مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

sahar-a

New member
در ضمن من نگفتم که طرفدار امریکا و اسرائیلم! نگفتم که مخالف این فیلم موهن نیستم! فقط گفتم که هر کاری یه راهی داره و شعار دادن و وبعضی وحشی گری ها نه مورد قبول عقله و نه اسلام! باید یه کار عاقلانه تر و سنجیده تر انجام داد!
الان بعضی از دوستان میگن خدا خودش در قرآن گفته که با کافران خشونت کنید و .....! اما نگفته یه بیچاره ای که دور از کشور خودشه و از هیچی خبر نداره رو بکشید... خونه اش رو داغون کنید... و ....
در ضمن در قرآن این همه گفته تدبر کنید ای اهالی خرد...! نگفته بدون آگاهی و علم و ... فقط تقلید کنید و دنباله رو باشید و فقط شعار بدید و ....!

آخرین ویرایش:
در ضمن من نگفتم که طرفدار امریکا و اسرائیلم! نگفتم که مخالف این فیلم موهن نیستم! فقط گفتم که هر کاری یه راهی داره و شعار دادن و وبعضی وحشی گری ها نه مورد قبول عقله و نه اسلام! باید یه کار عاقلانه تر و سنجیده تر انجام داد!
الان بعضی از دوستان میگن خدا خودش در قرآن گفته که با کافران خشونت کنید و .....! اما نگفته یه بیچاره ای که دور از کشور خودشه و از هیچی خبر نداره رو بکشید... خونه اش رو داغون کنید... و ....
در ضمن در قرآن این همه گفته تدبر کنید ای اهالی خرد...! نگفته بدون آگاهی و علم و ... فقط تقلید کنید و دنباله رو باشید و فقط شعار بدید و ....!

با کافران خشونت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!!!!

ما هم مخالف وحشی گری هستیم چرا مدام تکرار می کنی؟

آخرین ویرایش:
گلاب جون من حدود یک ماه پیش دیدم که یه مستندی تو bbc نشون میداد و می*گفت همین طوری که من گفتم، بیشتر زمینهای فلسطینی ها توسط مهاجران یهودی خریداری شده! اگر هم شما شبکه هایی مثل بی بی سی رو قبول ندارین، یه سریالی بود که ساخته*ی کشور دوست و برادرمون سوریه بود و تو اون هم مضمون همین مستند رو به صورت سریال نشون میداد البته اسمش یادم نیست ولی چند سال پیش شبکه یک ایران اونو پخش میکرد، رو دوباره ببینید! و البته اون درصدی که اونجا گفته شد، 6/6 درصد شما نبود! ولی یادم نیست دقیقا چقدر گفت، واسه همین عدد و رقم نگفتم.
در ضمن عزیز دلم شما دیگه زیادی داری توهین می*کنی!!! به قول خودت نباید تو مسائلی که اطلاعاتتون ناقصه، نظر بدین!!!! چون شما با اخبار ایران شستشوی مغزی شدین و حرفای اونا رو تکرار می*کنین!

به نظر من شما جانباز شدین تو این جنگ نرم چون اصلا خطوط دفاعی ندارین
الآن تو ایران هم داریم یه خونه رو به هزار نفر می فروشن این شد دلیل؟
اگه سوریه دوست بود که الآن این همه درگیری در کشورش وجود نداشت تازه داره به خیل دوستان ما می پیونده

اگه طرفدار آمریکا و اسراییل نیستی چرا بی بی سی گوش می دی؟ چطور می تونی به مردمی که نه پدرشون معلومه نه مادرشون معلومه اعتماد کنی؟ مملکت ما حداقل پدر مادر بالا سرشون بوده

ما الآن تو این انجمن غیر اینکه شما به ما توهین کردین و ما سکوت چکار خبط دیگه ای انجام دادیم که می گید وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!

بچه های مناطق محروم دو تا آرزو داشتن یکی اینکه کارتون ببینن و دیگری اینکه بستنی بخورن که به لطف خدا و همت برادران و خاهران شما در بسیج دانشجویی به آرزوشون رسیدن

گلاب

New member
من حرفام رو زدم بیشتر از این هم جایز نمیبینم وقتم رو تلف کنم...انا هديناه السبيل اما شاكرا و اما كفورا
انگار اینجا نشستم هزار بار یه حرف رو تکرار کنم...
هر کسی هم که فکر میکنه بهش توهین شده حلال کنه....

sahar-a

New member

بله وجود داره! دوست عزیزمون pcr آیه هایی از قرآن راجب این نوشته بودن! تو همین تاپیک!:21:
من نگفتم موافقین، بعضیا مدام حرف خودشونو میزنن، منم گوشزد کردم! اگرم تکراری شد، عذر می*خوام! دیگه نمیگم!:smiliess (6):

sahar-a

New member
اگه طرفدار آمریکا و اسراییل نیستی چرا بی بی سی گوش می دی؟ چطور می تونی به مردمی که نه پدرشون معلومه نه مادرشون معلومه اعتماد کنی؟ مملکت ما حداقل پدر مادر بالا سرشون بوده

ما الآن تو این انجمن غیر اینکه شما به ما توهین کردین و ما سکوت چکار خبط دیگه ای انجام دادیم که می گید وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
پرستار مهربون خب گلم بی بی سی گوش دادن که دلیل بر طرفدار امریکا و اسرائیل بودن نیست! به نظر من اخبار بی بی سی موثقه و دروغ و جانبداری توش ندیدم تا به حال! در ضمن من نمی دونم پدر و مادر داشتن یا نداشتن یا ... من اخبارو می*بینم و تو چیزایی که به من ربطی نداره کنجکاوی نمی*کنم!:riz513:

sahar-a

New member

وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
پرستار مهربون خب گلم بی بی سی گوش دادن که دلیل بر طرفدار امریکا و اسرائیل بودن نیست! به نظر من اخبار بی بی سی موثقه و دروغ و جانبداری توش ندیدم تا به حال! در ضمن من نمی دونم پدر و مادر داشتن یا نداشتن یا ... من اخبارو می*بینم و تو چیزایی که به من ربطی نداره کنجکاوی نمی*کنم!:riz513:

محمد/آیه4

فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ

پس چون با كسانى كه كفر ورزيده‏اند برخورد كنيد گردنها[يشان] را بزنيد تا چون آنان را از پاى درآورديد پس استوار در بند كشيد سپس يا [بر آنان] منت نهيد [و آزادشان كنيد] و يا فديه [و عوض از ايشان بگيريد] تا در جنگ اسلحه بر زمين گذاشته شود اين است [دستور خدا] و اگر خدا مى‏خواست از ايشان انتقام مى‏كشيد ولى [فرمان پيكار داد] تا برخى از شما را به وسيله برخى [ديگر] بيازمايد و كسانى كه در راه خدا كشته شده‏اند هرگز كارهايشان را ضايع نمى‏كند (۴)

سپیده خانم شما الان میتونید وارد فاز دو یعنی شوک بشید و به تدریج بعد از هضم موضوع وارد فاز 3 بشی.

منظورتون اینه؟

عجیجم خودتو پشت گل قایم نکن به من بگو تو چه کار بی ربطی دخالت کردم؟

اعوذ باالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

سوره ی محمد

کسانی که کافر شده و مردم را از راه خدا باز داشته اند، خدا کارهایشان را که برای از بین بردن حق انجام داده اندتباه و بی نتیجه ساخته است (1)

و آنان که ایمان آورده و کارهای شایسته کرده اند و به آنچه بر محمد فرو فرستاده شده که سراسر حق و از جانب پروردگارشان است ایمان آورده اند گناهانشان را از آنان زدوده و حال و کارشان را در دنیا و آخرت اصلاح کرده است. (2)

این بدان سبب است که کافران از باطل پیروی کرده و مومنان از حق که از ناحیه پروردگارشان است پیروی نموده اند خداوند اینگونه برای مردم اوصافشان را بیان می کند. (3)

ای مومنان اکنون که دریافتید شما بر حقید و کافران بر باطل هنگامی که در میدان کارزار با کافران رو به رو شدید گردن هایشان را بزنید. تا آنگاه که از آنان بسیار کشتید و بر ایشان چیره گشتید آنان را به اسارت بگیرید و بند ها را محکم کنید پس از آن یا بر آنها منت نهید و رهایشان سازید و یا با گرفتن فدیه آزادشان کنید شما باید به کارزار ادامه دهید تا آنگاه که جنگ پایان پذیرد و جنگجویان سلاح های خود را بر زمین نهند. این است حکم خدا. اگر خدا می خواست خود از آنان انتقام می گرفت و هلاکشان می ساخت ولی فرمان جهاد داد تا شما را به وسیله یکدیگر بیازماید. و کسانی که در راه خدا کشته شده اند خدا هرگز کارهای نیکشان را تباه و بی اثر نخواهد کرد. (4)

صدق الله العلی العظیم

آخرین ویرایش:
ما در زمان خود پیامبر هم دانشمند داشتیم بعد از یکی از جنگ ها حضرت اشاره فرمودن به سر یکی از جنازه ها که بر زمین افتاده بود: این مرد دانشمند بود اما بر علیه ما ایستاد و کشته شد

من به شخصه از مردم عادی غرب و دانشمندانشون داستان هایی که حاکی از تحول اونا و تحت تاثیر اسلام عزیز قرار گرفتن، دیدم.

ببینید اینکه می گن قرآن بنا بر وعده خداوند هر گز تحریف نخواهد شد به این معناست که همواره نسخه ای سالم برای کسانی که در جست و جوی حقیقتند وجود خواهد داشت

قرآن اسرارشو برای هرکسی وا نمی کنه با هر کسی حرف نمی زنه حتی بی محلی می کنه به شما و خود من تجربه داشتم. باید با او مانوس بشید با احترام به سمت او برید...

بالا