من خوندم ....خب این ارتباطش با تحریف قران چی هست؟
اولا با استدلال های قرآنی که آوردی معلومه که قرآن رو یا کامل نخوندی و یا اگر کامل خوندی ،درست نخوندی...
ببین یه مثال برات میزنم: من نمیدونم رشته ات چیه اما اگر فرضا بیوتکنولوژی قبول شی و دکترات رو هم بگیری میشی یه متخصص بیوتکنولوژی...درسته؟؟؟
من 2 واحد بیوتکنولوژی در دانشگاه پاس کردم...فقط 2واحد....پس به قول به معروف دستی بر آتش دارم و با بیوتک آشنا هستم اما اگر قرار باشه کار آزمایشگاهی انجام بدم نمیتونم با اطلاعات محدودم کاری از پیش ببرم...من باید _ برفرض_ فردی مثل شما بیام تا از جزئیات کار مطلع شم...
ببینید شما در پستی به این آیه استناد کردید که مسلمون ها خشونت طلبند:
محمد/آیه4
فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ
پس چون با كسانى كه كفر ورزيدهاند برخورد كنيد گردنها[يشان] را بزنيد تا چون آنان را از پاى درآورديد پس استوار در بند كشيد سپس يا [بر آنان] منت نهيد [و آزادشان كنيد] و يا فديه [و عوض از ايشان بگيريد] تا در جنگ اسلحه بر زمين گذاشته شود اين است [دستور خدا] و اگر خدا مىخواست از ايشان انتقام مىكشيد ولى [فرمان پيكار داد] تا برخى از شما را به وسيله برخى [ديگر] بيازمايد و كسانى كه در راه خدا كشته شدهاند هرگز كارهايشان را ضايع نمىكند (۴)
اما نگفتید که در آیه 1 خدا از کافرانی سخن گفته که """ راه خدا را میبندند: وصدوا عن سبیل الله"""
و گفتید آیات مدنی دعوت به جنگ میکند علیرغم آیات مکی...
جهت اطلاعتون: قرآن طی " 23" سال نازل شد ...13 سال مکه و 10 سال مدینه
شخص شما و بنده و هرکس دیگری در زندگی دچار فراز و نشیب های زیادی میشیم ... و گاهی اتفاقاتی میفته که قادر به حل اون نیستیم..مثلا در خانه با پدر و مادر یا خواهر و برادر دچار تعارض میشیم( غالبا بخاطر اختلاف سلیقه )... اگر شما بخاطر مشکلات خانوادگی به مشاور مراجعه کنید، هیچ مشاوری به شما نمیگه که با خانواده تون درگیر شید و دعواکنید بلکه میگه : یا سازش کنید ویا با گفتگو مسائل را حل کنید... مسئله سور مکی هم حکایت همین قضیه ست و منطقی بودن دین اسلام رو میرسونه...
اما زمانی که مسلمانان به مدینه هجرت کردند تا سال سوم هجرت آیه جهاد نازل نشد اما در سال سوم به دلیل آزارهای مشرکان جریان جنگ بدر پیش آمد
ضمن اینکه در قرآن آیات دیگری مربوط به صلح و جهاد هم هست که شما ذکر نکردید،از جمله:
- و الصلح خیر
- قاتلوا المشرکین کافه کمایقاتلون کافه
- قاتلوا فی سبیل الله الذین یقاتلونکم و لا تعتدوا
که همه دستور به جهاد دفاعی است نه تجاوز...
البته در مورد جهاد ابتدایی هم که جهاد عقیدتی است باید بگم که فقط به اذن معصوم باید انجام شود و مردم در پذیرش اسلام آزادند، ضمن اینکه در جهاد ابتدایی بعد از تسخیر یک سرزمین از اهل کتاب به جای خمس و زکات که همان مالیات زمان خودمان است " جزیه" گرفته میشد... و از خدمت سربازی هم معاف بودند.
برمیگردم به سوال شما: دلایل زیادی برای تحریف نشدن قرآن وجود داره ، اما کسی که از تحریف سوال میکنه
اولا باید اون کتاب رو خونده باشه و هم چنین کتبی رو که برخی قائل به تحریف اون هستند یعنی: تورات و انجیل
و اینکه اصلا تعریف اصطلاحی تحریف چیه؟؟؟
من یک انتقاد به دوستان فرهیخته ای که در این سایت اظهار نظر دینی میکنند دارم ( چه کسانی که میپرسند و چه کسانی که پاسخ میدهند)
هرکدام از ما در رشته ای دانشجو ویا کارشناس و یا متخصص هستیم و در انجمن های تخصصی هم اگر سوالی داشته باشیم از هم میپرسیم...
من نمیتونم سوال تخصصی هماتولوژی رو از یک پرستار یا یک بیوتکنولوژیست بپرسم ... اصلا این کار منطقی نیست ، حتی اگر اون پرستار یا بیوتکنولوژیست چند واحد هماتو پاس کده باشند ...پاسخ اونها علمی نیست از روی حدس و گمانه
متاسفانه بحث های دینی که سرنوشت و زندگی آدم هارو میسازه در این سایت در حد"" مباحث سرگرمی"" تنزل پیداکرده...
همه ما میدونیم که دین شناسی هم یک علمه در تمام دنیا.. پس اگر سوالی هم داریم باید از متخصص و کارشناس سوال کنیم ... ما از ابتدایی دینمون رو از کی یادگرفتیم:: از پدر و مادرمون که غالبا با مسئله دین عوامانه برخورد میکنند و یا از معلمان دینی که گاها از پدر ومادرمون هم عوامانه تر برخورد کردند .همه هم خدا رو با عذابش به مانشون دادند نه با رحمتش...
تو این سایت هم داره با مسئله دین عوامانه برخرد میشه ... اون هم توسط مایی که مثلا فرهیخته و دانشگاهی هستیم
اگر سوالی از دین داریم از اهلش بپرسیم
درآخر هم بگم نمیخواستم وارد بحث عقیدتی شم اما ناچار شدم...