مرگ به توان2012بر آمریکاواسرائیل

ayda

New member
توی ایران بچه نامشروع نیست؟؟

آخرین ویرایش:
خارج کردن گروه بي​اعتبار منافقين از ليست گروه​هاي تروريستي توسط آمريکا

تابش: خارج کردن گروه بي​اعتبار منافقين از ليست گروه​هاي تروريستي توسط آمريکا، بر ادعاي پايبندي اين کشور بر دموکراسي، آزادي و حقوق بشر خط بطلان کشيد

هدف آنها فراتر از به رسميت شناختن منافقين و اعلام فشار بيشتر بر دولت ايران در شرايط فعلي است. اما از آنجا که اين گروه رو سياه و جنايتکار علاوه بر مقامات دولتي، مردم کوچه و بازار را نيز هدف ترورهاي کور خود قرار داده بودند، آمريکا با اين اقدام، خود را در مقابل دولت و مردم ايران قرار داده است.

آيا آمريکا به شرايطي دست يافته که اين گروهک نسبت به عملکرد گذشته خود اعلام برائت و توبه کرده، يا رويکردي را از آنها مشاهده نموده که از مشي تروريستي خود عدول کرده و از عملکرد سابق خود اظهار ندامت نموده اند؟ چگونه کشوري که خود را محور دموکراسي و مدعي حقوق بشر مي داند، به خود اجازه مي​دهد گروهکي را به رسميت بشناسد که عليه ملت و تماميت ارضي و استقلال کشور به مردم خويش از هيچ جنايتي فروگذار نکرده و دست آنها به خون ملت ايران آغشته است؟

خوب بود حداقل آمريکا در اين تصميم گيري به قوانين داخلي خود و عرف بين​الملل توجه مي​نمود وشرايطي مبني بر توبه و تغيير رويکرد گروه تروريستي منافقين را در اختيار افکار عمومي قرارمي​داد تا زمينه رفع محدوديت​ها مشخص شود. چطور در موارد مشابه، آمريکا از معرفي جنايتکاران و تروريست​ها به دادگاه​هاي بين المللي لاهه و محاکم حقوقي بين المللي حمايت مي​کند اما در اقدام اخير خود بدون طي اين فرآيندها تصميم سياسي مي​گيرد؟
تابش در پايان گفت: خوب است امريکا براي رفع اتهام از خود که اين تصميم سياسي نيست، جنبه​هاي حقوقي و محکمه پسند اين تصميم را براي تنوير افکار عمومي ارائه دهد.

به تمسخر گرفتن نتانیاهو: زیرزمین اسرائیل بمب اتم نداری؟!

شبکه تلویزیونی«کمدی سنترال» در یک برنامه طنز، اقدام «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نمایش تصویر بمبی که شبیه کارتون*های دوران کودکی بود را مورد تمسخر قرار داد.

خبرآنلاین - به تمسخر گرفتن نتانیاهو: زیرزمین اسرائیل بمب اتم نداری؟!

Marc0p0lo

New member
قول و وعده ی محکم خداوند در قرآن که صیانت ازون رو خودش عهده دار شده...

این جواب قانع کننده نیست به نظر من!

دقیقا عصر به این موضوع فکر کردم
ولی به نتیجه قابل قبول و موثقی نزسیدم

منم خیلی تحقیق کردم درباره این موضوع و همچنان هم دارم روش مطالعه می کنم تا بلکه به نتیجه ای برسم که بعید میدونم چون به تاریخ نمیشه اعتماد کرد چون همیشه پیروزمندان تاریخ رو نوشتن ولی خب میشه روش فکر کرد.

و این اصلا منطقی نیست که قرآن تحریف نشده باشه منو به شک انداخته حسابی!

این جواب قانع کننده نیست به نظر من!

منم خیلی تحقیق کردم درباره این موضوع و همچنان هم دارم روش مطالعه می کنم تا بلکه به نتیجه ای برسم که بعید میدونم چون به تاریخ نمیشه اعتماد کرد چون همیشه پیروزمندان تاریخ رو نوشتن ولی خب میشه روش فکر کرد.

و این اصلا منطقی نیست که قرآن تحریف نشده باشه منو به شک انداخته حسابی!

مخالفت شما هم برای من قانع کننده نیست چون با این حرف یک کاری که می کنین حکمت خداوند رو زیر سوال می برید خداوند راه هدایت رو اجازه داده عده ای نادان بر عده ای محقق ببندن؟ به قدرت خداوند شک دارید به عنوان خالق دنیا

صرف تحقیق نمی شه به جایی رسید باید از خداوند کمک بخای پیامبر فرمودن حتی برای بستن بند کفشتون هم از خدا کمک بخواین الباقی که جای خود داره

ناگفته*هایی از گروهک تروریستی منافقین به روایت رسانه های فارسی زبان ضدانقلاب

رسانه های فارسی زبان خارج از کشور بخشی از واقعیت ها درباره گروهک تروریستی منافقین را مطرح کردند.

وب سایت رادیو فردا نوشت: یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به خبرگزاری ها گفته است که از نظر واشینگتن، مجاهدین خلق گروهی نیست که «بتواند ارزش*های دموکراتیک را در ایران رواج دهد و در تصویری که دولت آمریکا از آینده ایران دارد مجاهدین خلق جایی ندارند.»

شبکه العربیه نیز گزارش داد: چهره های برجسته ای در ایالات متحده در حذف گروهک منافقین از فهرست گروه های تروریستی نقش داشتند.
جیمز ولسی و پورتر گاس رؤسای سابق سیا و تام ریج وزیر سابق امنیت ملی و لویی فری رئیس سابق اف بی ای و میشل ریس مقام سابق وزارت خارجه و مشاور عالی سیاست خارجی کاندیدای جمهوریخواه میت رامنی از حذف نام این تشکل از لیست گروه های تروریستی حمایت کرده بودند.
همچنین چهره های سرشناسی از حزب دموکرات همچون ورمونت اد رندل و هاوارد دین فرمانداران پنسیلوانیا از مجاهدین در این مسئله حمایت کردند.
یک دادگاه فدرال در آمریکا چهارماه پیش اعلام کرد که تا روز اول اکتبر سال جاری میلادی به وزیر خارجه این کشور فرصت داده تا درباره حذف نام سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروه*های تروریستی اقدام کند.

وب سایت بی بی سی فارسی نیز در تحلیلی به نقل از یک فعال سیاسی نوشت: آمریکا نمی*توانسته سازمانی را که با آن توافق*هایی کرده، و پس از اشغال عراق خلع سلاح شده و اعضایش را تحت محافظت خود قرار داده همچنان تروریستی بداند. قرار گرفتن سازمان مجاهدین خلق در لیست تروریستی، در سال ١٣٧٧، ناشی از اراده*ای سیاسی و برای ارسال نشانه*های حسن نیت به جمهوری اسلامی بوده است. مجاهدین پیش از این هم در ایالات متحده فعال بوده*اند و حمایت افرادی از هر دو حزب را جلب کرده*اند. تصور نمی شود از این نظر تغییری کیفی به وجود بیاید.

ادعاهای بی*سابقه رئیس جمهور یمن علیه ایران

«عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور انتصابی یمن که جانشین «علی عبدالله صالح» دیکتاتور سابق یمن شده، در جدید ترین اظهارات ضد ایرانی خود، ایران را به تلاش برای دخالت در امور داخلی این کشور متهم و مجموعه ای از ادعاها را علیه ایران مطرح کرده است.

وی که در مرکز بین المللی «وودرو ویلسون» در واشنگتن سخنرانی می کرد، اظهار داشته: ایران خود را به عنوان یک قدرت منطقه ای جا زده و تلاش می کند روز به روز بر نفوذ خود در منطقه و به ویژه در کشور یمن بیافزاید. ایران با دخالت در امور داخلی یمن، تلاش می کند بی ثبات و ناامنی را در کشور ما بگستراند و کشور را به خشونت بکشاند. ایران در حال حاضر 6 شبکه جاسوسی در یمن دارد!

...

Marc0p0lo

New member
مخالفت شما هم برای من قانع کننده نیست چون با این حرف یک کاری که می کنین حکمت خداوند رو زیر سوال می برید خداوند راه هدایت رو اجازه داده عده ای نادان بر عده ای محقق ببندن؟ به قدرت خداوند شک دارید به عنوان خالق دنیا

صرف تحقیق نمی شه به جایی رسید باید از خداوند کمک بخای پیامبر فرمودن حتی برای بستن بند کفشتون هم از خدا کمک بخواین الباقی که جای خود داره
من روی هر موضوعی تحقیق می کنم و مدت ها روش فکر می کنم قبل از پذیرفتن یا رد کردنش این هم ازون موضوعاتیه که فکرمو مشغول کرده.

من به همه چی شک می کنم تا به یقین برسم

بالا