون هستند یعنی: تورات و انجیل
و اینکه اصلا تعریف اصطلاحی تحریف چیه؟؟؟

تحریف یعنی اضافه یا تغییر سخنان یک کتاب.

اگر سوالی لز دین داریم از اهلش بپرسیم

جواب این حرف رو در قسمت های دیگه انجمن گفتم..میتونید به اونجا مراجعه کنید..

جواب رو با رنگ نیلی تو قسمت نقل قول گفتم.

کسانی که راه خدا رو میبندند باید کشته شوند.یعنی کسانی که مخالفت میکنن باید کشته بشن....خب این تفاوتی نکرد.گرچه این آیه یکی از ایه هایی هست که با این مضمون صحبت میکنه..برای مثال میتونیی مراجعه کنید به آیه123 سوره توبه
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ.
ای کسانیکه ایمان آورده اید، کافرانی که نزد شمایند را بکشید! تا در شما درشتی و شدت را بیابند. و بدانید که خداوند با پرهیزکاران است!

اول)) اگه یکی تو خیابون بزنه زیرگوشت ، نگاهش میکنی؟؟؟ اگه دزد بیاد خونتون چاقو رو بذاره بیخ گلوت میگی بیا گفت و گو کنیم تا مسئله حل شه؟؟؟

ببین تو همه جای جهان ، اگه فردی جانش توسط کسی ب خطر بیفته و اون فرد رو بکشه این کارش قتل عمد محسوب نمیشه...چرا؟ چون حفظ جان از هرچیزی واجب تره...
اگه تاریخ اسلام رو مطالعه کرده باشی میبینی که این دستورات برای حفظ جان مسلمانان در برابر کسانی بوده که نمیخواستند سر به تن مسلمونا باشه ازجمله مشرکان مکه که با ظهور اسلام جایگاه اجتماعیشون متزلزل شده بود

ضمنا از خودت تفسیر به رای نکن... کسانی که راه خدا را میبندند یعنی کسی مثل ابوجهل و ابوسفیان که میخواستند اسلام گسترش پیدانکنه و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکردند

اگر بنا بود کسانی را که با اسلام مخالفت میکنند بکشند با یهودیان بنی قریضه، بنی نظیر و بنی قینقاع _ یعنی اقلیتی که در حاشیه مدینه زندگی میکردند _ پیمان صلح امضا نمی کردند بعد از استقرار در مدینه ....
حتی بعد از پیمان شکنی اینها ، هر سه طایفه توسط پیامبر(ص) تبعید شدند.( پس مخالفانشان را نکشتند و سازش کردند)
پس از فتح ایران هم امام علی(ع) در باره زرتشتیان فرمودند که با اینها کاری نداشته باشید ، اگر قرار برکشتن مخالف بود نسل زرتشتیان در ایران منقرض شده بود.

( پس شما چون از تاریخ اسلام بی اطلاع هستید نباید آیات رو با نظر شخصی تحلیل کنید)

جزیه همان مالیات خودمان هست؟....ممنون از تفسیر زیباتون.....جزیه رو کسانی باید پرداخت میکردن که نمیخواستن اسلام رو قبول کنن.اما مالیات رو از همه مردم شهر میگیرن بابت خدمات شهروندی که بهشون ارائه میشه...شما میگین جزیه همون مالیات هست؟بعد اونوقت چه جوری بوده که اونایی که اسلام میاوردن از پرداختن از این به قول شما مالیات معاف میشدن؟اگه مالیات بوده که باید از همه گرفته میشده..مگه اونایی که مسلمون شدن تو شهر زندگی نمیکردن و خرجی نداشتن؟که نخوان جزیه یا به قول شما مالیات بدن...پس میبینی که مالیات یه چیز هست..جزیه یه چیز دیگه

دوم)) شما جمله منو یکبار دیگه با دقت بخون!!!
زکاتی که مسلمانان میدادند همان چیزی است که ما به نام مالیات میدهیم... دقیقا زکات در ازای خدمات شهری از مسلمانان گرفته میشده.... اما از غیرمسلمانان زکات نمیگرفتند بلکه مبلغی تحت عنوان" جزیه" میگرفتند که مبلغش از زکات کمتر میشده ( این هم بعنوان مالیات غیر مسلمانان بوده... البته علت این تبعیض رو نمیدونم

جواب این حرف رو در قسمت های دیگه انجمن گفتم..میتونید به اونجا مراجعه کنید..

سوم)) من خطابم به همه دوستان بود نه فقط جنایعالی
ضمنا بیکار نیستم که بگردم و نظرات شما رو مطالعه کنم

آخرین ویرایش:
بالا