sokoot sarshar az nagofte hast dige in anjoman nemiyam baraye hamishe khodahafez
منم باتو موافقم .نمیشه بعضی واقعیت ها رو کتمان کرداپید جان مثل بچه ها قهر نکن....یک واقعیتهایی هست که تو این مواقع خودشو نشون میده....زیاد سخت نگیر...
تاریخ بهترین گواه است..
بچها من الان خبرنگاریم میخونم میدونید دیگهومن پرسیدم چرا اینقد ضعیف عمل کردین گفتن دلایل بسیار قانع کننده داریم گفتن حتی در اعلامش ما این دست اون دست کردیم چون اگه از ابتدا میگفتیم مثلا چن صد نفر مردن هزاران نفر مجروحن یو دها روستا با خاک یکسان شدن جامعه ملتهب میشد و قضایای دیگه پس نباید سطحی نگری کرد
امیررضا جان این درس رو از زلزله بم گرفتن میدونید در اونجا چن نفر دزد گرفتن فقط؟
بچها من الان خبرنگاریم میخونم میدونید دیگهومن پرسیدم چرا اینقد ضعیف عمل کردین گفتن دلایل بسیار قانع کننده داریم گفتن حتی در اعلامش ما این دست اون دست کردیم چون اگه از ابتدا میگفتیم مثلا چن صد نفر مردن هزاران نفر مجروحن یو دها روستا با خاک یکسان شدن جامعه ملتهب میشد و قضایای دیگه پس نباید سطحی نگری کرد
آذربایجانی ها یادمون باشه، به خاطر این فاجعه و از دست دادن هم زبونهای عزیزمون، 2 روز عزای عمومی فقط در آذربایجان اعلام شد، نه در ایران.
شما لطفا از هر موقعیت استفاده کرده و روی ما لقب نذارید.... اون یک امضاست، من نساختم ولی باورش دارم..همه ملت ایران برای هموطنانشون به یک اندازه عزیزند . و هیچکس به دیگری سر نیست !!
همه ما عزادار شدیم .
ولی خوب نیست از این موقعیت برای مطرح کردن تفکرات نژاد پرستانه استفاده کنید ....
دارم راجع به خط دوم امضاتون صحبت میکنم ....
ممنون آقا رضا از ابراز همدردیت.ما همه ایرانی هستیم و باید پشت هم باشیم.وناراحتی ما از این بابت بود که صدا و سیما اون اوایل اونطور که باید اطلاع رسانی نکرد و حتی ابراز همدردی هم نکرد.ولی مردم ما همه این حرکت رو محکوم کردن.ما از همه هموطنامون که کمکمون میکنن ممنونیم.از شمالیای عزیزمردم اصفهان و شیراز و تهران و همه مردمی که دلشون با ماست.دوست و هم وطن آذری زبان من ،من قبلا تسلیت و عشق و علاقم به شما و همینطور همه ی ایرانی ها رو اعلام کردم ولی بعضی حرف های نژادپرستانه بخدا قلب آدمو به درد میاره.چیزی نمیگم فقط اجازه بدید که گاهی از این حرف ها خسته شیم.:rose:هرچند ما دست برنمیداریم و اینقدر میگیم که: ما از شما و شما از ما جدا نیستید که حرفمون باورتون بشه.
ولی رفتار مسئولان غیر از این رو نشون میده دوست عزیزدوست و هم وطن آذری زبان من ،من قبلا تسلیت و عشق و علاقم به شما و همینطور همه ی ایرانی ها رو اعلام کردم ولی بعضی حرف های نژادپرستانه بخدا قلب آدمو به درد میاره.چیزی نمیگم فقط اجازه بدید که گاهی از این حرف ها خسته شیم.:rose:هرچند ما دست برنمیداریم و اینقدر میگیم که: ما از شما و شما از ما جدا نیستید که حرفمون باورتون بشه.
مسئولان اگر هر حماقتی هم کنن باز هم مجوزی برای این حرف ها نیست دیلاک جان.ضمن اینکه حس میکنم الان وضعیته رسیدگی خوب شده.البته شما نزدیکترین به اون مناطق شما باید بگید.:rose: