كمك به زلزله زدگان آذربايجان

skyy

New member
یکی مدالهای المپیکش را می شمرد ...

یکی گناهانش را می شمرد و قرآن بر سر می زند که خدایا العفو ...

و در همین نزدیکی کودکی می شمرد که از خانواده اش چند نفر باقی مانده اند...

خدا کند هر چه زودتر تشریفات تسلیتهاشان تمام شود ...

تسلیت:rose:

shahram25

New member
دولت گویا با کمک های بین المللی به اذربایجان موافقت کرده

obstetrician88

New member
ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم
موجيم كه آسودگي ما عدم ماست

من به نوبه خودم مجددا مصيبت وارده را به تمامي مردم آذربايجان تسليت ميگم
بخاطر اين قضيه خيلي ناراحتم..بسيار شديد
و شرمنده ملتم هستم كه حتي كاري نميتونم براشون انجام بدم غير از دعا...................و دادان صبر از طرف خدا به آن ها

فيلم هاي زلزله را از سايت آپارات ديدم.....الان 2 روزه حال خودم اصلا خوب نيست...................

چقدر دلم ميخوادذ اونجا باشم و به سهم خودم در حيطه اي كه درس ميخونم حداقل اونجا بتوانم خدمت در زمينه درماني كنم به سهم كوچك خودم

ولي شرمنده هستم كه آنجا نيستم

ولي تمام اين چند روز دل من با مردم اونجاست..........دوست دارم اين جمله رو به همه آذري ها بگم كه واقعا با لن ها احساس همدردي ميكنم......و قلب من الان در اونجاست.............................و فقط با تمام وجود براشون دعا ميكنم هرچه زودتر شرايط بهتر براشون مهيا بشه...............................................

با احترام
محبوبه
obstetrician88

mel

New member
آذربایجانی ها یادمون باشه، به خاطر این فاجعه و از دست دادن هم زبونهای عزیزمون، 2 روز عزای عمومی فقط در آذربایجان اعلام شد، نه در ایران.

vb2

New member
شب اول هر 6 شبکه یه برنامه دیگه پخش میکردن چون اصلا مهم نیست اون همه مردم زیر آوار موندن شاید اگه زود میرسیدن خیلی ها بودن که الان نفس میکشیدن خیلی دست کم گرفتن این زلزله رو دلم آتیش میگیره از دیدن اون عکسی که یه بچه ای خاکارو با دستش کنار میزنه تا مامانشو بیرون بیاره ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

skafild

New member
پس چطور وقتي كه بم زلزله كرد جامعه ملتهب نشد؟
بچها من الان خبرنگاریم میخونم میدونید دیگهومن پرسیدم چرا اینقد ضعیف عمل کردین گفتن دلایل بسیار قانع کننده داریم گفتن حتی در اعلامش ما این دست اون دست کردیم چون اگه از ابتدا میگفتیم مثلا چن صد نفر مردن هزاران نفر مجروحن یو دها روستا با خاک یکسان شدن جامعه ملتهب میشد و قضایای دیگه پس نباید سطحی نگری کرد

najma

New member
بچها من الان خبرنگاریم میخونم میدونید دیگهومن پرسیدم چرا اینقد ضعیف عمل کردین گفتن دلایل بسیار قانع کننده داریم گفتن حتی در اعلامش ما این دست اون دست کردیم چون اگه از ابتدا میگفتیم مثلا چن صد نفر مردن هزاران نفر مجروحن یو دها روستا با خاک یکسان شدن جامعه ملتهب میشد و قضایای دیگه پس نباید سطحی نگری کرد

چرا ؟ در کجای دنیا در اعلام اتفاقات طبیعی این دست و اون دست میکنن ؟؟
مثلا اگر جامعه ملتهب میشد و کمک ها زودتر به مردم میرسید چه اتفاقی ما افتاد ؟ آیا بهتر نبود مردم رو زودتر از زیر آوار در بیارن ؟
حالا تونستن از التهاب جامعه جلوگیری کنند ؟ یا بر عکس شد ؟
آیا همون یکدرصد وجهه اجتماعی خودشون رو هم نزد مردم از دست ندادن ؟
این بود حاصل عمقی نگری اونها ؟

najma

New member
آذربایجانی ها یادمون باشه، به خاطر این فاجعه و از دست دادن هم زبونهای عزیزمون، 2 روز عزای عمومی فقط در آذربایجان اعلام شد، نه در ایران.

همه ملت ایران برای هموطنانشون به یک اندازه عزیزند . و هیچکس به دیگری سر نیست !!
همه ما عزادار شدیم .
ولی خوب نیست از این موقعیت برای مطرح کردن تفکرات نژاد پرستانه استفاده کنید ....
دارم راجع به خط دوم امضاتون صحبت میکنم ....

fateme67

New member
دوستان عزیزم ممنون که همه تون به فکر مردمی هستین که این اتفاق براشون افتاده و همدردی میکنین.باتوجه به اینکه اسم این تاپیک هم کمک به زلزله زده هاس بهتره که باهم دس به دست هم بدیم و کمک کنیم.قابل توجه کسانی که نگرانن کمک های نقدیشون تمام و کمال به دست زلزله زده ها نرسه و کمک حضوری هم به علت زیاد بودن مسافت نمیتونن انجام بدن.من به همراه چند نفر از همشهریام داریم وسایل مورد نیاز رو خریداری میکنیم تا حضوری به دست این عزیزان برسونیم.خودمون با ماشین میبریم.چنانچه میخواین همکاری کنین کمک های نقدی خودتون رو به شماره حساب0309701764001 یا شماره کارت 6037991438812525 بانک ملی به نام آقای رضا محمدی اصل که مسئول و بانی این امر خیر هستن واریز کنین.کمک های شما تبدیل به وسایل مورد نیاز خواهد شد خیالتون راحت.من تو همین تاپیک گزارش لحظه به لحظه کارای انجام شده رو بهتون میدم.میتونین از همین امروز اقدام کنین.اگه موافقین لایک کنین تا من با آقای محمدی هماهنگ کنم.ممنون

آخرین ویرایش:

mel

New member
همه ملت ایران برای هموطنانشون به یک اندازه عزیزند . و هیچکس به دیگری سر نیست !!
همه ما عزادار شدیم .
ولی خوب نیست از این موقعیت برای مطرح کردن تفکرات نژاد پرستانه استفاده کنید ....
دارم راجع به خط دوم امضاتون صحبت میکنم ....
شما لطفا از هر موقعیت استفاده کرده و روی ما لقب نذارید.... اون یک امضاست، من نساختم ولی باورش دارم..
ضمنا هر طور فکر کنید اون طور برداشت میکنید.... افکارتون رو مثبت و تصحیح کنید......

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
دوست عزیزم mel من خودم آذری هستم و میخوام که هم خودم هم همه مردم ایران به زلزله زده ها کمک کنیم .پس بهتره که دنبال راهی باشیم تا کمک همه رو جمع کنیم.من و دوسستام داریم کمک میکنیم و تا حالا چند دفه با ماشین وسایل مورد نیاز رو بردیم.من تو پست قبلیم پیشنهاد دادم تا هرکی میخواد با ما همکاری کنه چون ما دستمون میرسه که حضوری بریم به اون مناطق.دوستان لطفا اگه قصد کمک دارین با ما همکاری کنین.

hoorsa

New member
منم تسلیت می گم . به مردم آذربایجان و همه ی اونایی که دلشون با زلزله ی آذربایجان لرزید .
کاش اینطور وقتا تنها دردی که مردم دارن ، فقط درد از دست دادن عزیزاشون باشه .
زلزله های بزرگتر از اینا هم تو ژاپن میاد اما یه ترک هم رو دیوار خونه ها نمیفته .
به خدا اگه فقط حقمون رو بهمون بدن خیلی بهتر از اینا می تونیم زندگی کنیم . همه مون مثل هم ...

reza.n

New member
دوست و هم وطن آذری زبان من ،من قبلا تسلیت و عشق و علاقم به شما و همینطور همه ی ایرانی ها رو اعلام کردم ولی بعضی حرف های نژادپرستانه بخدا قلب آدمو به درد میاره.چیزی نمیگم فقط اجازه بدید که گاهی از این حرف ها خسته شیم.:rose:هرچند ما دست برنمیداریم و اینقدر میگیم که: ما از شما و شما از ما جدا نیستید که حرفمون باورتون بشه.

fateme67

New member
دوست و هم وطن آذری زبان من ،من قبلا تسلیت و عشق و علاقم به شما و همینطور همه ی ایرانی ها رو اعلام کردم ولی بعضی حرف های نژادپرستانه بخدا قلب آدمو به درد میاره.چیزی نمیگم فقط اجازه بدید که گاهی از این حرف ها خسته شیم.:rose:هرچند ما دست برنمیداریم و اینقدر میگیم که: ما از شما و شما از ما جدا نیستید که حرفمون باورتون بشه.
ممنون آقا رضا از ابراز همدردیت.ما همه ایرانی هستیم و باید پشت هم باشیم.وناراحتی ما از این بابت بود که صدا و سیما اون اوایل اونطور که باید اطلاع رسانی نکرد و حتی ابراز همدردی هم نکرد.ولی مردم ما همه این حرکت رو محکوم کردن.ما از همه هموطنامون که کمکمون میکنن ممنونیم.از شمالیای عزیزمردم اصفهان و شیراز و تهران و همه مردمی که دلشون با ماست.

dilak

New member
ولی رفتار مسئولان غیر از این رو نشون میده دوست عزیز

reza.n

New member
مسئولان اگر هر حماقتی هم کنن باز هم مجوزی برای این حرف ها نیست دیلاک جان.ضمن اینکه حس میکنم الان وضعیته رسیدگی خوب شده.البته شما نزدیکترین به اون مناطق شما باید بگید.:rose:

dilak

New member
مسئولان اگر هر حماقتی هم کنن باز هم مجوزی برای این حرف ها نیست دیلاک جان.ضمن اینکه حس میکنم الان وضعیته رسیدگی خوب شده.البته شما نزدیکترین به اون مناطق شما باید بگید.:rose:

بله رسیدگی خوب شده البته باکمک مردم غیور آذبایجان
اما بعضی مناطق هستن که هنوز محرومن از این کمکها
به لطف مردم آذربایجان ایشالا که حل می شه به کمک مسئولان هم نیازی نداریم ما

بالا