ayda
New member
ایولچون شما با اخبار ایران شستشوی مغزی شدین و حرفای اونا رو تکرار می*کنین!
حرفی که من میخواستم بگم
ایولچون شما با اخبار ایران شستشوی مغزی شدین و حرفای اونا رو تکرار می*کنین!
در ضمن من نگفتم که طرفدار امریکا و اسرائیلم! نگفتم که مخالف این فیلم موهن نیستم! فقط گفتم که هر کاری یه راهی داره و شعار دادن و وبعضی وحشی گری ها نه مورد قبول عقله و نه اسلام! باید یه کار عاقلانه تر و سنجیده تر انجام داد!
الان بعضی از دوستان میگن خدا خودش در قرآن گفته که با کافران خشونت کنید و .....! اما نگفته یه بیچاره ای که دور از کشور خودشه و از هیچی خبر نداره رو بکشید... خونه اش رو داغون کنید... و ....
در ضمن در قرآن این همه گفته تدبر کنید ای اهالی خرد...! نگفته بدون آگاهی و علم و ... فقط تقلید کنید و دنباله رو باشید و فقط شعار بدید و ....!
میشه بگین دقیقا کجای حرفای من نشون دهنده علاقه به آمریکا یا دفاع از توهین به پیامبر اسلام بوده؟؟؟؟؟؟
من فقط گفتم با شعار دادن مخالفم
گلاب جون من حدود یک ماه پیش دیدم که یه مستندی تو bbc نشون میداد و می*گفت همین طوری که من گفتم، بیشتر زمینهای فلسطینی ها توسط مهاجران یهودی خریداری شده! اگر هم شما شبکه هایی مثل بی بی سی رو قبول ندارین، یه سریالی بود که ساخته*ی کشور دوست و برادرمون سوریه بود و تو اون هم مضمون همین مستند رو به صورت سریال نشون میداد البته اسمش یادم نیست ولی چند سال پیش شبکه یک ایران اونو پخش میکرد، رو دوباره ببینید! و البته اون درصدی که اونجا گفته شد، 6/6 درصد شما نبود! ولی یادم نیست دقیقا چقدر گفت، واسه همین عدد و رقم نگفتم.
در ضمن عزیز دلم شما دیگه زیادی داری توهین می*کنی!!! به قول خودت نباید تو مسائلی که اطلاعاتتون ناقصه، نظر بدین!!!! چون شما با اخبار ایران شستشوی مغزی شدین و حرفای اونا رو تکرار می*کنین!
با کافران خشونت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!!!!با کافران خشونت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همچین چیزی وجود نداره!!!!!!!!!!
ما هم مخالف وحشی گری هستیم چرا مدام تکرار می کنی؟
پرستار مهربون خب گلم بی بی سی گوش دادن که دلیل بر طرفدار امریکا و اسرائیل بودن نیست! به نظر من اخبار بی بی سی موثقه و دروغ و جانبداری توش ندیدم تا به حال! در ضمن من نمی دونم پدر و مادر داشتن یا نداشتن یا ... من اخبارو می*بینم و تو چیزایی که به من ربطی نداره کنجکاوی نمی*کنم!:riz513:اگه طرفدار آمریکا و اسراییل نیستی چرا بی بی سی گوش می دی؟ چطور می تونی به مردمی که نه پدرشون معلومه نه مادرشون معلومه اعتماد کنی؟ مملکت ما حداقل پدر مادر بالا سرشون بوده
ما الآن تو این انجمن غیر اینکه شما به ما توهین کردین و ما سکوت چکار خبط دیگه ای انجام دادیم که می گید وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
پرستار مهربون خب گلم بی بی سی گوش دادن که دلیل بر طرفدار امریکا و اسرائیل بودن نیست! به نظر من اخبار بی بی سی موثقه و دروغ و جانبداری توش ندیدم تا به حال! در ضمن من نمی دونم پدر و مادر داشتن یا نداشتن یا ... من اخبارو می*بینم و تو چیزایی که به من ربطی نداره کنجکاوی نمی*کنم!:riz513:اگه طرفدار آمریکا و اسراییل نیستی چرا بی بی سی گوش می دی؟ چطور می تونی به مردمی که نه پدرشون معلومه نه مادرشون معلومه اعتماد کنی؟ مملکت ما حداقل پدر مادر بالا سرشون بوده
ما الآن تو این انجمن غیر اینکه شما به ما توهین کردین و ما سکوت چکار خبط دیگه ای انجام دادیم که می گید وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!وحشی گری ممنوع!
محمد/آیه4
فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ
پس چون با كسانى كه كفر ورزيدهاند برخورد كنيد گردنها[يشان] را بزنيد تا چون آنان را از پاى درآورديد پس استوار در بند كشيد سپس يا [بر آنان] منت نهيد [و آزادشان كنيد] و يا فديه [و عوض از ايشان بگيريد] تا در جنگ اسلحه بر زمين گذاشته شود اين است [دستور خدا] و اگر خدا مىخواست از ايشان انتقام مىكشيد ولى [فرمان پيكار داد] تا برخى از شما را به وسيله برخى [ديگر] بيازمايد و كسانى كه در راه خدا كشته شدهاند هرگز كارهايشان را ضايع نمىكند (۴)
سپیده خانم شما الان میتونید وارد فاز دو یعنی شوک بشید و به تدریج بعد از هضم موضوع وارد فاز 3 بشی.
پرستار مهربون خب گلم بی بی سی گوش دادن که دلیل بر طرفدار امریکا و اسرائیل بودن نیست! به نظر من اخبار بی بی سی موثقه و دروغ و جانبداری توش ندیدم تا به حال! در ضمن من نمی دونم پدر و مادر داشتن یا نداشتن یا ... من اخبارو می*بینم و تو چیزایی که به من ربطی نداره کنجکاوی نمی*کنم!:riz513:
بی بی سی گوش دادن که دلیل بر طرفدار امریکا و اسرائیل بودن نیست! به نظر من اخبار بی بی سی موثقه و دروغ و جانبداری توش ندیدم تا به حال! :riz513: