كمك به زلزله زدگان آذربايجان

najma

New member
دوستان نماینده اهر گفته کمک های هلال احمر دیر بدست مردم میرسه و خراب میشه و گفته از طریق گروه های مردمی عمل کنید .
فکر کنم اگه با دوست marcopolo همکاری کنید بد نباشه .

shahram25

New member
نجمه بنظرتون اینجوری هرج و مرج نمیشه؟باید احساساتو کنار گذاشت

najma

New member
نجمه بنظرتون اینجوری هرج و مرج نمیشه؟باید احساساتو کنار گذاشت

فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . خیلی ها با وانت و ون رفتن و با همکاری ستاد های مستقر در اونجا کمک ها رو با نظم تحویل دادن و برگشتن .

shahram25

New member
اگه اینطور باشه که خلیلی عالی میشه هرکسی که در توانش هست کمکی بکنه اگه دریغ کنه به نظرم گناه بزرگی رو مرتکب شده

taraneh s

New member
من فکر میکنم بچه های علوم پزشکی بیشتر ازهرکسی میتونن اونجا مفید باشن ولااقل توبیمارستانا امداد رسانی کنن....من واقعا مایلم به اذربایجان برم تواین مدت تعطیلی که شیفت ندارم...میشه اگه کسی میدونه چطوری باید بریم راهنمایی کنه؟باید به هلال احمر مراجعه کنیم؟؟؟

shahram25

New member
nazmo harjo marj bahanast age amuye shoma unja bud baz be terafik fek mikardi? ,,,,,,
احساساتی نشو عزیز جان و کنترلتو حفظ کن کسی نه به شما توهین کرده نه چیزی در ضمن عموی من مهندس برقه و از شهرستانی دور فقط برای رضای خدا الان داره اونجا خرابی های برقو درس میکنه

epid.1

New member
man ehsasati nashodam,mesal amuto zadam,in ye vagheyyate az harf ta amal fasele besyar ast adamayi hastan ke tu rustaye nazdik ghaza doros mikonan baraye eftare mardome zelzele zade hata kam ham bashe hatta age terafikam bashe man ghabul daram niruhaye emdad hastan va komak mikonan vali in nis ke bikhiyal beshini, ma mosalmanim,

shahram25

New member
خب اپید اینقد راست میگی اینجا چکار میکنی داری پست میزنی الان باید تو تبریز میبودی و در روستا بهشون کمک میکردی و نه اینکه

najma

New member
خب اپید اینقد راست میگی اینجا چکار میکنی داری پست میزنی الان باید تو تبریز میبودی و در روستا بهشون کمک میکردی و نه اینکه

بچه ها به جای این حرفا بیاید اطلاع رسانی کنید . هممون دلمون برای هموطنامون میسوزه و باید اونایی که دلشون نمیسوزه یا کم کاری میکنن از خواب بیدار کنیم .
:auizz3ffy9vla57584x

epid.1

New member
man farda saate 7 bayade sare kar basham chon kharje khanevadamo dar miyaram injam post midam bebinam bacheha che khabarayi daran az unja,manam az hamunam ke shoar midan goftam ke az harf ta amal fasele besyar ast man khodamo mobarra nakardam aziz,

mel

New member
7ee3bc58ce56.jpg

shahram25

New member
khodam kar nadashtam miraftam noskhe napichidam orze daran beran,in chan ruz asabam kharabe ke nemitunam beram,shomam ziyad nazarate ravanshenasane nade chon inja matab nis
من تورو به ارامش دعوت میکنم و امیدوارم وقتی رفتی بخوابی ی نماز بخونی و دلت آروم شه و روحیت بهتر شه

aohm

New member
جاي تاسف داره كه حتي تو اين تاپيك هم شاهد بحث هاي بچگانه هستيم

shahram25

New member
اپید جان هرجا که باشی برات ارزوی موفقیت دارم و امیدو رام موفق باشی

بالا