n.b.m
New member
n.b.m:خیلی مهربون.حساس.:thumbsupsmileyanim:
میگما این محافظه کار که میگید هستم ینی چی حالا؟؟:21:
الهی فدات.
آره حساسم، حالا از کجا فهمیدی حساسم؟ راست گفتیا!
محافظه کاری چیز بدی نست خیلی خوبه واریا جونم
n.b.m:خیلی مهربون.حساس.:thumbsupsmileyanim:
میگما این محافظه کار که میگید هستم ینی چی حالا؟؟:21:
مرسسییییییییییییییییییی گلیییییییییییی والا من شناختم کمه در موردت ولی حدسمو میگم منطقی هستی از اون دخترایی که دختر خونه ان یعنی خانمن اینا حدسیاتم بود حالا بهتر میشناسمت تکمیلش میکنمvb2:دوست خوب و مهربوووون
نمیدونم.حسم بهم گفت...پس خوبه محافظه کاری؟؟:sarma:الهی فدات.
آره حساسم، حالا از کجا فهمیدی حساسم؟ راست گفتیا!
محافظه کاری چیز بدی نست خیلی خوبه واریا جونم
مرسسییییییییییییییییییی گلیییییییییییی والا من شناختم کمه در موردت ولی حدسمو میگم منطقی هستی از اون دخترایی که دختر خونه ان یعنی خانمن اینا حدسیاتم بود حالا بهتر میشناسمت تکمیلش میکنم
فدای تو من از خدامه گلیویدا.من خیلی بی جنبم.نگو اینارو.الان انقد ذوق کردم که نگو.:thanks:
مادوست هستیم.اراده کنی صمیمی هم میشیم.:28:
ویدا:خیلی مهربون-خیلی شاد-خیلی پایه-درسخون-بااراده-دوست خیلی خوب:rose:
منم اردیبهشتیم کی اردیبهشتیه؟؟؟:smiliess (4):
سکوت رو خیلی وقت نیست که میشناسم.ولی از خودمونه چون اردیبهشتیه.:dadad4:پس حتما مهربونه.فک کنم ادم خلاقی باشه و اگه گواهینامه داشته باشه راننده ی خوبیه.:thumbsupsmileyanim::smiliess (8):رضای اردیبهشتی؟؟؟؟
12 روز ازم بزرگتری ویدا.:tsimuzpzwoap1t9y3o7من 14 اردیبهشت 1368
نهههههههههههههههههههههههههههههههههه؟من بزرگترمممممممممممممممممم تو عکست خیلی سن بالاییییییییییییییییییییییییییی که؟؟12 روز ازم بزرگتری ویدا.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
کجاش اخه سن بالاس.همه میگن پیرم.ای بابا منم دل دارم.چه قد میگین آخه پیرم:dadad4::sad:نهههههههههههههههههههههههههههههههههه؟من بزرگترمممممممممممممممممم تو عکست خیلی سن بالاییییییییییییییییییییییییییی که؟؟
سکوت رو خیلی وقت نیست که میشناسم.ولی از خودمونه چون اردیبهشتیه.:dadad4:پس حتما مهربونه.فک کنم ادم خلاقی باشه و اگه گواهینامه داشته باشه راننده ی خوبیه.:thumbsupsmileyanim:
من 14 اردیبهشت 1368
سکوت:
مهربون خانوم. مسیولیت پذیر. دارای اهداف بزرگ. یه دوست خوب. و خوشگل:riz304:
پس من پیرم انگاررررررررررررررر:riz277:
ننه برین سر درستون یک سوم وقتتون تموم شداااااااااااااااا 6 ماه مونده