فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

cheshmak

New member
نیدونمممم والا ا ا ا ا
346613_looksmiley.gif

antenyus

Active member
حساس زود رنج ، احساساتی عاشق گربه اونم از نوع خپلو و زردش........
کمی تا قسمتی ابری ، از اون مدل ها ک زود بهش بر میخوره و جرات نداری بهش بگی روچشت ابرو هست... ولی مهربون چون خودش مهربونه انتظار نابمهربونی از کسیو نداره........

waria

New member
نهههههههههههههههههههههههههههههههههه؟من بزرگترمممممممممممممممممم تو عکست خیلی سن بالاییییییییییییییییییییییییییی که؟؟
آقا رضا میخواستم بنویسم دیدی گفتم پیری.ویدا هم تایید کرده.که یهو لپ تاپم restart شد.نتیجه میگیریم قسمت نبود.پس نمیگم پیری:motat:

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
آقا رضا میخواستم بنویسم دیدی گفتم پیری.ویدا هم تایید کرده.که یهو لب تابم restart شد.نتیجه میگیریم قسمت نبود.پس نمیگم پیری:motat:
هر کس به طریقی دل ما می شکند
بیگانه جدا دوست جدا می شکند
بیگانه اگر می شکند حرفی نیست
از دوست بپرسید چرا میشکند.:sad::sad:

cheshmak

New member
حساس زود رنج ، احساساتی عاشق گربه اونم از نوع خپلو و زردش........
کمی تا قسمتی ابری ، از اون مدل ها ک زود بهش بر میخوره و جرات نداری بهش بگی روچشت ابرو هست... ولی مهربون چون خودش مهربونه انتظار نابمهربونی از کسیو نداره........

یعنی قشنگ زدی تو خا ا ا ا ا ال!!
260121_Laie_80.gif

waria

New member
هر کس به طریقی دل ما می شکند
بیگانه جدا دوست جدا می شکند
بیگانه اگر می شکند حرفی نیست
از دوست بپرسید چرا میشکند.:sad:
حالا نقطه ضعف مارو فهمیدی هی ازش سو استفاده کنااا.:tsimuzpzwoap1t9y3o7باشه بابا.پیر نیستی.جوونی.خوبه؟؟:bunnyearsmiley:اصن میخوای بگم هنوز به دنیا نیومدی ها؟؟:a2d3:

reza.n

New member
حالا نقطه ضعف مارو فهمیدی هی ازش سو استفاده کنااا.باشه بابا.پیر نیستی.جوونی.خوبه؟؟:bunnyearsmiley:اصن میخوای بگم هنوز به دنیا نیومدی ها؟؟:a2d3:
نه جانم.گفتی دیگه حرفتو.:dadad4::14:

a_67

New member
waria: خطرناک، خطر ساز، اصلاً خود خطر.(دعوا خوراکشه):thumbsupsmileyanim::25r30wi:

waria

New member
waria: خطرناک، خطر ساز، اصلاً خود خطر.(دعوا خوراکشه):thumbsupsmileyanim:
:25r30wi:همانند روح-فاقد هویت-فرازمینی-بدجنس...خیلی بدجنس-همش دوست داره لج آدمو دربیاره-حاضر جواب...
خسته شدم دیگه هر چی ویژگیه بد به ذهنتون میرسه رو داره:whistle:

a_67

New member
:25r30wi:همانند روح-فاقد هویت-فرازمینی-بدجنس...خیلی بدجنس-همش دوست داره لج آدمو دربیاره-حاضر جواب...
خسته شدم دیگه هر چی ویژگیه بد به ذهنتون میرسه رو داره:whistle:
Thank you & Thank you & Thank you(Three Times):thanks:

بالا